Why?

249 6 5
                                    

CHARMENE'S POV.

Ik werd wakker naast Kian.. Hij sliep nog dus ik liep vast naar beneden, in de keuken zat Anouk haar broodje te eten! 'Hey' zei ze vrolijk, 'Ook goedenmorgen' mompelde ik terug.. Ik ging voor haar zitten en zei 'We moeten nodig praten!' 'Hoe bedoel je?' Zei ze verward.. 'Ik dacht dat je Sam leuk vond?' 'Ja, vond' zei ze boos.. 'Waarom zoen je dan met zn andere jongen?' Schreeuwde ik boos.. 'Zn andere jongen is wel mijn vriendje' schreeuwde ze terug! Ik wist niet wat ik moest zeggen.. Ze keek me boos aan en zei dat Sam maar een tussen stop was.. Ze liep boos de deur uit en sloeg de deur heel hard achter haar dicht.. Ik ging een broodje maken maar kon mijn tranen niet meer inhouden em begon te huilen.. Ik liep naar boven waar ik Jc bij Sam op de kamer zat zitten.. Ik liep naar binnen en Sam zei 'Ik heb alles gehoord Charmene, alles..' 'sorry Sam' kon ik er nog net uitkrijgen.. Ik liep door naar Kian's kamer die op zijn telefoon zat.. Hij zag dat ik moest huilen en kwam direct op me af.. Hij knuffelde me en zei dat alles goed zal komen, zelf was ik daar nog bang voor maar ja.. 'Kian ik ken haar niet meer..' 'Ik weet het lieverd ik weet het' zei die terwijl hij me een kus op mijn hoofd gaf! Ik voelde me zo veilig bij hem.

KIAN'S POV.

Sam en Jc waren naar de supermarkt, nu al een uur en Charmene heeft nog niks anders gedaan dan tv kijken en ijs eten.. Ricky kwam naar beneden en zei dat tie me moest spreken. Ik liep met hem mee naar de keuken en hij begon met te vertellen dat hij en Trevor voor een maand weg moesten naar frankrijk voor een belangerijke afspraak.. Hij vroeg of ik dit aan Charmene wou vertellen nadat hij weg zou zijn gegaan.. Hij wou haar niet zoveel pijn doen dus leek het hem zo beter..
Charmene was gaan douchen en ondertussen waren Ricky en Trevor weggegaan.. Ze kwam weer beneden helemaal mooi aangekleed en al! Ze zei 'kom we gaan uiteten met zn allen ik betaal' ondertussen had ik Sam en Jc al verteld dat ze weg waren ! 'Wat kijken jullie nou verdrietig?' Zei ze lachend.. 'Charmene we moeten je wat vertellen!' Zei Jc serieus. 'Doe dat vanavond maar we gaan eerst uiteten' zei ze steeds minder blij.. 'Charmene, Ricky is weg voor een maand' zei Sam snel.. Ze keek mij verward aan en knielde op haar knieën, ze begon te huilen.. ik rende naar haar toe en omhelsde haar, 'waarom gaat hij weg als ik hem nodig heb?' Vroeg ze me zacht.. 'als ik het wist zou ik het je vertellen!' Fluisterde ik terug.. Naar een tijdje gingen we toch uit eten ! Met zn vieren liepen we naar binnen. We gingen zitten en hoorde oppeens iemand schreeuwen: 'Hier daar heb je je 'Beste' vrienden!!


Wie zou dat schreeuwen?
Bedankt voor het lezen alweer ! Sorry voor het verdrietige stuk maar iedereen zegt dat O2L uit elkaar gaat.. 💔

De verhuizing.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu