17. Bölüm : Gerçek Kerem Sayer bu Zeynep !

2.7K 92 4
                                    

MERHABA SEVİMLİ BÖCÜKLERİİİMM ♥

GEÇEN BÖLÜMDE DE BELİRTTİĞİM GİBİ KISA BİR BÖLÜM YAPACAĞIM. ÜZGÜNÜM AMA ANCA BU AKDAR OLABİLİYOR. AFFEDİN YAZAR ABLANIZI . AFFINIZA SIĞINIYORUM.

BU BÖLÜMDE KEREM İYİCE DEĞİŞİYOR. TANIYAMAYABİLİRSİNİZ ONU. DUYGUSAL KEREM'E ELVEDA DİYORUZ GALİBA.

ZEYNEP İSE KAÇACAK DELİK ARIOYOR. KEREM'İ TANIYAMIYOR. ONUN ESKİ HALİNE BU KADAR ALIŞMIŞKEN YENİ HALİNE BİR TÜRLÜ ALIŞAMIYOR VE ONDAN SOĞUMAYA BAŞLIYOR. YA DA O ÖYLE SANIYOR.

ONA DA SİZ KARAR VERİN CANLAR BENDEN BU KADAR HADİ OKUYUN BÖLÜMÜ. ÖPÜLDÜNÜZ. UMARIM BEĞENİRSİNİZ BÖLÜMÜ. UMARIM..

MULTİMEDYA ' DAKİ RESİMİN SAHİBİ RÜZGAR'DIR . BİLİYORUM ÇOK YAKIŞIKLI ^^

SİZİ SEVİYORUM xoxo

Önceki Bölümden :

Zeynep'le şarkımız bittiğinde gözlerinin içine tekrar bakıyorum ama o şarkı çalarken bana baktığının aksine gözlerini kaçırıyor benden . Gözleri oturduğumuz masaya dönerken gözlerimi devirdim. Bu kadardı demek. Ben de gözlerimi yavaşça masaya çevirdiğimde Ada ve İpek'in masada oturdukları yerden bize baktıklarını görüyorum. Ama Berk ve Alina'nın orada olmadığını farkedince merak ediyorum .

Daha sonra bir erkek sesinin Zeynep'in adını seslenmesi ile gözlerimi kocaman açarak kaşlarımı çatıyorum. Sesin geldiği yöne dönerken  adamın yüzünün tanıdık gelmesine oldukça şaşırıyorum. Adamı çıkarmaya çalışırken Zeynep'in kürsüden atlayıp ona doğru koşarak sarılmasıyla donup kalıyorum .


Ve sonunda anlıyorum o adamın Zeynep'in yaz aşkı olduğunu ...

Yeni Bölüm :

1 Hafta Sonra :
Zeynep'in Ağzından :

Kafede oturuyorduk. Daha doğrusu Alina ile beraber. Rüzgar ve arkadaşı  içecek birşeyler almaya gitmişlerdi. İpek ve Ada ise okula gelmeye tenezzül etmedikleri için - Yaşasıııın yuppiiii - Alina ile bu masadaydık. Kerem ise ... Ah, o konuya girmek dahi istemiyorum. Çünkü tekrar düşünürsem sinirlerimi bozulacak bunu biliyorum.

 İkimizin de yüzünden düşen bin parçaydı ama Alina sanki Berk ve Rüzgar'ın gitmesine sevinmiş gi gülümsedi ve ne zamandır tuttuğunu bilmediğim nefesini verdi.

- Eee Zeynep ?
- Eee derken Alina ?
- Ninni söylüyordum da Zeynep.
- Alina mal mısın niye ninni söylüyorsun ?

Bön bön Alina'ya bakarken kafasını yapmacık bir şekilde masaya vurdu. Gözlerini devirdi ve derin bir " offfff " çekmeyi de unutmadı. Hayır ne var bu kadar kızacak anlamadım ki . Te allam ya. Tüm manyaklar da beni buluyor valla.

-  Lanet olsun Zeynep ! Yani diyorum ki nasıl gidiyor Rüzgar'la ?
- Haa onu diyorsun. Aaa Alina bugün saçlarını mı düzleştirdin sen ?
- Aa evet nerden bild... Zeyneeeeppp - e harfini uzatarak- değiştirme konuyu. Cevap ver hadi .

Yerimde huzursuzca kıpırdandım. Yapmacık bir öksürükle yüzümü buruştururken yüzümü Alina'ya dönünce benden hala bir cevap beklediğini fark ettim.  Hadi ama, ben sana Berk ile ilgili soru soruyor muyum diye içimden yakınsam da onun bunu anlayacağını sanmıyordum.

- Ya aslında çok mutluyum da mutsuzum gibi birşey. Ne kadar mutlu olsam da içimde bir boşluk var ve bir türlü dolmuyor.

- Biliyorum o boşluğu . Aslında nedenini de biliyorum ama boşver konumuz bu değil. Peki .. Hoşlanıyor musun Rüzgar'dan ?
- Galiba. Ya aslında bilmiyorum. Of yeter bu kadar soru. Hem nerede kaldı bu Rüzgar'la Berk yaa ?

Oflayarak kafamı masaya yerleştirirken masaya ellerimle bir ritim tutturmuştum. Alina'nın mırıldandığı şarkı kulağıma ninni gibi gelirken gözlerimi kapalı tutuyor, fakat uyumayla ilgili henüz bir harekette bulunmuyordum.

Kıvırcık ve Turuncu (ZEYKER)Where stories live. Discover now