20. Adrianna Ward

2.1K 73 25
                                    

Otrgnem se od Maxa izvijajući se u stranu,dok se izvlačim iz njegovog zagrljaja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otrgnem se od Maxa izvijajući se u stranu,dok se izvlačim iz njegovog zagrljaja.

"Ade" promatram ga ispod oka a onda skočijem iz kreveta prelazeći preko njega,dok koračam spavaćom sobom i potiskujem svoje suze da ne poteku.

Ali sve ovo je nepotrebno. Kao da su vrata ispred mene otvorena i vani nije bilo nigdje nikoga. Takav je moj život. I takav će i ostati.

Vidim ga ispred sebe. Njegovo lice izgleda mračno i čini me time još mnogo više nervoznijom. Uskoro ću se rasprsnuti znam to. I moram otići odavde te biti negdje drugdje kada se to dogodi.

Ostavljam Maxa samoga u sobi dok grabim ključeve Sussaninog automobila za nabavku hrane te izjurim iz apartmana gutajući knedlu u svome grlu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ostavljam Maxa samoga u sobi dok grabim ključeve Sussaninog automobila za nabavku hrane te izjurim iz apartmana gutajući knedlu u svome grlu.

Hladan zrak me udara po licu i vani je mnogo mračno. Plašim se ali nastavljam dalje. Koračam tako brzo kao da me netko proganja. Kuda mogu i otići dovraga?

Požurim ka automobilu kada ga ugledam u kutu mračnog parkirališta koji se nalazi na imanju. Crni kombi parkiran nasuprot stubišta. Guram ključ u bravu te silovito otvorim vrata i uđem u auto gdje me okruže nepoznati zvukovi i mirisi. Povučem teška vrata čim se zalupe,te se u potpunosti slomim.

Suze mi klize niz lice pa neizmjenice grabim volan i lupam šakama po njemu. Udaram,lupam i mlatim sve dok mi dlan ne postane crven,upaljen i bolan. Vrištim i bez prestanka ponavljam ne,ne,ne! Ali nisam toga ni svjesna sve dok mi glas ne utihne,bolan i promukao.

Naposljetku potrošim sve suze,ali moje tijelo kao da toga nije svjesno. Tresem se i bolno štucam dok pokušavam udisati i izdisati nastojeći vratiti vlastitu kontrolu.

Treba mi vremena za to,ali konačno prestanem. Ruka mi je nestabilna dok pokušavam ugurati ključ u bravu za paljenje. Ne uspijevam. Metal grebe od metal. Privjesak mi ispadne iz ruke. Sagnem se podignuti ga i udarim čelom od volan. Čvrsto zgrabim ključeve i borim se sa porivom da ne opsujem jer bi moja majka bila jako ljuta na mene.

Ali ne zaustavi me u nečemu drugom a to je udarac šakom od volan,još jedanput.

Oči mi se opet pune suzama i duboko dišem. Sve je ovo previše. Prebrzo.
Moj otac,moja majka. Ovo imanje...Max.
Želim ispuzati iz svoje vlastite kože. Želim pobjeći. Želim...

SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now