🏅 10 Κεφάλαιο

388 26 12
                                    

"Θα βγάλεις ένα βίντεο που θα ζητάς συγγνώμη για όλα όσα έχεις κάνει και έχεις πει στη Σαβάνα και τις φίλες της" δήλωσε ο Ράιαν και το στόμα της Άσλευ έμεινε ανοιχτό.

"Δεν το πιστεύω... Αυτή σε έβαλε"

"Μετά θα ανεβάσεις μια παράγραφο που θα λες πόσο θαυμάζεις τη Σαβάνα και θα της δώσεις συγχαρητήρια που βγήκε πρώτη στους προκριματικούς εθνικής" συνέχισε, όμως η Άσλευ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλο αυτό το είχε στήσει εκείνη.

"Έχεις 24 ώρες. Αν δεν κάνεις αυτά που σου είπα... Ξέρεις τι θα γίνει" κούνησε το κινητό του μιλώντας για την ηχογράφηση.

"Γιατί το κάνεις αυτό? Γιατί κάνεις ό,τι σου λέει αυτή?? Σε εκβιάζει και σένα, αυτό είναι??" μίλησε πλέον αναστατωμένη.

"Εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα για την ηχογράφηση, όχι για τη Σαβάνα.
24 ώρες" της υπενθύμισε και πήγε να την προσπεράσει, όμως τον έπιασε από το μπράτσο.

"Πες μου γιατί έγινες το τσιράκι της! Με τι σε κρατάει?!"

Τράβηξε απότομα το χέρι του και την έπιασε από το δικό της απειλητικά.

"Μη παίζεις με την υπομονή μου. Μπορώ να σου κάνω πολύ χειρότερα με την ηχογράφηση που έχω. Προς το παρόν, έχεις να κάνεις μόνο δύο πράγματα. Κόψε το υφάκι της ντίβας αν θες να τα πάμε καλά οι δυο μας" την κοίταξε με νόημα στα γαλάζια της μάτια και έφυγε μαζί με τους άλλους δύο.

Όταν κατάφερε να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις γίνει, πήγε στο δωμάτιο της.

Οι σκέψεις έπεφταν βροχή στο μυαλό της.

Δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει ποτέ συγγνώμη σε αυτή τη βρωμιάρα. Πόσο μάλλον να δείξει ότι την θαυμάζει και μάλιστα δημόσια.

Αλλά αν δεν το έκανε? Άκουσε με τα ίδια της τα αυτιά την ηχογράφηση. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε ακόμα κάτι τέτοιο στο κινητό του μετά από δύο χρόνια. Πόσο διεστραμμένος ήταν?

Και τώρα τι θα έκανε? Δεν μπορούσε να κάνει αυτό που ήθελε η Σαβάνα. Είναι η εχθρός της, δεν θα ζητούσε ποτέ συγγνώμη ακόμα κι αν την απειλούσε με τη ζωή της.

Όμως... Ο Άρον ήταν εκεί, την είδε. Γιατί δεν τη βοήθησε? Πώς ήταν δυνατόν να είδε τι γινόταν και να διάλεξε να την αγνοήσει? Του φώναξε βοήθεια.

Ήταν δυνατόν να την τιμωρούσε επειδή του είπε ότι από δω και πέρα θέλει να κάνει σαν να μην τη βλέπει?

ΠαγιδευμένοιWhere stories live. Discover now