Συζητηση μεταξυ αδελφων

333 19 1
                                    



Δεν αντεξα αυτην την πιεση. Ενιωσα ολο το πονο μεσα μου.Βγηκα εξω και αρχισα να ξερναω στον πεζοδρομο.

Πονουσα σε καθε φλεβα και αρτηρια μου. Ενιωθα την καρδια μου να στενευει απο τον πονο που ενιωθα αυτη την στιγμη. Οι μυς μου σε ολο το σωμα μου πονουσαν αφορητα. Η οραση μου διεσταλλοταν. Ο λαιμος μου εκαιγε...χρειαζομουν...αιμα.

Ο Μαρκος και ο Στεφανος ετρεξαν εξω και ηρθαν διπλα μου.
"Λουκας συνελθε." μου φωναζε ο Στεφανος.
"Πρεπει να φυγουμε ΤΩΡΑ. Θα ενημερωσω τα κοριτσια οτι δεν εισαι καλα και θα παμε σπιτι αμεσως." μου ειπε ο Μαρκος και ετρεξε μεσα στο σπιτι.
"Δεν..δεν ειναι επειγον."ειπα αδυναμα.
"Ποναω και χρειαζομαι αιμα αλλα..οχι επειδη διψαω..επειδη..ποναω..δεν ειναι επειγον..θελω να μεινω διπλα της."Ειπα ξανα πονεμενα στο Στεφανο.

Ο Μαρκος βγηκε και με βοηθησε να σταθω και να περπατησω.

Οταν φτασαμαι σπιτι καθησαμε στο σαλονι.
"Πρεπει να μηλησουμε..σοβαρα..για ολα οσα εγιναν αποψε." ειπε αυστηρα ο Μαρκος.
" Μαρκο εχεις δικαιο..σε ολα..αλλα δεν μπορουσα να το ελεξω.Ηταν πανω απο τις δυναμης μου." ειπα σιγανα αφου ποναγα παντου.
"Λουκας εχασες σχεδον την ψυχραιμια σου. Η Αρτεμις σε ειδε. Ειδε τι εκανες με τα ματια σου.Ευτιχως που δεν εβγαλες τους κοινοδοντες. Και τωρα; Τι σου συμβαινει. Κανονικα εχουμε χρονο μεχρι το επομενο κηνηγη.Γιατι πονας..τοσο πολυ μαλιστα;"Με ρωτησε ο Μαρκος.
"Μαρκο..παρο λιγο ενας ανομαλος να την βιαση..για δευτερη φορα"ειπα σπαζοντας την φωνη μου " και εσυ μου λες για αυτο που ειδε; Θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα θυμαται. Πιστεψε με. Και οσο για την διψα..ουτε γω καταλαμβαινω αλλα οσο η Χρυσταλλενη μας ελεγε για το τι συναιβη περσι.." πηρα ανασα "δεν το αντεχα..ολος ο πονος που ενιωσε η Αρτεμις ηρθε πανω μου και..ξερεις."

"Λουκας..εχεις δικαιο οτι μπωρει να μην θυμαται αλλα αν καταλαβε κατι; Αν ερθη και σε ρωτηση διαφορα; Αν μαθει τι ειμαστε...μαλλον θα κυνδινευση."
"Το ξερω...αλλα δεν μπωρω να μεινω μακρια της..δεν θα αντεχα..μην μου ζητησης κατι τετοιο.Ειναι αδυνατο για μενα πια. Με τραβαει σαν μαγνητης."
"Δεν θα στο ζητουσα..γιατι και γω..δεν μπορω να μεινω μακρια απο την Χρυσταλλενη..δεν ξερω γιατι!" ειπε κοιτωντας το πατωμα.
"Ουτε εγω απο την Δεσποινα..ειναι αξιολατρευτη."πετακτηκε ο Στεφανος.
"Αν καταλαβη κατι..θα βρω ενα τροπο να το καλυψω."ειπα κοιτωντας τον Μακρο και αγνωησα το σχολιο τπυ Στεφανου. Ορεξη εχουμε να ακουμε για την τρελη την Δεσποινα.

My vampire boyWhere stories live. Discover now