35. Bölüm- Tatil

545 35 3
                                    

Derin

"Hazır mıyız gençler"

Heyecanla evet diye bağırdık. Uludağa Ozan'ın kişisel arabasıyla gidecektik. İstanbuldan bir süre olsa da ayrılmanın mutluluğu vardı üzerimizde. Ön koltuğa Oktay oturmuştu. Arkada ben cam kenarına, yanıma Melisa, öbür cam kenarına da Lale oturmuştu. Ozan zaten arabayı sürüyordu. Çocuk gerçekten ben gay'im diye bağırıyordu ama çok renkli bir kişilikti. Oktay'ın haberi yoktu ve sevgili olduğumuzu ondan gizli bir yerde söylemiştik. Sahi arabada Melisa ile sevgili olduğumuzu bir Oktay bilmiyordu. Öğrense destekleyeceğini hiç sanmıyordum fakat ozana da hiç ters gözle bakmamıştı, abi ben seni çok sevdim ya havalarına girmişti. Bizim oğlan anlamazlı lgbt bireylerinden falan. Ozan arabada senden daha güzel şarkısını açtı ve hepimiz şarkıya eşlik ederken bir story çektim ve yükledim. Melisa da benden alıntıladı. Akşama doğru yola çıktığımız için biraz uykumuz gelmişti. Fakat yol zaten kısaydı. Uyusak bile az sonra uyanacaktık. Ozan benzin almak için istasyona yanaştı. Ben de acil tuvalete gitmeliydim. Melisaya söyledim ve birlikte tuvalete girdik. Ben içeride işimi hallettim ve çıkıp ellerimi yıkadım.

Derin: Hadi çıkalım bebeğim

Melisa: Biraz kalabiliriz, kimseler yokken öpeyim seni

Derin: Hemen de özlermiş

Gülümsedik ve elimi onun beline sarıp aniden kendime çektim ve dudaklarıyla buluştum. Melisa da öpücüğüme hızlıca karşılık verirken ellerini sırtımda gezdirdi. Tam o sırada lavabonun kapısı açıldı ve aniden birbirimizden ayrıldık. Fakat içeri giren Laleymiş.

Lale: Ozan kızlara bak nerde kaldılar dedi ama böldüm galiba (güler)

Melisa: Sen miydin kanka ödüm koptu

Lale: Özür dilerim ya böldüm

Derin: Ne ara doldurmuşlar depoyu ya

Lale: Bilemem valla

Derin: İyi gidelim madem

Melisa bana bakarak kafasını eğdi ve ben de göz devirdim. Tekrardan arabada eski yerlerimize oturduk. 40 dakikalık yolculuktan sonra Bursaya giriş yapmıştık. Uludağa hala biraz yol vardı. Kulaklıklarımı çıkardım ve Melisayla paylaştım. Ariana Grande touch it şarkısını açtım ve sırt çantamın altından Melisa'nın elini tuttum. O da omzunu başıma yasladı. Bu şekilde süren yolculuğun ardından arabayı bırakmak zorunda kaldık ve kalacağımız otele başka ulacım aracıyla gittik. Girişte rezervasyonumuzu kontrol ettirdik ve odalara yerleşebileceğimizi söylediler. Ozan ve Oktay aynı odada kalacaktı. Ben Melisa ve Lale ise 3 kişilik odada kalacaktık. Çift kişilik yatak ve tek kişilik yatak vardı. Odalara yerleşip üzerimizi değiştirdik ve otelin kafesinde buluşup hep birlikte yemek yedik. Dışarıda ateş yakmışlardı ve canlı müzik vardı. İçeçeklerimizi alıp ateşin başına yerleştik. O sırada da herkes ailesiyle kısa bir konuşma gerçekteştirdi. Oktay da benle selfie çekip aile grubuna yolladı. Melisa'nın yanında oturup eline beline sardım. Oktay zaten bize bakmıyordu. Ozanla Lale de yan yana oturuyordu. Oktay'ın kız arkadaşı da görüntülü arayıp müziği dinliyordu. Şarkıya eşlik ederken tekrar story çekip yükledik. Canlı müzik sona erince odalarımıza çıktık. Yarın sabah kalkıp kahvaltı edip kayacaktık. Şimdilik yorgunluğumuzu atalım dedik. Lale yatağına girip çok yorulduğunu söyledi ve hemen uyudu. Melisa da yanıma kıvrıldı. Örtüyü üzerimize çekiştird.

Melisa: Çok üşüyorum aşkım

Derin: Ben ısıtırım seni

Ellerini avucumun içine alıp öptüm. Burnuna ve dudağına ardı ardına öpücükler kondurdum.

Derin Bela ~ GxGWhere stories live. Discover now