Part 51

604 41 3
                                    

[Ashley szemszöge]

-Oké már csak én nem adtam oda az ajándékokat a leendő házas párnak!-mosolyog Tony...majd elővesz két kicsi dobozt és át nyújtja nekünk.Egyszerre bontottuk ki és a legújabb iPhone volt benne.Nem is ő lett volna ha nem valami hasonlót adott volna.Megköszöntük majd feltűnt hogy van mellete egy telefon tok is.Steve-re egy mondtad volt írva:I am a dad! Az enyémre meg hogy Mrs.Rogers.Nevetve néztem az ajándékot.Majd megmutattam a többieknek.

-És ha nemet mondok?-kerdezem nevetve

-Először is 99% hogy igen-t mondasz másodszor meg a szobámba van egy Miss.Starkos is.Rogers pedig így is úgy is Apa lesz.-von vállat nevetve Tony-Ja!És az esküvőt is én fizetem!Ebbe nincs beleszólásotok különben én leszek a helyes pasi aki meg vétózza az esküvőt!-mondja mire beletörődően bólogatunk hisz tudjuk ez ellen nem tudunk mit tenni.

-Kösz Stark!-mosolyog Steve majd egyből fel is rakta a tokot a telefonjára csakhogy az ultrahang fényképét is beletette

-Nekem még maradt egy ajándékom.-mondom majd feltápászkodtam és megálltam a Bartonok előtt.-Nem nagyon tudtam hogy mit vegyek nektek.Cooper mindenféle képpen videojátékot kapott így nyílt lapokat kapsz és fentről bármit elvihetsz.Nathaniel ugyan ez,bármit elvihetsz.Lila-nak szereztem valamit ami nagyon remélem hogy tetszeni fog.-mosolygok mire előveszem a zacskót

-Ez az amire gondolok?-kérdezi lefagyva

-A Fortnite-tal egy szerződésünk és saját Merch-em lett volna de ebben a káoszban fogalmam sincs mi lett vele.Viszont egyetlen egy kontrollert sikerült legyártani és azt neked akarom adni.-mosolyogok mire a lány gyorsan kikapta a kontrollert.

-Köszönöm szépen!-mosolyog és megölel utána vissza ültünk a helyünkre vagyis ültem volna de Steve megint belerántott az ölébe.Én neki dőltem és onnan figyeltem Lila-t ahogy a kontrollert csodálja.

-A limited fifát is elvihetem?-kérdezi Cooper-Az nagyon ritka és drága is.-mondja elámúlva

-Mint mondtam bármit.A srácok nem játszanak Gamer szinten így nekik nem kell a limited.Nekik jó a sima is én nekem meg nem lesz időm.-mosolygok miközben a kezemet a hasamra helyezem

-Köszi!-mosolyog.Nathaniel hirtelen ledőlt a kanapérol mire Wanda megfogta az erejével.

-Felmegyünk lefektetem!-mondja Laura majd feláll a többi Bartonnal.Én is ásítottam egyet amit Steve észre vett.

-Te is fáradt vagy mi is megyünk aludni!-mondja Steve majd feláll és magával húz

-Mostantól ez lesz?-kerdezem nevetve mire ő bólint

-Használd ki!Csak 9 holnapig fognak kényesztetni téged! Vagyis nem tudom hogy van a ti helyzetetekben.-nevet Laura

-Holnap gyere le egy vizsgálatra mert ez a kép elég gáz lett.Bocsi Wanda!-nevet Bruce

-Oké le jövök!Jó éjt!-mosolygok majd elindulunk felfele.Egy szót se szóltunk de amint becsuktam a szobám ajtaját Steve konkrétan nekem rontott úgy ölelt magához.

-Lent nem akartam túlzottan romantikázni de imadlak téged és a kicsit is.-mondja majd megint megcsókol.Én kuncogok egyet majd visszacsókolom. Steve óriási mancsait a derekamon és a hasamon tartja.Nekem lefojt egy örömkönnyem mire Steve aggódva néz rám miután elszakadt tőlem.

Láthatatlan FőnixKde žijí příběhy. Začni objevovat