C35

527 83 225
                                    

"Daichi beni bir dinle ne olur! Anlatacaktım yemin ederim!" Hepsini anlatacaktı, ne yapacağını bilse saklamazdı. Koluna tutundu ve bir umut dinler diye, parlak gözlerle karşısındaki bedenin sinirli gözlerine baktı. Daichi ise sinirle itti kolunu tutan zarif, kemikli elleri. "Bitti Suga, bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum!"

Yattığı yerde gözlerini açtı yavaşça Suga. Ne berbat bir rüyaydı. Bilinçaltına birkaç küfür mırıldanarak başını sağ tarafına çevirdi. Başucundaydı Daichi, ona bakıyordu.

"Günaydın?" Uzun bir sessizliğin ardından Daichi mırıldandı. Suga da karşılık verdikten sonra devam etti. "Cevabım, vermek için hazırım." Suga anlamadığını belli eden bir ifadeyle doğruldu. "Ne cevabı?" Anlamama sırası Daichi'deydi bu kez. "Bebeğim, dün konuştuk ya..."

{Flashback}

Ona sarılan bedene bir süre sarılmanın ardından omuzlarından tutarak kendisinden uzaklaştırdı. "Bilmediğim ne çok şey varmış, en yakının benim sanardım." Suga başını hızlıca olumsuz anlamda salladı. "Hayır, hayır yanlış anladın o yüzden değil ben-" Daichi gülümsedi ve susturdu Koushi'yi. "Biraz sindirmem için zaman ver bana. Sonra konuşalım." Yüzü düşen erkek arkadaşının başına minik bir öpücük kondurdu. "Sana sinirli değilim bebeğim, sorun yok. İyi geceler."

{Flashback is over}

"Aa doğru, üzgünüm çok saçma bir rüya gördüm de. Dinliyorum." Evde ikisi dışında kimse uyanık olmadığı için rahattı Daichi. Aralarında artık sır olmayacaktı. Derin bir nefes aldı. "Bu yaşadıkların, çok zor şeyler. Sen çok güçlü birisin ve sana hayran olduğum şeylerden sadece biri bu. Sen grubumuzun annesi gibisin, koruyucu meleği. Tsukishima küfrettiğinde deliye dönersin, Noya bir yerini burktuğunda hem onunla ilgilenir hem de Asahi'yi sakinleştirirsin. Her yere ve herkese yetişirsin. Bunlar bazı örnekler sadece. Sen, sen fazla mükemmelsin.
Ben dün, yediremedim. Bizim için bu kadar uğraşırken iç dünyandaki felaketleri göremedim. Ufak şeylere yakındığımda beni teselli ettiğinde, asıl desteğe ihtiyacı olanın sen olduğunu bilemedim. Özür dilerim."

Suga güldü ve sarıldı Daichi'ye. Hatalarını kabullenirken ne kadar da tatlıydı. Daichi kollarını, kendisine göre ince sayılabilecek, sıkı bele sarıp devam etti.

"Bana en çok koyan şey tam olarak bu da değil. Benim, bildiğim tek bir şey vardı. Tam açıklamasını beklediğim de oydu. Ama o hariç, bildiğim şey hariç, her şeyi anlattın bana. Yaşadıklarını bilmediğime mi üzülseydim yoksa benden hala bir şeyi gizlemene mi? Karar veremedim. Susamadım, konuşamadım. Çözemediğim sorunlarımda senden yardım alan ben, bu konuda yine sana gelmek istedim. Seninle yaşadığım sorunu benim için sen çöz istedim.

Bencilliğim için özür dilerim. Sana kızacağımı düşünmüştüm, ama sana sinirli değilim. Kendime çok kızgınım. Ortalığı dağıtıp sinirimi çıkarmak isterdim ama sen de ortalığı dağıttığım için bana çok kızarsın."

Koushi bu itirafların ardından 'ne olursa olsun artık' düşüncesiyle, Haruto'yu anlattı Daichi'ye. Beklediği gibiydi aldığı tepki. Sinir, endişe, güvensizlik. Haruto'ya o da güvenmiyordu, şanslarını deneyeceklerdi. Bir aksilik çıkacak olursa -ki artık çıkmayacağını düşünüyordu- Daichi onun desteği olacaktı. Bunca zaman neden söylemediğini düşünüp pişman oldu ve özür diledi sevdiğinden. Şükürler olsundu ki ikisi de olgun insanlardı.

Her şeyi konuşup planladıktan sonra, ortada hiçbir sorun kalmamıştı. Bunun rahatlığıyla Daichi'nin odasına çıktılar. Daichi, Koushi de odaya girdiğinde, odanın kapısını yavaşça kapattı.

Çok fazla sündürdüğümü fark ettim. 200-300 kelimelik bölümler yaza yaza 35 olmuşuz wpdwimdğwmdüş
Nasıl da ters köşeledim siziiii
Yalnız itiraf sahneleri aşırı KuroKaze değil miydi aşxmsşxöwüd okuduğumda bana onu hatırlattı, canım shipim...
400-500 aralığına çıkardım olaylar da çözüldü artık finalimiz yakındır herhalde beybiler.

Bir dahaki bölüm karasuno gc şeklinde başlasın mı yoksa yine daisugadan mı yürüyelim? Önerilerinizi alabilirim taslağım tükendi çünkü. Sizi çok seviyorum iyi okumalar 💙

Ayrıca final dışında özel bölüm isteyen (herhangi istediğiniz bir bölüm de olur) buraya yorum bıraksın öpüom sizi bebişler♥️

ᴅᴀɴᴄᴇ ᴍᴇ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏғ ʟᴏᴠᴇ π ᴅᴀɪsᴜɢᴀHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin