10. Bölüm : Zeynep'in Ebe'yle İmtihanı

3.6K 103 13
                                    

( Beni bu muhteşem şarkıyla tanıştırdığı için @whispersofloneliness'e sonsuz teşekkürler )

- Bak Kerem, sen bu hikayenin kötü çocuğusun. Sana inanmamı bekleme. Asıl ben özür dilerim, sonuçta ben senin neyinim ki ? Sana hesap sormak benim haddime bile değil . Bir daha yapmam ama merak etme. İstediğin kızı öp zaten artık umrumda bile değilsin. Şimdi izninle aşağıya iniyorum.

Dedikten sonra Kerem'i arkamda bırakarak merdivenlerden aşağıya indim.

Yeni Bölüm :

Kerem'in Ağzından :

Zeynep'İn söylediği sözlerden sonra olduğum yerde çakılıp kalmıştım. Sinirli olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ama sen görürsün Zeynep Hanım. Ben senin ayağına geldiğim halde sen bunu geri çevirdin, sonuçlarına katlanırsın. Kimse Kerem Sayer'i geri çeviremez. Bir süre sonra kim yalvarıyor göreceğiz.Hodri meydan.Kendime gelmek içim kafamı hızlıca sallayıp olduğum yerden ayrıldım ve aşağıya indim. İndiğimde Zeynep Hanım'ın keyfinin gayet yerinde olduğunu,hatta şakalaşıp güldüğünü gördüm. Gülsün bakalım,bunları çok arayacak. Yerime yerleştiğimde bakışlarını bana çevirip gerildiğini gördüm.Daha sonra vakit kaybetmeden kafasını Alina ve Berk'e çevirip konuşmaya devam etti. 

Zeynep'in Ağzından  :

Kerem'i orada öylece bıraktıktan sonra aşağıya indim. Alina ve Berk'in bana olan hesap sorar bakışlarını geri çevirmek için vakit kaybetmeden saçma şakalar yapıp mal gibi kendi şakalarıma gülmeye başladım. İlk önceden ikisi de bana uzaylıya bakar gibi baksalar da sonradan gevşeyip bvana katıldılar. Oh be ! Biz böyle zoraki ve yapmacık bir keyifle şakalaşırken kafamı yan tarafa çevirdiğimde Kerem'in koltuğua yerleşmiş,beni izlediğini farkettim. Yüzünde sinsi bir gülümseme olduğunu gördüğüm anda kafamı geri çevirdim ve konuşmaya devam ettim. Bir süre sonra yapacak şaka kalmadığını farkettiğimde sessizce koltuğa gömüldüm ve telefonumu çıkarıp amaçsızca menüyle uğraşmaya başladım. Ta ki Alina'nın ağzından süper (!) bir oyun isteği duyana kadar ..

- Ya benim aklıma birşey geldi. Biraz saçma olacak ama .. Körebe oynayalım mı ? 

Ne ? WTF !!!! Bu kız cidden kafayı yedi. Ya da canım halüsinasyon görmüş,bizi 7 yaşında sanıyor. Yüzünü okumak için kafamı Berk ve Kerem'e çevirdiğimde benim ekşi surat ifademin aksine tatlı bir surat ifadesi vardı. Ne yani bu saçma oyunu benimsediniz mi ? Atın beni denizlere ya , cidden bak. 

- Bence ilginç bir fikir . Ne dersin Kıvırcık  ? 

Kerem'in yüzünde hala dersinde konuşan öğrencilerin yaptığı sınavda düşük aldığını gören  Bad Teacher bakışı vardı. Ve açıkçası korkuyordum. Am hayır,ona yenik düşmeyecektim. Sonuçta saçma salak bir oyun, sırf sevmiyorum diye geri çevirmeyecektim. Yüzüme en şirin gülümsememi yerleştirdikten sonra :

- Aaa neden olmasın ? En sevdiğim oyundur zaten benim körebe ..

(İç Ses )

- Yalaaaaaaaaann Yalaaaaaaaaannn !

- Ya sen bi sussana ya.

- Bana abi. Yalan  işte yalaaaaaaaaann vuhuuuuuuu.

- Sahte kıvırcık senin canın sıkılmış heralde ben hastanedeyken. 

Kıvırcık ve Turuncu (ZEYKER)Where stories live. Discover now