24. Bölüm : Menemen

3K 87 36
                                    

MERHABA CANLARIIIIIIM ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA !

UZUUUN BİR ARADAN SONRA UZUN BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM. GAZA GELDİM VE YAPTIM :D

UMARIM BEĞENİRSİNİZ. EĞER BİR HATAM VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN, BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ .

BU BÖLÜMDE ZEYKER'E AĞIRLIK VERDİM . MULTİMEDİA'DAKİ ŞARKI BÖLÜMLE ALAKALI VEYA ALAKASIZ OLDUĞUNA BAKMAKSIZIN FAVORİM OLDUĞU İÇİN EKLEDİM BÖLÜMÜ OKURKEN VEYA OKUDUKTAN SONRA DİNLEYEBİLİRSİNİZ SİZE KALMIŞ .

UZATMADAN GEÇİYORUM . 

HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYOR VE ÖPÜYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIIN xoxo :**

Önceki Bölüm :

Kolunu belime sıkıca doladı ve tüm uzuvlarını hissettim.

"Biraz dinlenelim ," dedikten hemen sonra sanki bunu bekliyormuş gibi gözlerimi kapadım. Onun varlığı ve tenime uyguladığı sıcaklık beni benliğimden uzaklaştırıyordu. Yorgun bedenimi tamamen ona sundum ve kollarının arasında derin bir nefes aldım. Kokusuyla harmanlanmış duş jeli o kadar güzel geliyordu ki derin bir nefes alarak sakince kendimi karanlığa teslim ettim.

Yeni Bölüm :

İlk kez seviyorum seni ben... İlk kez birinin hasta olmasından endişe ediyorum... İlk kez biri uyurken üstünü örtme isteğim var ve ilk kez yalnız uyanmaktan nefret ediyorum... Ölümden ilk korkuşum bu benim... İlk kez sımsıkı tutunuşumsun hayata... İlk kez susuyorum birinin yanında...
İlk kez...
Kahretsin, ellerin çok güzel...


Kerem'in Ağzından :

Gözümü açmamla kendimi kapkaranlık bir yerde bulmam bir oluyor . Bulunduğum yerden ayağa kalkarak etrafıma bakıyorum . Kapkaranlık bir orman sanki burası , diye geçiriyorum içimden. Gözüm yavaş yavaş etrafı seçmeye başlarken yürümeye başlıyorum. Yürürken bir ses duyuyorum , anında durup sesin yönünü bulmaya çalışıyorum .

Ses olduğundan uzak olduğu için yürümeye devam ediyorum . Sanki birisi adımkı fısıldıyormuş gibi. Bu ürpertici ses , ben yürüdükçe yakınlaşıyor , belirginleşiyor. Sesi iyice duymaya başladığım zaman duraksıyorum. Tekrar duyuyorum o sahibi belirsiz sesi.

" Zeynep'ine de kavuştun ha Kerem ? " derken sesindeki buz tonu hissedebiliyorum açıkça.

" Kimsin lan sen ? "

" Çok seviyorsun değil mi onu ? . Gelen ses karşısında delice sağıma - soluma bakınsam da sahibini bulamıyorum. Sessiz kalıyorum bu sefer. Ardından tekrar o sesi duyuyorum.

" Zeynep gidecek ama Kerem biliyor musun ? İsteyerek ya da istemeyerek. Ona en çok ihtiyaç duyduğun anda gidecek , en savunmasız anında. "

" Çok yanılıyorsun , isteyerek ya da istemeyerek , Zeynep. beni. asla. bırakmaz ! Diyorum son kelimeleri bastırarak. Yumruk yaptığım ellerimi yeni fark ediyorum ve derin bir nefes alıyorum. Söylediğim söze karşılık beklerken bu pek de gecikmiyor.

" Bunu zaman gösterecek Kerem, , izle ve gör. Zamanında sevdiklerin seni nasıl seni bırakıp gittiyse, o da gidecek. Annen gibi , baban gibi , Mine gibi .. "

Lafı tam bitmişken cevap vermeme izin vermeden tekrar başlıyor .

" Ona dikkat et Sayer, çok zarar görecek . "


Sinirden içim içime sığmazken deli gibi bağırmaya çalışıyorum .


" O BENİ BIRAKMAYACAK TAMAM MI ! O BENİM. KİMSE ONU BENDEN ALAMAYACAK ! KİMSE ONA ZARAR VEREMEYECEK ! " Derken kendimi yere bırakıyorum. Dizlerimin arasına kafamı koyarken kesintisiz bir biçimde sayıklıyorum , sanki hiç durmayacakmış gibi..

" Gitmeyecek o. Beni bırakıp gitmeyecek. Gitmeyecek. Buna izin vermeyeceğim. Asla " . Küçük bir çocuk edasıyla dökülüyor bu kelimeler ağzımdan. Kafamı kaldırıp etrafıma baktığımda karşımda Zeynep'i görüyorum. Arkası bana dönük , kim olduğu belli  olmayan birisiyle gidiyor.

Hızla ayağa kalkarak onlara bakıyorum. Ama çoktan gitmiş olduklarını fark ediyorum. Deli gibi bağırırken olabildiğince koşuyorum karanlığın içinde. Belki yetişebilirim diye. Birden etrafımdaki ağaçlar yok olmaya başlıyor ve ben, koskoca bir karanlığın içinde kalıyorum..

♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠

Bazı anlar olur bilir misiniz ? İnsan en çok o zaman korkar. Sanki ilk defa korkuyormuş gibi hisseder kendini. Ne yapacağını bilemez , sesi kısılana kadar bağırmak , içindeki o tanımlayamadığı şeyi atmak ister , yapamaz. O kadar korkar ki onu kaybetmekten , kendinden bile sakınmayı düşünür. Korkar işte. Zarar gelmesin ister ona. Ve en önemlisi aslında , onun hayatından gitmesine göz yumamaz , yapamaz. Hep yanında , kanatlarının altında olsun ister. Bencildir biraz , paylaşamaz. İşte bu duyguyu sadece yaşayanlar bilir. O an , ne kadar savunmasız , ne kadar çaresiz olduğunu sadece yaşayanlar bilir.

♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠  ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠

Kıvırcık ve Turuncu (ZEYKER)Where stories live. Discover now