27.fejezet

97 6 0
                                    

Hosszú szőke hajába belekapott a szél. Hamvas fehér bőrén vörös nyomot hagyott a nap és a homok együttes ereje. Arany szemei maga elé meredtek. Nem volt ura önmagának. Messziről is látszottak a csakrairányító rudak a fiatalnak tűnő fiú oldalában.
A kis konohai csapat döbbenten, érdeklődve nézték a lassan közeledő, náluk alacsonyabb fiút, vagy lányt. Nem lehetett megállapítani, hogy fiú, vagy lány. Csak azt hogy fiatal, és gyerek. Valószínűleg. Mitsuki idegesen nézett a Sunagakureiekre. A mellette álló maszkos kézjeleket formált, majd teste lassanként homokká bomlott. Pár pillanat után újra összeállt, de ezúttal volt valami a kezében. Egy kis nyaklánc volt. A rajta lógó fémes dísz kattanva nyílt ki. A ninja egy percig nézte, majd odatartotta Mitsuki elé.
- Ismered?- kérdezte mire Mitsuki zavartan rázta meg a fejét. Már hogy ismerné? Hiszen a kis képen levő három emberrel sosem találkozott, még csak nem is látta őket.- Pedig konohai az egyik.- nézett rá a képre a maszkos férfi, majd megjegyezte.- Egy Uchiha.
Erre a szóra már Sarada is felfigyelt, majd érdeklődve lépett oda. Alaposan nézte végig a képen szereplő három személyt.
- Ez meg..... Á!- mintha eszébe jutott volna valami.- Miért van rajta a nagybátyám?
- Értesítenünk kell Konohát!- intett az Ambu vezető, mire az egyik képzett ninja pillanatok alatt köddé vált.

- Történt valami?- lépett oda mögéjük Shinki. A maszkos elétartotta a nyakláncot.
- Uchiha Itachi és Deidara gyerekének tűnik.
- Deidara?!- nézett fel Chocho is a chipseszacskóból.- Arra a robbantgatós tagra gondolsz az Akatsukiból?! Egyáltalán hogy lehet két férfinak gyereke?!!- Shinki torkát köszörülve szakította félbe. A maszkos pedig röviden magyarázott.
- Szájak vannak a tenyéren, ahogy a képen lévőnek. A szemei pedig, bár sárgák, de sharinganja van.

- sajnálom a sok kihagyást!
sajnos szüleim ha épp olyan kedvük van,
lecsapják az internetet és elég kevés
lehetőségem van írni, amit nagyon bánok...
remélem hamarosan sűrűbben is tudok hozni
részeket... esetleg még holnapig, de ki tudja...
Azért remélem tetszett a rész.

A Hyugák gyöngyszeme (-az első Homokrejteki Byakugan)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ