7. Bölüm - Melisa'nın aşkı

1.6K 109 9
                                    

Bacağım iyileşmiş ve sargıdan kurtulmuştum, bugün de okul çıkışı Lale ve Ezgiyle takılacaktık. Derini de davet edecektim ama Lale istememişti.Neden bir türlü Derine ısınamıyordu anlamamıştım. Kendisi çok sakin bir kişiliğe bürünmüştü. Gerçi onu daha kötü halindeyken tanımamıştım ama ben okula geldiğimden beri sakin sayılırdı. Başta yaşadığımız tatsızlıkları saymazsak. Arkamızda oturması bana heyecan veriyordu. Sanki derste onun gözlerini üzerimde hissediyordum. Ne yani arkanda gözlerin mi var? Hayır! Fakat hissediyordum. Sürekli arkamı dönüp onunla konuşmak istiyordum ama konu bulamıyordum. Bazen arkamı döner dönmez göz göze geliyorduk ve hiç konuşmadan bakışıp gülüyorduk. Onla temas etmek istiyordum. Konuşurken hep koluna veya omzuna dokunmak istiyordum, arada da dokunuyordum. O da benimle konuşurken sürekli gözlerime kitleniyordu ve bazen yutkunuyordu. Acaba konuşmayı kestiği flörtü kimdi, neden kesmişlerdi konuşmayı, neredendi ve kimdi çok merak ediyordum, hatta bugün fırsat bulursam soracaktım. Okula giriş yapar yapmaz hemen Laleyi aradım. Kantinde oturuyorlarmış, canımsa hiç kantine gitmek istemiyordu sabah sabah. Tost kokusu çekemezdim. Dersin başlamasına 20 dakika falan vardı, ben de sınıfta oturup müzik falan dinlerdim. Sınıfa doğru adımladım ve içeriye girdim. 5-6 kişi vardı, yerime geçip oturdum ve kulaklıklarımı takıp Camila Cabello- consequences şarkısını açtım. Bu şarkı beni oldukça uzaklara götürüyordu. Şarkıcı benmişim gibi, kalabalıklara şarkıyı söylüyormuşum gibi, kendimi sahnede hayal ettim. Eskiden beri hep şarkıcı olmak istemişimdir. Sesim zaten güzeldi. Daha önce ortaokuldayken okul müsameresinde şarkı söylemiştim, bir de gitarımla arkadaşlarıma çalıp söylediğim olmuştu. Hepsi bana youtube'a video yüklememi söylerdi ama ben çekiniyordum. Şarkı ile hayallerime dalmışken birinin kulaklığı kulağımdan çekmesiyle hışıma oraya döndüm.

Melisa : Ne oluyo be!

Bakmadan biraz sesimi yükseltmiştim. Tam da hayallerimin en güzel yerindeyken hiç hoşlanmadığım hareket yapılmıştı. Kafamı kaldırınca bu kişinin Derin olduğunu gördüm. Kaşlarını kaldırıp geri adımladı.

Derin: Pardon, rahatsız ettim

Derin gidecekken hafif kalktım ve onu bileğinden tutup geri çektim.Gülümsedim.

Melisa: Ah sen miydin, özür dilerim bağırmak istemezdim, kırdım mı seni?

Derin: Yok canım buna mı kırılıcam

Derin gülümsedi ve yanıma oturdu.

Derin: Vallahi çok dalmış gözüküyordun, bakayım ne dinliyorsun

Derin telefonumu çevirdi ve şarkıyı görünce gülümsedi.

Melisa: Sever misin?

Derin: Şarkıyı evet, hatta eskiden de Camila Cabello'yu çok severdim, şimdi o kadar samimi gelmiyor. Shawn ile çok bozdu

Melisa: Aynen ya, arkadaşken daha tatlıydılar bence

Derin: Hatta biliyor musun, ben eskiden Camren shipliyordum!

Melisa: Hadi canım! Ben de!

Derin: Neyse sabah sabah bırakalım Camila'yı

Melisa: Gerçekten ya fangirle döndük

Derin: Arkadaşların nerede

Melisa: Kantindeler

Derin: Sen neden onlarla değilsin?

Melisa: Canım iştemedi kantine gitmek, burada oturup müzik dinlerdim diye düşündüm

Derin elini başına yasladı ve sıraya dayandı. Diğer elini de bacağıma koydu, gülümsedi.

Derin Bela ~ GxGDonde viven las historias. Descúbrelo ahora