Bye !

238 8 0
                                    

CHARMENE'S POV.

Ik keek achter me en zag Anouk met haar vriendje zitten.. Ik wist niet wat ik moest doen en rende weg .. Ik rende zo hard de straat op.. Toen ik ver genoeg was stopte ik met rennen en liep verder.. Oppeens voelde ik een warme hand dat mijn hand vast pakte, ik keek opzij en zag Jc! Oppeens pakte iemand ook mijn andere hand vast.. Het was Sam.. ik voelde twee armen om mijn middel en zag dat het Kian was.. Ik stopte en begon te huilen !! Kian hield me vast en fluisterde in mijn oor dat ze er altijd voor me zouden zijn.. We liepen met zn vieren nog wat verder maar besloten uiteindelijk om terug te gaan naar de auto.. Ik was moe dus sprong op Kian's rug.. Voordat ik het wist was ik thuis en ging ik snel douchen !

SAM'S POV.

We kwamen thuis en ik liep direct naar boven en riep 'IK GA SLAPEN!!' Voordat ik een antwoord kon krijgen was ik al in mijn kamer.. Ik liet me op bed vallen en de vragen kwamen.. 'Waarom hij?' 'Waarom is ze zo veranderd?' 'Vond ze me dan echt niet leuk?' Bij elke vraag kwam een traan..

KIAN'S POV.

'Jc kom eens hier!' Riep ik vanaf de keuken. 'Wassupp?' Vroeg die dood normaal.. 'Wat moeten we nou met Charmene en Sam?' Vroeg ik treurig.. 'Ik weet het niet' zei Jc terug! 'Wat is er met mij en Sam?' Hoorde ik een meisjes stem verdrietig zeggen.. 'Ohh lieverd, kom eens hier!' Zei ik snel! Ze kwam er aan lopen en sloeg haar armen om mijn middel.. Ik vertelde haar dat we haar en Sam niet langer zo verdrietig kon zien! Ze wou reageren maar de deur ging los.. Anouk stond daar in de deur opening.. Charmene liep op haar af en ik wist dat ik haar zou moeten laten gaan.. 'Waarom Anouk? Waarom?' Vroeg ze terwijl ze haar strak in de ogen aan keek.. 'WAAROM WAT?' Begon Anouk te schreeuwen.. 'Waarom doe je zo?' Vroeg Charmene zacht.. Ik zag Sam boven aan de trap staan en tikte Jc aan .. Jc rende naar boven en nam Sam mee naar zijn kamer! 'ALS HIJ ALLES VOOR JE IS GA JE TOCH LEKKER BIJ HEM WONEN!!' Hoorde ik Charmene oppeens schreeuwen.. Anouk rende naar boven en Charmene volgde haar met haar ogen.. Anouk kwam weer beneden met een handtas, waar wat spullen in zaten.. 'DAT GA IK OOK DOEN' schreeuwde Anouk terug.. De deur knalde hard dicht en ik zag Charmene er naar staren! Ik liep naar de toe en gaf haar een knuffel.. Ze begon te huilen en zei 'ik wil helemaal niet dat ze gaat' .. Ik nam haar mee naar boven en legde haar op haar bed neer! Ik gaf haar een kus op haar hoofd en liep weg..

CHARMENE'S POV.

Kian liep weg.. Wat ik niet wou, ik wou dat tie bij me bleef ! Maar hij moest er ook voor Sam zijn..
Ik werd wakker door een nachtmerrie dat ik Anouk zal verliezen aan een auto ongeluk.. Het was 03:18 op de klok! Ik liep zachtjes naar Kian's kamer, maar hij was niet daar.. Jc en Sam sliepen samen (als vrienden) , Sam had het net zo moeilijk als mij ! Jc steunt hem zo goed .. Ik liep langzaam de trap af maar beneden was Kian ook niet.. Ik keek naar buiten uit het raam en zag iemand op onze schuurdak zitten! Ik trok mijn leren jasje aan en voorzichtig klom ik op de schuur en ging naast Kian zitten.. Hij sloeg een arm om mij heen en gaf me een kus op mijn hoofd.. 'Wat doe je hier?' Fluisterde ik! 'Geniet van de uitzicht en nadenken' zei hij zacht terug.. We genoten van het uitzicht en dachten samen na! 'Wacht' zei Kian en klom van het dakje af! Naar 5 minuten kwam hij weer terug met een matras en heel veel dekens! We gingen er samen opliggen en keken naar de sterren, Kian vertelde een verhaal dat hij dit vroeger altijd met zijn moeder deed en door zijn rustgevende stem en hardkloppingen viel ik langzaam in slaap ..


Love you guys ❤️

De verhuizing.Where stories live. Discover now