36. bölüm

2.5K 134 121
                                    

Halsey - Nightmare

Fotoğtaftaki Hande Demir. 😈 (Hatırlamayanlar 35. Bölüme göz atabilirler.)

Halsey neredesin annem, bi' konum at da mutluluğun yolunu bulalım!

Herkese merhabalar ve keyifli okumalar... 🤝

*****

7 Ay Sonra:

"Kayra, hazır değil misin hâlâ sen?"

Yüzümü gömdüğüm yastıktan kafamı kaldırıp göz ucuyla bana söylenen Koray'a bakındım. Okul üniformasını giyinmiş ve gereğinden fazla ayık görünüyordu. Pekala, bu canımı sıkmıştı. Ben daha yeni adımı hatırladım, sen hangi ara kalktın da hazırlanıp karşıma dikildin? "Ben gelmiyorum okula falan, okumayacağım ben. Zengin koca bulacağım."

Şu an Koray'a dönük değildim ama sinirini ve yüz ifadesini görür gibiydim. Kulaklarına kadar kızarmış bir kızgın boğa edasıyla kafasında bana söyleceklerini kuruyordur. Hatta birazdan bana henüz ortalıkta olmayan "zengin kocam" için küsecekti. "Ben aşağı iniyorum, sende mümkünse zıbarıp kal burada. Zengin kocan uyandırır seni, okul ilk gününe de geç kal."

Tam isabet!

Sızlana sızlana yataktan çıkıp vücudumu esnettim. Ve her yerimin tutulmuş olmasını hesaba katamamış ve boynumu zorlamıştım. Elimi alnıma geçirip boynumu oynatmamaya çalışarak odamdaki banyoya girip elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım. Bu sırada bakışlarım aynadaki yansımama takıldı.

Birbirine karışmış olan sarı saçlarım gözüme çarpınca aklıma Doruk gelmişti ve bu duraklamama sebep olmuştu. Ağzımı çalkalayarak sırtımı duvara yasladım. Okulun açık olduğu dört ay her şey aynıydı. Yine hep beraber takılırdık, hatta Nisa ve Helin de iyice bizden olmuşlardı. Hele ki Nisa, çok alışmıştı. Fakat bir süre sonra işler iyice garipleşmeye başlamıştı çünkü Koray bir şeyler fark etmişti.

İlk olarak beklemiş, Doruk'un onunla konuşmasını beklemiş ama Doruk bir adım atmayınca Koray bizzat gidip Doruk'a neler olduğunu sormuş. Doruk, haklı olarak hiçbir şey olmadığını olsa bile bundan haberi olacağını söylemiş ama Koray ikna olmamış. Olmazdı da zaten. Ben her ne kadar çabalasam da Doruk'un bizden kopmasını engelleyememiştim. Gittikçe sessizleşmişti. Zaten sonrasında da yaz tatili araya girmişti.

Tabi tatilden önce kurduğu yeni arkadaşlıklar da vardı.

Efe ve Doruk'un beraber gittikleri festivalde tanıştıkları bir arkadaş grubu vardı. Bazen onlarla buluşmaya giderlerdi, bizi de davet ederlerdi ama biz pek sıcak bakmıyorduk. Henüz tanımıyor olabilirdik ama Efe ve Doruk'u kısa bir süreliğine bile olsa bizden çalmaları sinir bozuydu.

Ve bir de yetmezmiş gibi Hande ve arkadaşı Yağız kaydını bizim okula aldırmıştı, buna ek olaraksa bizim sınıftalardı. Bunun nedeni de gayet açık. Kızın tek bie gayesi var. Ulaşmak istediği bir kişi var. O da ismi lazım değil baş harfi Doruk Ege!

Yaz tatilinde bir kere bile konuşmamıştık. Bizden iyice uzaklaştıktan sonra üstüne gitmek istememiştik ama en azından tatilini yalnız geçirmemesi için ben direkt Doruk'u aramıştım. Ama aldığım yanıt aradığınız numara kullanılmamaktadır, olmuştu. Numarasını değiştirmesi ona ulaşmamızı istemediğindendi. Ve bende ona bu olanağı sağlamıştım. Yeni numarasıyla hepimize mesaj atmıştı ama iş işten geçmişti.

Benim bulunduğum ortamda bulunmak istemiyorsa yerini değiştirecekti. Ve o da bunu yaptı.

Zaman kaybetmeme göz devirip komodinin üzerine astığım okul eteğimi ve lakosumu bir çırpıda giyinip boy aynamın karşısına geçip bileğimdeki tokayı gerdirerek saçlarımı avuçladım ve sıkı bir at kuyruğu yaptım. Yüzüme hiçbir şey sürmedim. Doğal kalmayı seviyordum. Zaten yaz boyu spor yapmıştım bu yüzden fiziğim tam oturmuş ve yüz hatlarım belirginleşmişti.

CİVCİV || TextingWhere stories live. Discover now