C37

495 68 215
                                    

"Hayatta olmaz dedim!" Daichi dişlerinin arasından söylediği cümleyle sinirini belli etmişti. "Daichi-san, başka çaremiz var mı sence?" Haruto'nun fikri, Daichi'yi o kadar sinirlendirmişti ki Koushi'nin fikrini sormayı bile unutturmuştu ona.

"Açıkçası emin değilim." Koushi camdan bakarak ne yapacağını soran soruyu cevapladı. Daichi gergindi. Suga'yı, sırf darp raporu çıkarttırabilmek için, bu şerefsizlerin ortasına atmak kadar saçma bir düşünce yoktu onun için. Erkek arkadaşının bunu kabul etmemesi için elinden geleni yapacaktı.

"Bana kalırsa anneni aramalı, durumu izah etmeli ve kalanı onlara bırakmalıyız. Yaku da sana böyle söylemişti, bazen bazı şeylerin altından kendi başına kalkamazsın Suga. Kabullenmen gerek. Aileni arayıp konuşacağız." Suga, emrivaki yapılmasından hoşlanmazdı. "Haruto, düşüneceğim biraz, sonra ararım ben seni. Biz şimdi kalkalım."

✨✨✨

"Suga özür dilerim dedim ya! Ben fikir yürütüyorum sadece. Nedense kavga etmeye yer arıyor gibi bir halin var..." Eve gelmişlerdi, gelmişlerdi ama bakışlarıyla sürdürdükleri tartışma sözlü bir hâl almıştı. Daichi; Suga'nın sert tavrının sebebini biliyordu ama gönlünü almak için bir hamle yapmıyordu. Daichi ileri gidecek bir şey yapmadan önce durmalıydı, hemen.

"Kavga isteyen ben miyim sence? Sussam dert konuşsam dert. Bir şey demesem 'Suga ne oldu konuşmuyorsun hiç' dersin, bir şey desem 'Suga ileri gidiyorsun' dersin. Bir ortası yok mu ya?"

Daichi ellerini saçlarından geçirdi. "Şu an sarılıp birlikte vakit geçirmek ya da ders çalışmak varken biz neden gereksiz bir olayı tartışıyoruz? Saçmalık cidden. 1 haftadır evimde kalıyorsun ama geldiğinden beri olanları düşünüp mantıklı bir çıkar yol bulmaya çalışmaktan doğru düzgün uyuyamadım bile! Biz neden eskisi gibi olamıyoruz, barıştık ama bir şeyler eskisi gibi yürümüyor Suga!" Daichi düşünmeden konuşmaya devam ediyordu.

"Gereksiz bir olayı, hmm. Haha bence de. Yaşadıklarım konuşmaya değmez şeyler çünkü. Kardeşimi korumak için yediğim laflar, zorla alınıp nereye harcanıyor bilmediğim harçlıklarım, gördüğümüz psikolojik ve fiziksel baskı, aylardır görmediğim ve özlediğim ailem... Bunlar hep gereksiz şeyler değil mi?
Umrundaymış gibi davranmamalıydın o zaman! Evine geldikten 2 gün sonra gidecektim zaten, kalın biraz daha dedin. Keyiften mi kaldım sence ben evinde? 1 hafta kaldığımız için bir sürü laf işiteceğimi, dayak yiyeceğimi bile bile kaldım ben seninle be!
Ama düşündüm de, haklısın bence de yürümüyor."

Daichi, istemediği şeyler söyleyip kırmıştı sevdiğini. Koluna uzanıp özür dileyecekken sakince itti kolunu Koushi. "Daichi, gerek yok. 'İstemeden çıktı ağzımdan, özür dilerim' aklından geçen bu. Haklısın ama. Barışmamız bir halta yaramadı, keşke anlatmasaydım sana. Bir hafta boyunca sana yük olduğumuz için özür dileriz. Bir dahaki ziyaretimiz -eğer olursa- daha kısa tutarız. Bizimle güzelce ilgilendiğin için teşekkürler."

10 dakika kadar sonra, Daichi; çantalarını toparlayan çocuğu engelleyemediği için, arkadan izlemekle yetiniyordu. "Suga seni öpeyim mi?" Koushi kardeşinin pijamasını katlarken duyduğuyla arkasına döndü. "Şimdi sırası mı? Çok kırıcısın, sonra böyle şeyler söylüyorsun. Toxic bir ilişkideymişiz gibi bir izlenim çıkıyor bu ne her hafta küs barış küs barış? Çek bıraklı oyuncak araba değil ki bu, azıcık ciddiyet gerek."

Daichi, Koushi'yi yumuşatamadığından onun kalbini kırdığıyla kalmıştı. Ama kararlıydı, bir şeylerin düzelmesi için Sugawara ailesinin haberi olmalıydı. "Ama dans etmeyi çok seversin, mecazlı da olsa dans edeceğiz demiştik. Barıştığımızdan beri dans bile etmiyoruz. Gerçi şu an sorun bu değil. Bak üzgünüm ben-" Sugawara, elini kaldırıp susturdu uzun oğlanı. Zorla gülümsedi, ayağa kalktı ve çantalarını aldı. Odanın kapısıdan çıkmadan önce Daichi'nin önünde durdu.

"Bence geçtiğimiz aylarda, beni bırakmak istediğin zamanki gibi, beni tamamen yalnız bıraktığın ve ardına bile bakmadığın zamanki gibi yapalım. Daichi, biz. Ara verelim."

Yazmak aklıma geldi sonunda. Çok uzun sürdü iemleöxşwöxiw  ve konu bulamayınca Daisuga'yı tartıştırıp yorumlarda delirişinizle eğlenen bne

Sürekli tartışma çıkarmaktan rahatsızım ama kurgumda normal zamanda böyle değiller. Bu olaylar ciddi ve karışık olduğu için ortak karara varamadıklarında birbirlerini kırdıkları gerçeğine değiniyorum. Bölüm sonu notlarından nefret ederim ama yazdım, iyi okumalar size

ᴅᴀɴᴄᴇ ᴍᴇ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏғ ʟᴏᴠᴇ π ᴅᴀɪsᴜɢᴀΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα