That night .

256 7 3
                                    

KIAN'S POV.

Charmene ging van me af en liep naar de deur van de keuken.. Ze keek met een scheve lach achterom en maakte een gebaar dat ik haar moest volgen. Ze was de keuken al in en ik stond op en rende er ook heen! Ze stond lip bijtend tegen het aanrecht aan, 'We kunnen afmaken waar we vanmiddag mee bezig waren?' Zei ze terwijl ze glimlachte. Ik liep op dr af en tilde haar weer op zo als vanmiddag.. Ik begon haar zachtjes te zoenen terwijl ik mijn hand op haar rug onder haar shirt deed en mijn andere hand plaatste ik half op haar wang, half in haar nek. Ik ging van haar mond langzaam naar haar nek en plaatste daar een zuigzoen! Ik tilde haar op en liep de trap op, ik gooide haar op bed en trok mijn shirt uit.

CHARMENE'S POV.

Hij deed zijn shirt uit en dammn dat lichaam.. Hij kwam op me liggen en begon me weer te zoenen, ik draaide hem op en zat nu op hem hij hielp me met mijn shirt uitdoen en daarna mijn bh. Ik zag hem staren en begon te lachen en zoende hem weer.. Ondertussen trok hij zijn broek en onderbroek uit en ik de mijne .. Hij ging weer boven op me liggen en kwam in me :$ Ik kreunde een beetje en hij begon weer te lachen.. Hij zoende vanaf me boven been helemaal naar mijn mond.. Ik ging weer boven op hem liggen en viel inslaap..

VOLGENDE OCHTEND.
KIAN'S POV.

Ik werd wakker en zag Charmene op mijn borstkast liggen.. Ik keek op de wekker en zag dat het 10:00 uur was. Oppeens bewoog Charmene's hoofd en zag ik twee mooie groen/grijze ogen mij aankijken, ze lachte en gaf me een kus.. Ze ging uit bed en pakte schoon ondergoed en kleren .. Ze pakte mijn grote tshirt en trok hem aan en liep naar de badkamer! Zelf ging ik ook douchen in mijn badkamer die aan mijn kamer vast zat. Ik had me aangekleed en besloot om een pet op te doen en liep naar beneden ! Ik pakte twee appels en rende de trap weer op, ik duwde de deur van Charmene's kamer zachtjes open en ze stond net op van haar bed ! Weer zag ze er super mooi uit, ze had een lichte spijkerbroek aan met haar witte converce en een wit los hempje.. Ik gooide de appel naar haar en knipoogde, ze begon te blozen en keek weg. Ik liep op dr af en pakte haar om haar middel en gaf haar een zoen op haar hoofd ! Samen liepen we de trap af en deed Charmene haar leren jasje aan en ik mijn spijkerjasje.. Ik wou me autosleutels pakken maar Charmene hield me tegen, 'we gaan lopen!' Zei ze met een glimlach. Ik knikte en liep de deur uit..

CHARMENE'S POV.

Ik rende al een stukje voor uit en keek achterom en zag Kian met zijn handen in zijn zakken lopen! Hij lachte en ik draaide me om. Ik liep langzaam verder tot dat Kian me oppeens over zijn schouder tilde , hij begon te rennen en zette me weer neer op een bankje dat langs de weg stond. Ik keek hem aan en leunde in voor een zoen, hij tilde me op terwijl we zoende en draaide een rondje .. Derest van de weg liepen we hand in hand en praatte een beetje!

SAM'S POV.

Ik werd wakker en rook wat lekkers , ik kleedde me aan en liep de trap af! Ik zag Anouk staan die pannekoeken aan het maken was.. Derest van de jongens zaten aan de eettafel, ik liep naar Anouk en gaf haar een kus op haar wang. Ze glimlachte en ik liep naar de jongens en ging bij hun zitten! 'Waar zijn Kian en Charmene?' Vroeg Trevor. 'Naar de politie bureau voor het gesprek over Mark' zei Jc, toen die naam viel liet Anouk de spatel vallen.. we keken haar allemaal aan en ze pakte hem op en ging verder alsof er niks was gebeurd.. Na het eten gingen we achterthuis filmpjes maken enzo ! Het was mooi weer!!

ANOUK'S POV.

Ik zat achterthuis op de ligstoel een tijdschrift te lezen tot dat ik oppeens Charmene lachend door de keuken zag rennen, de achterdeur uit naar de andere kant van het zwembad met een waterpistool.. Kian kwam 1 minuut later naar buiten met een zwarte broek en een wit nat shirt ! 'Dit gebeurd er dus als je voor jezelf een waterpistool koopt en hem aan Charmene geeft!!' Schreeuwde Kian lachend.. Jc en Ricky kwamen de achterdeur uit met allemaal waterpistolen en een bak vol waterballonnen ! Ze praatte wat tegen de camera en schreeuwde iedereen op je plaats, we schuilde allemaal achter dingen en begonnen op elkaar te schieten en gooien !! Het was erg leuk ! Op het laatst eindigde Kian, Jc en Sam in het zwembad en waren ze helemaal doorweekt..

CHARMENE'S POV.

Ik had me omgekleed in een zwart strak kort pyama broekje en een los knal roze hempje waardoor je zag dat ik best getint was door de zon! Kian kwam mij kamer binnen met alleen een korte joggings broek aan.. 'Heb jij nog een handdoek?' Vroeg tie terwijl hij op mij bed ging zitten ! Ik liep naar de kast en pakte een handdoek, ik maakte zijn haar droog en hij trok mij naar hem toe en deed mijn hempje omhoog. Hij gaf kusjes op mijn buik, ik begon te lachen en ging op hem liggen ! We waren aan het zoenen tot dat Ricky binnen kwam en zei 'eyy tortelduifjes, iedereen wilt weten hoe het op het politie bureau was!' We lachte en stonden op om naar beneden te gaan.. Iedereen zat er behalve Anouk.. Sam zag me verward kijken en zei dat Anouk even aan het wandelen was.. Ik pakte mijn leren jasje en deed hem aan, het was al wat kouder geworden en ik had mijn soort van pyama al aan .. Maar sinds het ongeluk heb ik nog niet met Anouk gepraat.. Tenminste niet lang! Dus ik moest naar haar toe .. 'Waar ga je heen?' Vroeg Kian verward.. 'Ik ga even met haar praten , vertel jij het ze maar!' Zei ik terwijl ik de deur uitliep.. Ik liep naar het park en zag Anouk op een bankje zitten met haar hoofd in haar handen ..

De verhuizing.Where stories live. Discover now