C36

545 87 225
                                    

Yaku:
Suga
Barıştınız çok mutluyum da
Açıklığa kavuşması gereken
Şeyler var
Artık anneni arasak?

Suga:
Ben de düşündüm ama
Emin değilim çok endişelenecekler
Ayumi daha yeni yeni mutlu oluyor gibi hissediyorum
Ve şöyle ki
Yaklaşık 1 haftadır Daichi'nin evinde kalıyoruz
Amcama 2 gün dedik🤗

Yaku:
Siktir
Daichi'de olduğunu söylemediğin
İyi olmuş
Şükür homofobik değil de
Evi basardı kesin şerefsiz
Koushi arayalım artık babanları lütfen

Suga:
Önce Haruto ile konuşmalıyım
Biraz kanıt toplayıp
Onları öyle arayacağım
İngiltere'den buraya boşuna gelmesinler
Ayumi de daha fazla gerilmesin

Yaku:
Sen mükemmel bir abisin
Ne zaman istersen yanındayım ben
Birlikte def edeceğiz hayatımızdan onu
Ve evet
Haruto'nun yanına Daichi ile gideceğin için
Ayumi'ye ben bakarım

Suga:
Oha nasıl anladın lan

Yaku:
Bir saattir yazıp siliyorsun amk
Seni tanıyorum hem
Bir zahmet anlayayım

Suga:
Helal olsun ne diyeyim
Sen mükemmel bir best friendsin
Kuroolar bizde de işte
2 gün üst üste bakar mısınız desek ayıp olur
Yeni barıştılar zaten biraz beraber zaman geçirsinler
Neyse ben hazırlanıp
Daichi ile de konuşayım
Sen gelince çıkarız

Yaku:
Tamamdır ben de yola çıkıyorum
Üçünü birlikte alırım
Kendinize dikkat edin haber et bana

Suga:
Tamaaaaam

"Daichi bugün Haruto ile buluşmaya gideceğim. İstersen sen de-" Daichi, meyve çayını içerken duyduklarıyla yutkunamadığından öksürdü birkaç kez. "Tabi ki geleceğim, seni yâr eder miyim sence başkasına?" Sinirle verdiği cevabın son kısmını duyan Ayumi kahkaha atarak masaya oturdu. Daichi'nin abisini bu kadar sevmesi onu mutlu ediyordu.

✨✨✨

Kahvaltı, Kuroo'yu uyandırma, hazırlanma, durumu açıklama, Yaku'yu bekleme ve evden çıkma merasimleri zahmetle tamamlanmış; Daichi ve Koushi çifti sonunda buluşma yerine doğru yola koyulmuştu. Havalar soğumuştu, bu nedenle Kitahoro bölgesinin sokakları -Miyagi'nin aksine- insanlarla dolup taşmıyordu. Bu fırsatı kaçırmayıp Koushi'nin elini tutan Daichi, ellerini kendi cebine soktuktan sonra verdiği derin nefesinin havada küçük bir bulut oluşturuşunu izledi. Koushi erkek arkadaşına yakın yürüyor, ara ara dönüp onun keskin yüz hatlarına bakıyordu. Aklından geçiriyordu 'tanrım ne mükemmel bir suratı var'.

Buluşacakları yere geldiklerinde -burası Daichi'nin ikisini gördüğü yerdi- Haruto çoktan gelmiş onları bekliyordu bile. Kahverengi uzun sayılabilecek saçları ve uzun bir boyu vardı, yüz hatları model olduğunu düşündürecek kadar iyiydi. Ellerini siyah paltosunun ceplerine sokmuş ileriye bakıyordu.
Bakınca tehlikeli bir okyanusu andıran koyu mavi gözlerini, gelen ikiliye çevirdiğinde; Daichi, oturan bedeni süzmeyi bıraktı. Suga elini çekip onun yanına ilerlediğinde onu takip etti. Şimdiden tedirgin hissediyordu. Gerilmişti.


"Sawamura-san, gerçekten bu kadar gergin oturmana gerek yok. Suga'yla siz çok yakışıyorsunuz zaten. Suga, ilişkinizle ilgili düşündüklerimi söylemeden gelme demiştim!" Haruto, çocuk gibi, kollarını göğsünde çaprazlayıp Koushi'ye isyan etmişti. Yanındaki beden gülüp kahvesini yudumladığında biraz rahatladığını hissetti. Buluşup kafeye geleli yarım saat olmuştu ve en azından erkek arkadaşında gözü olmadığını belli ediyordu. Şimdi odaklanması gereken şey sadece, asıl gelme amaçları olan kanıt toplamak için ne yapmaları gerektiği hakkında yapacakları plandı.

Ya ben sizi yerim şu birkaç günde okunmalar ve oylamalar o kadar arttı ki çok mutlu oldum. Bu bölümü hemen size atmak için tamamladım beğenmediğiniz ya da açıkta kalan, unuttuğum bir detay, olmasını istediğiniz bir şey ne olursa olsun söyleyin lütfen. 5k olmamıza çok az kalmış oylar 1k olacak, dmtteol ailemiz büyüyor çocuklar. ŞİMDİ ÖZEL TEŞEKKÜR KÖŞESİ~

jeonsexuall

Gryffindor_ve_otesi
escapistbitch
b
e

nhepmukemmelim
tsuXxkina
AraAraGomenV_V
Im_sakurachan

Özellikle size çok teşekkür ederim. BengiNURAŞKM beni gazlamasa yazmak konusunda tereddütte kalıp üşenebilirdim. Sizler de güzel yorumlar yapmasaydınız ve beni sevmeseydiniz yazmak konusunda motive olmazdım sanırım. Sizleri çok seviyorum, destekleriniz beni çok mutlu ediyor. Daha finale var daha sadece bu teşekkürü yapmak istedim, asıl amacım son bölümeydi ama. Daisuga'da #1 olmşz🤤

Diğer destek olan herkes, sizleri de öpüyorum çok. Umarım severek okumaya devam edersiniz çünkü uzar gibi. Ehehe iyi eğlenceler iyi okumalar♥️

(づ。◕‿‿◕。)づ

ᴅᴀɴᴄᴇ ᴍᴇ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏғ ʟᴏᴠᴇ π ᴅᴀɪsᴜɢᴀWhere stories live. Discover now