Καινουργιες αισθησεις

269 18 3
                                    


ΛΟΥΚΑΣ

Εχουν περασει 3 μερες απο τοτε που αρχισε η διαδικασια. Δεν το εχω κουνηση καθολου απο διπλα της. Της κραταω το χερι και την φιλαω καθε 5 λεπτα. Της μιλαω γλυκα δινοντας της θαρρος αν και δεν νομιζω να με ακουει. Σε λιγες ωρες λογικα θα ξυπνηση. Θελω να πιστευω πως το καψιμο θα αρχιση να υποχωρει σιγα σιγα. Αρκετα τραβηξε μεχρι τωρα. Δεν αντεχω να την βλεπω ετσι. Εχει σταματησει να τρεμει αλλα καθε λιγες ωρες κλαει στον υπνο της.

Γνωριζω πολυ καλα γιατι.

"Ελα.." ακουω τον Στεφανο και γυρναω προς αυτον.

Κραταει ενα σακουλακι αιμα απο αυτα στο νοσοκομειο. Κατα διαστηματα παιρνουμε αιμα απο τα σακουλακια στο νοσοκομειο γιατι χρειαζομαστε το ανθρωπινο αιμα. Δεν εχει πολυ διαφορα αλλα ειναι σαν να μην τρως φρουτα σαν ανθρωπος.

"Ευχαριστω.." του λεω και το περνω.

"Ειναι ωρες να ξυπνηση..τελειωσε." μου λεει και με κτυπαει απαλα στον ωμο.

"Ελπιζω συντομα.."

ΑΡΤΕΜΙΣ

Δεν αντεχω αλλο. Δεν ξερω ποσες ωρες εχουν περασει ή ποσες μερες. Θελω να ξυπνησω αλλα δεν μπορω να νιωσω τα ματια μου. Και γενικοτετα το σωμα μου. Δεν μπορω να το ελενξω.

Υπηρχαν στιγμες που νομιζα πως ακουγα τον Λουκας. Δεν ειμαι πολυ σιγουρη αλλα ακομη και να ειναι στην φαντασια μου ολο αυτο νιωθω καλυτερα. Κρατιεμαι και παλευω ξανα και ξανα στον εφιαλτη που με στειχιωνει 1 χρονο τωρα.

Στα ακρα μου η φωτια αρχιζει να σβηννει. Νιωθω να φευγει αυτο το καψιμο και νιωθω μια κρυα αισθηση. Αυτο σημαινει πως αυτο τελειωννει. Νιωθω τεραστεια ανακουφηση.

Ο Εφιαλτης αρχιζει να θολωννει. Νιωθω τους μυες μου να γινονται δυνατοτερη. Το καψιμο αρχιζει να υποχωρει πλεον και νιωθω την κρυα αισθηση σε ολοκληρο το κορμι μου. Πλεον η καρδια μου γινεται σαν πετρα. Δεν κτυπαει, εχω πεθανει αλλα ξανα γεννιεμαι διαφορετικη.

Και τοτε νιωθω καθε αρτηρια του σωματος μου να μεγαλλωνει και να συστελλεται δυνατα μεχρι που σταματα αποτομα και ανοιγω τα ματια μου.

Ολο αυτο ειναι τοσο καινουργιο. Ορκιζομαι πως μπορω να κανω ζουμ σε ενα κοκκο σκονης. Βλεπω τοσο καθαρα και τοσο μακρια η ακομη και πολυ κοντα. Η αισθηση του χεριου του Λουκας πανω στο δικο μου με κανει να γυρισω και να τον κοιταξω σε αυτα τα καταπρασινα ματια του.

My vampire boyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang