FİNAL

1.2K 49 14
                                    


Önceki Bölüm :

" Asıl konu da bu, tesellisini istediği kişi ben değilim. Sensin. O seni hala deli gibi seviyor Zeynep. Bora'yla en ufak şakalaşmanızda bile o gözündeki cam kırıklarını bir görsen. Etrafa benimle mutlu olduğunu göstermeye çalışıyor her acı çektiğinde, ama ben de yoruldum artık. , " dediğinde duraksayıp derin bir nefes alıp gözlerini kapattı. Ardından açıp devam etti.

" Beni sevmiyor, ve ben de yeni anladım ki; ben de onu sevmiyormuşum. Sadece bir hoşlantı, belki bir takıntıydı. Ama anladım işte, bak ona kıyamadığımdan ayrılmıyorum. Ama yeterince sıkıldım bu durumdan. "

" Eee biz ne yapabiliriz bu durumda ? " dedim sıkıntıyla. Yeterince bunalmıştım ve sıcak basmıştı. Elimle kendimi yelledim. Ada hala ciddi bir ifadeyle yüzüme bakıyordu.

" Ona geri dön Zeynep, lütfen. "

****

Yeni Bölüm :

Kafam son günlerde,haftalarda,hatta aylarda çok karışık.Üstüme geliyor dünya,nefes alamıyorum.Sanki artık fazlalıkmışım da,besleme gibi yaşıyormuşum hissine kapılıyorum.Hiçbir şeyden zevk alamaz oldum.Ne o istediğim hayallerden,ne izlediğim filmlerden veya dizilerden,ne arkadaşlarımdan ne de herhangi bir şeyden.Tükeniyorum sanırım.Hani yağmur yağmaya başlar,hızlanır, daha sonra yavaşlar ve diner ya.Yavaşlama evresini bitirdim gibi hissediyorum.Aslına bakarsanız dinmek şu an isteyeceğim en son şey.Yeniden gülmek,aşık olmak,ağlamak,sevinmek,heyecanlanmak istiyorum.Hayat herkese ikinci bir şansı sunarmış ama ben neden ilk yenilgimde bütün şanslarımın ve umutlarımın elimden alındığını hissediyorum ?

Bilmiyorum.Cümleleri doğru düzgün toparladığım söylenemez,çok hatam var.Ama sen beni yine de affeder misin ?


"Zeynep sükunetini bozmamanı anlıyorum ama bu akşam benim doğum günümü kutlayacağız,bu onu son görüşün olabilir.Lütfen gel.Ayrıca bu söylediklerimi düşünmeni istiyorum."

Dediklerini anlamadım.Ayağa kalkıp odama doğru ilerledim.Ağzımdan tek bir seda çıkmadı.Merdivenlere ilerlerken onların da ağzından artık bir kelime çıkmaması beni menun etmiş olacak ki hafif bir tebessüm ettim.Ağır adımlarla banyoya doğru ilerlerken yavaş yavaş nefes adlım. Banyoya girip kapıyı kapattıktan sonra ilk işim aynaya bakmak oldu.

"Yavaşça ölü geline dönüyorsun Zeynep Yılmaz," diye fısıldarken istemsizce dudaklarımın kenarı kıvrıldı.Samanlıktan çıkma saçlarımı ellerimle düzeltmeye çalışırken saçlarımın uçlarının kırık olduğunu fark ettim.Anlaşılan sadece ben etkilenmiyordum.

"Bu onu son görüşüm olabilirmiş,harika desene!" dedim kendime sitemlenerek.Musluğu açıp soğuk suyla yüzümü duruladım.Açıkçası yüzüm acımıştı ama bu hoşuma gitti.Musluğu kapattıktan sonra havluyla kuruladım ve kapıya doğru ilerlerken Bora'nın kapının ardından sesini duydum.

"Marul kafa,oralarda mı uyuyakaldın yoksa ?" derken sırıttım.Sözünü tam bitirdiği anda kapıyı açınca kapıya yaslandığını ve kapıyı açmamla az daha düştüğünü,kendini dengede tutmaya çalıştığını gördüm.

"Kızım sen manyak mısın,haber versene!" derken sesi yükselmişti.Gözlerimi devirdim.Ellerini tutup odama sürüklemeya başladım.İlk başta dirensede sonra peşimden gelmeye başladı,daha doğrusu sürüklenmeye.Kendi kendine homurdanırken onu dinlememeye çalışsam da birkaç tanesi kulağıma geldi.

"Aşırı uyku cinsel istek yaratıyor demek ki kızlarda,bundan sonra bunu kullanacağım," diye başlayıp devam ederken bileklerine tırnaklarımı geçirdim.Acıyla inlerken yine bağırdı ve söylendi.Neymiş efendim onu niye dinliyormuşum.Odaya girdiğimizde hala suskunluğumu korumam hoşuna gitmemiş olacak ki sürekli soru sorup duruyordu.Elime yatağımı gösterdim.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Feb 16, 2016 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Kıvırcık ve Turuncu (ZEYKER)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon