Intermission: Kterak mě vytočila Wattpad podpora

657 94 120
                                    

Alternativní titul: Zabiju první já Wattpad nebo Wattpad mě?

(Prosím, abyste dnes tolerovali všechny překlepy a zvláštní slovní obraty víc, než kdy jindy, protože už jsem neměla energii na žádnou důkladnější korekci. Já jsem hlavně ráda, že jsem ráda.)

Protože několik lidí, se kterými jsem strávila pár dní na horách, mělo ke dni 13. 9. 2020 příznaky covidu, jakožto úzkostná povaha jsem se v první vteřině, kdy jsem podle vůně nepoznala mátový čaj, rozhodla pro dobrovolnou karanténu. A co dělat s takovou spoustou času kromě sledování špatných filmů a psaní na Wattpad, že? Původně jsem myslela, že vám sem kopnu svoji detailně naplánovanou esej o toxických vztazích, jenže to by si ze mě Wattpad a jeho údajných 145 zaměstnanců nesměl udělat takovou p*del.

Ono to vlastně začalo tím, že můj drahocenný počítač si po čtyřech letech řekl, že už to nedává – já to taky nedávám, kámo, ale aspoň kvůli tomu nedělám problémy – a potřebuje aktualizovat software. Tím jsem strávila skoro dva dny, a když bylo vše hotovo, řekla jsem si, že bych se možná mohla podívat na Wattpad. Samozřejmě jsem nebyla přihlášená, protože mám úplně nový software, ale heslo jsem si pamatovala perfektně, protože jsem si ho změnila hned po v té době nedávném úniku dat z Wattpadu. (Což byla taky sága jak sviň, ale nechci do ničeho zabíhat.) Jenže co se nestalo. Wattpad mi přihlášení neuznal a napsal mi, že si musím změnit heslo. (Což je děsná blbost, pokud to dělal kvůli tomu úniku dat, protože to heslo jsem už měla jiný.) Tak jsem si povzdechla a šla jsem udělat to, co vždycky, když zapomenu heslo – naťukala jsem svoji mailovou adresu do příslušného políčka a čekala, až se mi odešle mail s restartováním hesla.

Musím ale přiznat, že jsem byla trochu na nervy. Normálně by to ani nedávalo smysl – přece jen, ztratit heslo od Wattpadu je jako když se vám samy vynesou odpadky – ale tentokrát mě děsilo hned několik věcí.

1. Ne všechno ze svého profilu jsem si zálohovala. Taková ztráta by to asi nebyla, protože řeč je o pár povídkách, téhle snůšce keců, a pak ještě o mých starších „knihách", na kterých se mi líbí jenom ten cover, někdy ani to ne, ale i ty povídky mají kolem 3000 slov, a některé z nich bych v budoucnu chtěla přepsat a upravit, a do ručního přepisu by se mi fakt nechtělo.

2. Přišla bych si hrozně sviňsky, kdybych tuhle pseudo-knihu nechala navždy nedokončenou a ani bych vás nijak neupozornila, jako vy si fakt zasloužíte lepší treatment.

3. I když ten Wattpad pořád kritizuju, pořád tu jsou asi dvě, tři knihy, které mám rozečtené, a fakt mě zajímá, co se z toho vyvine.

4. Pamatuju si, že po úniku dat si někdo z vás (Omlouvám se, všechny si vás nepamatuju, já už nevím ani kam jsem si dala klíče.) musel založit nový účet protože do toho svého se nemohl nalogovat, a docela by mě naštvalo, kdyby se mi to stalo taky. Wattpad nemá právo rozhodovat, kdy s ním seknu, já skončím, až já budu chtít!

Se srdcem o něco těžším, než obvykle, jsem se podívala na svůj Wattpadový mail (Teď přichází malá pauza, ve které se musím vysmát všem, co používají stejný mail na novinky z Wattpadu a do práce/do školy/na důležité věci. Vy jste fakt klauni.), na kterém nebyl žádný nový email. Okay, řekla jsem si, v instrukcích mají napsáno, že ten mail by měl přijít do 24 hodin, a zatím to bylo tak dvacet minut, tak si počkáme.

Uběhlo dalších asi osm hodin, a moje čekání bylo čím dál víc nervózní. Zkusila jsem se přihlásit znovu, znovu to nefungovalo, znovu jsem zkusila restartovat heslo, znovu mi žádný email nepřišel... Takhle jsem to zkusila ještě asi pětkrát, dokonce i z dalších dvou zařízení, a pořád nic. Ale pořád tu byla ta klidná část mě, která si řekla, že musím ještě chvíli počkat, že až uběhne 24 hodin, přijde mi třeba sedm emailů najednou, já se zasměju vlastní blbosti, restartuju si heslo a konečně se, sakra, přihlásím. Ale Wattpad, se svou tendencí mě zklamat, mě zklamal i tentokrát.

časté věci na wattpaduजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें