26. Bölüm : Yeni bir Zeynep !

2.2K 87 5
                                    

MERHABAAAAA YEPYENİ VE SÜRPRİZLERLE DOLU BİR BÖLÜMLE KARŞI KARŞIYAYIZ !

BİLİYORUM BU ARALAR ÇOK İHMAL EDİYORUM AMA GİRECEK VAKTİM BİLE YOK.

BUNU BİLEREK DE SİZE GÜZEL VE UZUN SOLUKLU BİR BÖLÜM HAZIRLADIM. UMRAIM BEĞENİR, GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİRSİNİZ.

NEYSE ÇOK UZATMADAN BÖLÜME GEÇİYORUM, İYİ OKUMLAR.

SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM ♥ xoxo

ŞARKIYI DAİLYMOTİON VEYA İZLESENE'DEN AÇABİLİRSİNİZ YOUTUBE KAPALI OLDUĞU İÇİN BURAYA DA YÜKLEYEMEDİM ŞARKIYI.

Önceki Bölümden :

Her zamanki normal olaylar. Bu kadardı işte. O söylediği yalanlarının hepsi onun için her zamanki normal olaylardı. Ve ben hala açıklama yapmasını bekleyerek vakit kaybediyordum.

" Açıklaman bittiyse sınıfa gideceğim. "

" Bir şey söylemeyecek misin ? "

" Ne söylememi istiyorsun Kerem ? " dedim Kerem'i vurgulayarak. Yüzüne baktım, sadece afallamış bir şekilde bana bakıyordu. Önünden çekilerek sınıfa doğru yürümeye başladım. Böyle olmalıydı. O belki üzülecekti bu soğuk tavrıma ama böyle olmalıydı. En azından gerçekler açığa çıkana kadar..

Yeni Bölüm :

Sınıfa girerken içim kıpır kıpır olsa da dışarıdan ölü gibi gözüküyordum. En arka sıraya geçip oturduktan sonra montumu çıkarıp sıranın altına koydum. Arkamı dönüp çantayı açarken içindeki kitapları çıkarıyordum ki burnuma gelen tanıdık parfümle kafamı çevirdim. Alina ile burun burunaydık. Suratıma fısıldayarak konuşmaya başladı, sanki sinsi bir plan yapıyorduk ya da beni sorguya çekiyordu.

" Sen Zeynep Yılmaz, aptalın tekisin. Herşeyi kaçırdın." gözlerimi zor tutup devirmedim ve aynı ses tonunda - tamam belki birazcık gıcık da olabilir- konuşmaya başladım.

" Suratına hapşırmamı istemiyorsan suratını suratımdan çek Alina. Ondan sonra istediğini anlatabilirsin. "

Birden ekşiyen surat ifadesiyle aceleyle kafasını çekerken gözlerini devirdi. Sonra eski haline dönüp heyecanlı heyecanlı bana baktı. Bir şey dememi istiyor gibi bir hali vardı.

" Hmm. Peki. Anlat demezsen suratıma aşıkmış gibi bakmaya devam edeceksin biliyorum. O yüzden anlat hadi çabucak. "

" Sen gittikten sonra Kerem'le Ada pis pis bakıştılar. Ada'nın sinsi, Kerem'İnse sinirli bir hali vardı. En sonunda Ada onu yok sayarak bize dönüp bu akşam partiye gelip gelemeyeceğimizi sordu. Ben de başımla onayladım Berk'e inat ama sonradan da ekledim Zeynep böyle şeyleri sevmiyor belki gelmeyebilir diye. O da başıyla onaylayıp siz bilirsiniz dedi. Ve ilk defa yapmacık değildi biliyor musun ? Sanki barış ister gibi bir hali vardı. Ama merak etme ben sana akşam bardan geldikten sonra her olayı detayıyla anlatacağım hatta video bile çekebilirim. "

Kıkırdadım. Heyecanlı olduğunda hızlı hızlı ve sırıtarak konuşuyordu. Bu komiğime gidiyordu açıkçası. Sırıttıktan sonra aklıma gelen fikirl3e duraksadım ve Alina'ya döndüm. Bu sefer ise ben sırıtıyordum.

" Video çekmene veya anlatmana gerek kalmayacak arkadaşım, çünkü o partiye ben de geliyorum. Hem de yeni bir Zeynep'le . Ve bu Zeynep'in artık Kerem'e ihtiyacı yok ! "

Kıkırdarken Alina'nın şaşkın ama bir o kadar da mutlu ifadesini gördüm.

Bakışlarımı kapıya çevirdiğimde ise hocayla birlikte giren Kerem'i gördüm ve Alina'ya hocanjın geldiğini işaret ettim. Kerem'in bakışları güldüğümü görünce şaşırsa da aldırmadım. Hocaya odaklanıp diğer öğrenciler gibi ayağa kalktım. Hadi bakalım Kerem, hodri meydan !

Kıvırcık ve Turuncu (ZEYKER)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin