22.fejezet

129 8 0
                                    

Inoék legnagyobb bánatára Neji már másnap reggel el is indult vissza, Sunagakuréba. De ők is meghívást kaptak az esküvőre, ahol megint találkozhatnak Nejivel és Narakuval.

De mivel az idő is meglehetősen gyorsan telik, hamarosan már mind Sunagakure előtt álltak, majd be is léptek a városba. A mindenhol ragyogó aranysárga "homokházak" mindegyikén fehér szalagok voltak dekorációképp. Az egész hely nyüzsgött. Mindenki készült a Kazekage esküvőjére.
- Maguk Neji-sama ismerősei?- állt meg előttük egy fiatal nő.- Erre jöjjenek!
Valahogy így keveredtek oda a hatalmas építményhez a falu közepén. A Kazekage otthonához. Temari nyitott nekik ajtót, kezében Narakuval, aki lelkesen huzigálta a lány egyik copfját.
- Gyertek beljebb.- állt el az ajtóból a kellemesen hűvös előtérbe engedve a vendégeiket.

Neji leírhatatlanul gyönyörű volt. Fehér, néhol arany mintákkal díszített ruháját és haját is vörös szalagok tartották össze.
Az egy éves Naraku is elragadó látványt nyújtott ahogy esetlenül totyog Neji mellett elegáns fehér ruhában, amik rajta inkább cukik voltak. Az egész ceremóniát fúvós hangszerek kísérték, melyek a lehető legszebb ritmusokat játszották akkor, amikor Neji ujjára felkerült a fehérarany gyémántgyűrű. A hangszeresek szép lassan stílust váltottak, így hamarosan mindenki beszélgetve, vagy evés közben hallhatta őket egy lazább zenét játszani.
Jópofa, különleges emlékeket megőrző képek is készültek. Főként a Kazekage családjáról és a konohaiakról, de volt, amin az egész falu helyet kapott.
Röviden egy fantasztikus élmény volt mindenki számára, ami örökre az emlékeikben marad. Mármint a meleg kicsit bezavarta a konohaiakat, de Nejire már semmilyen hatással nem volt.

A Hyugák gyöngyszeme (-az első Homokrejteki Byakugan)Where stories live. Discover now