21. Max Darwin

2.2K 66 7
                                    


Ade me znatiželjno promatrala,čekajući da joj ispričam sve o svojim vezama. Nisam spreman ni sada,a možda nikada neću ni biti,s njom razgovarati o tome.

Svaki prokleti mišić u tijelu mi je tako napet da imam osjećaj da ću se zapaliti. Opet sam prokleto rastrojen.

Došao sam ovdje kako bi dobio neke odgovore te olakšao stvati u svojoj glavi. Ali u toj namjeri izgleda nisam uspio. Niti ću.

Pogledao sam u par najslađih,najnevinijih smeđih očiju koje sam ikada vidio te drhtavo izdahnuo.

Uredu,moja poslednja takozvana veza ili ti šema za koju Lara još uvijek ne zna da je završila.... Bila je katastrofalna. No ne bih se smio pretvoriti u gomilu hormonima napunjenog želea zbog običnog pitanja samo zato što je Ade prelijepa,pametna i slatka žena koja dijeli trenutni dom samnom.

Moram se sabrati. Šest je godina mlađa od mene. Zbog toga sam se osjećao kao ljigavi starac,iako mi nešto govori da me ona tako ne doživljava. No,kad me pogleda vidim kako joj u grlu udara srce,a obrazi rumene poput najcrvenijih zrelih bobica. Među nama je neka kemijska reakcija,neka prokleta privlačnost. Ona je osjeća. Ja je osjećam. No oboje je mukotrpno zanemarujemo.

U svojim mračnim fantazijama djevojke kao što je ona jedem za doručak. No,kako sam je upoznavao prisilivši se da usporim,pojavljuje se drugačija strana mene. Taj tip je nježniji,strpljiviji i otvoren je prema mogućnosto da po prvi puta nakon toliko godina života,napokon pusti ženu u svoj život. Sviđao mi se taj tip.

I dalje me promatrala iako sam joj dao dovoljno jasan ogovor da u mome životu nema nikoga.

"Valjda me nitko do sada nije privukao u tom smislu" odgovorio sam ponovo i to je bila istina. Nikada nisam tražio nešto ozbiljno. Nedostajao mi je samo redovit seks pa sam je zato impulzivno pustio u svoju sobu.

Dolazak na imanje bilo je iz čiste dosade ili sam jednostavno bio usamljen pa sam došao poševiti nešto novo i izopačeno poput mene kao što je to Sara ili Stella

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dolazak na imanje bilo je iz čiste dosade ili sam jednostavno bio usamljen pa sam došao poševiti nešto novo i izopačeno poput mene kao što je to Sara ili Stella.No nisam očekivao da ću upoznati nju, da će samo tako banuti u moju sobu sa tom čudnovatom narandžastom kosom i caklinom u svojim tamnim očima.

"Kaži mi pravi razlog zbog kojeg si sam" ustrajala je.

"O tome nećemo raspravljati".

"Hajde idemo igrati. Reci mi barem nešto, a ja ću ti zauzvrat odgovoriti šta god me pitaš". Preslatko se nasmiješila,trepćući.

Njezina je ponuda privlačna. Oko nas je već svanjivalo no nisam se dao zbuniti time. Jer ne bi mi smetalo saznati nešto više o njoj. Ako želi istinu,dat ću joj je.

"Prema mom iskustvu,žene zanimaju dvije stvari. Novac i moć".

Otvorila je usta da se usprotivi,no podigao sam ruku u zrak i zaustavio je.

"Htjela si znati".

"Htjela si znati"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now