22.Adrianna Ward

2.3K 78 36
                                    

Toplo sunce na licu i činjenica da mi se uz bok još uvijek stišće muškarac podsjetili su me da je subota. Lijeno sam se protegnula u krevetu,već sanjajući o izvrsnom pjenušavom kapučinu koji ću si pripremiti. Osjećala sam se prilično ponosnom što sam napokon ovladala prokletim pretecioznim aparatom za kavu. A trebala sam mi samo tri tjedna.

Max me iznenadio posegnuvši zamnom i ponovo me stisnuvši uz sebe. Pozdravila me prilično impresivna erekcija koja mi se gurala uz leđa. Uh. Toplo mi je,a moje tijelo se beskorisno zgrčilo,automatski čudno reagirajući i na samu pomisao ovoga,te požalim što predhodnu noć nisam prespavala na gornjem krevetu.

Nakon naša dva poljubca,nismo više imali bilo kakav kontakt sličan tome. Trebala bi osjećati olakšanje,no umjesto toga sve više sam frustranija i zbunjenija. Mjesec dana će uskoro proći. Otići ću sa ovog imanja. Šta će biti dalje?

Nikada nisam ni pomislila da bi Max mogao biti tip muškarca koji bi volio biti sa djevicom,iako mu još uvijek nisam rekla istinu. Trebao bi znati zar ne?

Muškarci mogu primjetiti stvari poput toga?

Dani prolaze kao i tjedni a ja sam sve više i više nervoznija i znatiželjnija. Sada bi se samo svega ovoga htjela riješiti i otići svojoj kući,čekajući da će jednoga dana pravi muškarac pokucati na moja vrata te biti spreman na sve zbog mene.

Da sam mu mogla pružiti svoju nevinost zapitala bi samu sebe,zbog čega me toliko ignorisao u tom smislu?

Da li sam mu privlačna?

Je li gej?

Čekanje bi me izluđivalo.

Nisam znala na čemu smo bili.

Kada muškarac poljubi djevojku,od prijateljstva više nema ništa. Bum. Isparilo je onog trena kada su njegove usne dotaknule moje. Napetost između nama mogla se rezati nožem,jer je bila stvarna i prižimala je zrak oko nas. A svaku prokletu noć od mene je očekivao da se priljubim uz prekrasno građenog muškarca bez majice,koji osim toga još i predivno miriše,i da mu budem savršena mala i poslušna družica.

Stisnuo se bliže uz mene,te odmah pomislim da je sanjao neku od svojih seksualnih prijateljica. Subota je bila svakako.

Tiho je uzdahnuo a njegovo se međunožje smjestilo ravno na moju stražnjicu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tiho je uzdahnuo a njegovo se međunožje smjestilo ravno na moju stražnjicu. Preplašim se. Ali se ne pomičem. Polako okrenem pogled ka njemu a njegove oči izgledaju tako snažno sklopljeno kao da je bio u najdubljem snu koji postoji.

Gurnuo je svoje bokove još bliže k meni,a ja sam ostala bez daha kad sam ga osjetila. Ruka mu je krenula niz moj trbuh prema gore i zadržala sam dah,sklopivši svoje oči tako snažno te moleći Boga,pitajući se gdje će i kada će prestati sa ovim.

Ovo se već dešavalo jednom,ali samo me pomazio po stomaku. Ništa više,te me ovakva reakcija preplaši na smrt.

I dalje je ravnomjerno disao uz moj vrat i ispuštao pospane,tihe zvukove. Koliko god sam se bojala pomaknuti,mislila sam da ću uništiti ovo nešto što se desilo u datom momentu te me u potpunosti izbezumilo. No krenem se izmicati,ali njegova erekcija se i dalje pomiče uz mene.

SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now