27.Max Darwin

2K 74 23
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



U ponedeljak ujutru sam bio šugave volje. Vani je bilo previše hladno,a moja mlađa sestra mi je kvocala o tome kako bi bilo super da je provedem kroz Rim,jer sam joj već kod kuće u New Yorku dao to obećanje.

''Ti si seronja'' uzviknula je.

Nakon sinoćnje svađe sa Ade nisam bio raspoložen ni za bilo kakvu drugu aktivnost osim toga da cijeli dan provedem u krevetu koji mi je ustupila Jenna. Jer zahvaljujući njoj i uvlačeći Adriannu u moju sobu,sve od tog dana je krenulo naopačke.

''Jenna,doista ne mogu danas,zamoli koga drugog,imađ Saru'' dodam lijeno.

''Saru'' lupila je nogom od pod.

''Pitat ću Ade'' prijeko je pogledam,progutavši knedlu.

''Mislim da bi bilo uredu da Adriannu danas takođe ostaviš na miru'' prođem prstima kroz kosu.

Jenna mi priđe bliže.

''Opet ste se posvađali'' šapnula je tiho.

Dovraga!

Ovo je prvi put u životu da nisam poševio neku žensku od kako sam napustio New York,izgleda da je svemir odlučio da me ovog puta kazni poslavši mi u život neobično stvorenje po imenu Adrianna. Zašto sve ne može biti jednostavno kao sa ostalim djevojkama?

Zašto stvari nisu kao kod kuće kada dovedem neku od njih k sebi u stan,jer ih se uvijek mogu riješiti pričom da mama tek što mi nije došla u posjet ili da rano ujutro imam nekakav sastanak. A kad kod žene prespavaš u stanu,ne možeš zbrisati bez kavice ili ponude da prespavaš.

Nisam potpuni kreten. Uvijek sam svakoj od njih govorio kakav odnos uistinu želim. Stvar je u tome da do sada nisam sreo onu zbog koje bih sebi uskratio udobnost vlastitog kreveta. Žene koje sam ja upoznavao uvijek su mi prilazile prve,znajući tko sam,želeći me jer su mislile da znaju kakav sam.

Za tako velik grad New York je ponekad bio pravo selo. Pogledao sam kroz prozor ali njezino prokleto lice mi ne napušta glavu. U posljednje vrijeme moje misli bi često  letjele ka njoj. Bila mi je prava nepoznanica.

''I'' Jenna me drmnu po ruci.

''Šta,i'' ?

''Zbog čega ste se posvađali'' upita ponovo.

''Malena ostavi me na miru,stvarno sam umoran'' duboko udahnem te se prevrnem na drugu stranu kreveta,očekujući da će moja sestra što prije napustiti sobu.

Čujem korake,i hvala bogu,zatvaranje vrata. Te napokon sklopim svoje oči i krenem utonuti u san iako se već bližilo podne.

Ali ne.

Kratko je trajala moja jebena radost.

''Jenna šta sam ti rekao..'' uspravim se u sjedeći položaj i poviknem te ušutim kada ugledam osobu ispred sebe.

SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now