Και στα λόγια να μη βάζω...

446 15 15
                                    

Λίγα λόγια από τη δημιουργό :Κατ 'αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους διάβασαν, ψήφισαν και σχολίασαν την ιστορία μου εδώ και στο twitter. Τα λόγια σας με γεμίζουν με κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω. Πιστεύω πλέον θα έχετε καταλάβει πως τα μεγαλύτερα κεφάλαια είναι αυτά της Ασημίνας οπότε ετοιμαστείτε για ένα κεφάλαιο με σχεδόν 8000 λέξεις. Ελπίζω να σας αρέσει όπως και τα προηγούμενα και περιμένω τα σχόλια σας. Χαίρομαι βλέποντας από τα σχόλια σας πως η ιστορία σας κάνει να ξεχνιέστε από τις δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον καιρό. Πραγματικά νιώθω ευτυχισμένη που μπορώ να σας προσφέρω έστω και για λίγα λεπτά ηρεμία. Το επόμενο κεφάλαιο από την πλευρά του Κωνσταντή θα βγει όπως πάντα την Παρασκευή στις 9 και θα ξεφύγουμε πολύ από το σενάριο. Οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Μέχρι το επόμενο κεφάλαιο το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι υγεία, δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία σε όλους σας.

Καλή σας ανάγνωση...

Σαν έφτασε στο πατρικό της η Ασημίνα ένιωθε πιο ανάλαφρη πάρα ποτέ. Όχι μόνο βρήκε τον Κωνσταντή και της ορκίστηκε πως δεν αγαπούσε τη μικρή της αδερφή αλλά φάνηκε πως οι σχέσεις τους θα έβαιναν προς το καλύτερο. Δέχτηκε να γίνουν φίλοι ή τουλάχιστον να το προσπαθήσουν και αυτό για την Ασημίνα σήμαινε τόσα πολλά. Ένιωθε πως θα σκάσει από χαρά σαν μπήκε στο σπιτάκι τους.

Όταν αντίκρισε τη Δρόσω όμως συννεφιασμένη η χαρά της κόπασε μεμιάς. <<Τι έχεις κορίτσι μου;>>, τη ρώτησε νιώθοντας μια ξαφνική αγωνία. <<Η Ελένη δεν γύρισε ακόμη. Λες να έγινε καμιά φασαρία πάλι με τον Δούκα;>>, της αποκρίθηκε η Δρόσω. Εκείνη τη στιγμή η μεσαία Σταμίρη αισθάνθηκε πραγματικά απαίσια. Μετά τη συνάντηση της με τον Κωνσταντή είχε ξεχάσει εντελώς το που βρισκόταν η Λενιώ. Η απάντηση που θα έδινε ο Νικηφόρος ήταν καθοριστική για το τι τροπή θα έπαιρνε η ζωή της Ασημίνας. Η ίδια όμως αντί να κάθεται και να περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη της Λενιώς, όχι μόνο είχε ξεχάσει την εξέχουσας σημασίας συνάντηση αλλά σκεφτόταν και τον λάθος Σεβαστό.

Αμέσως προσπάθησε να ηρεμήσει την μικρή της αδερφή. Όλα καλά θα πήγαιναν. Ήταν βέβαιη η Ασημίνα. Μπορεί ο Δούκας να έφερνε αντίρρηση σε αυτό το γάμο αλλά ο Νικηφόρος της το είχε δηλώσει τόσες φορές. Μόνο την ίδια ήθελε. Τα χωράφια δεν τον ενδιέφεραν καθόλου. Της φαινόταν αστείο που η Δροσούλα τους ανησυχούσε περισσότερο από την ίδια. Εκείνη δεν ήταν που έπρεπε να τρέμει από την αγωνία της μήπως ο Νικηφόρος αλλάξει γνώμη; Μετά όμως από τη κουβέντα που είχε με τον Κωνσταντή ήταν τόσο χαρούμενη που άσχημες σκέψεις δεν χωρούσαν στο μυαλό της.

Άγριες Μέλισσες: Πες μου μονάχα πως μ 'αγάπησεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα