9.Adrianna Ward

2.6K 101 40
                                    

Lupiti mu šamar?

Da?

Ne?

Da?

Ne?

Ne!

Uostalom ko sam ja?

Pogledam u njegove tamne oči te se nasmijem.

''Pored ovolikih djevojaka na imanju ti si odabrao baš Saru'' kažem.

''Iznenađujete me gospodine Darwin''Izbaci svoj blistavi osmijeh na lice,ali na njemu se moglo primjetiti i nešto drugo osim zabave

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Iznenađujete me gospodine Darwin''
Izbaci svoj blistavi osmijeh na lice,ali na njemu se moglo primjetiti i nešto drugo osim zabave. Očekivao je neku drugu reakciju? Ovo je naravno vodilo ka tome da krenem razmišljati o situacijama koje su se izdešavale između mene i Maxa,što nimalo nije pomoglo mojoj koncetraciji ni sposobnosti da stojim uspravno ispred njega.

Prisilim se otjerati svaku moguću misao o njemu iz svoje glave te ih preusmjeriti na ono što me čeka nakon ovog imanja. Ostala sam bez posla. Šta će biti kada napustim ovo mjesto?

Kako ću preživjeti?

Kuda da idem?

Kamo?

Max mi priđe bliže,zureći u mene toliko napeto,polako prelazeći pogledom preko mojeg lica,te mi se svaka moguća misao koju sam izbacivala iz glave,vratila ponovo natrag. Želudac mi se naglo zgrčio od njegovog prodornog pogleda te osjetim kako se topim na smrznutom tlu.

''Jesi li dobro'' brzo je upitao.

Bila sam sposobna samo kimnuti. Max skupi obrve.

''Postala si neobično tiha'' rekao je.

''Samo razmišljam'' promrsila sam.

Pojavio se onaj njegov čarobni osmijeh i osjetila sam kako mi srce neobično naglo poskoči,te krenulo da jako tuče u mojim grudima.

''Pa nadam se da ne razmišljaš o nekom porniću,jer ako misliš da ćeš to zadržati za sebe,onda si u nevolji'' rekao je kroz smiješak.

''Sada smo zajedno u tome'' naceri se.

''Max''!

Oboje smo se naglo okrenuli na zvuk nečijeg glasa. Ženskog glasa.

Pogled mi je sa Maxa prešao na veselu crvenokosu djevojku koja nam je prilazila u susret,gegajući se na visokim potpeticama u kojim je hodala po travi. Njezin zeleni pogled usmjeren je samo na njega te se sve više i više zavodnički smješkala dok nam je prilazila.

''Hej'' odvratio je on sa nelagodom u glasu.

''Hej'' odvratio je on sa nelagodom u glasu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now