Part 43

584 39 2
                                    

[Irói szemszög]

A bosszúállók és a barátaik még mindig ott áltak ahol Ashley hagyta őket.

-Ashely Stark a legendás kiválasztott?-kérdezi Peter Quil

-Igen Peter.-mondja Steve miközben lerogyott a kanapéra

-Én megpróbáltam beoltani a legendás kiválasztottat.-motyogja Carol

-Ez most nem fontos.-mondja Dr.Strange-Nincs senkinek semmi használhatója amivel figyelemmel tudjuk követni hogy mi történik azon a hajón?

-Egy ideje fejlesztek egy hasonló kamerát.Egy kicsit bele nyúlok és meg lesz.-mondja Stark majd elrohan a laborba

-Amiket Ashley megmutatott.Tényleg megtörténtek vagy meg fog történni?-kérdezi Peter Parker mire Dr.Strange bólogatni kezdett

-Fogalmam sincs mi lest most...-mondja Dr.Strange

-Sikerülni fog neki.-mondja Steve mire a többiek felkapják a fejüket.-Ashley erős nő.Ha valamit megtervez azt addig csinálja míg bele nem hal.És mind tudjuk hogy ez az opció nála lehetetlen szóval összeszedjük magunkat és várunk mert lehet fél óra,lehet pár óra,lehet pár nap de az biztos,hogy vissza fog jönni.-fejezi be a beszédet majd feljebb tornászta magát a székben.Néhány perc múlva Stark ront be a tárgyalóba.

-Meg vagyok!Kész...elvileg!-liheg majd ki megy a teraszra és mindenki követi.Leteszi a földre a Mini rakétát majd fel lő 4-et az 5-ből.-Menjetek a nappaliba ott a tévén figyelünk.-mondja majd mindenkit be terelt.Mindenki leült a legtöbben a földre de aki tudott kanapéra.Senki nem beszélgetett feszült csend volt.

Ashley-ék megérkeztek a hajóra.Eljutottak a cella sorokig közben akit megláttak lelőték és kilökték az űrbe hogy a hulla ne hagyjon nyomot.A hajó legvégébe már elhelyeztek egy bombát.Most törték be az ajtókat a cella soroknál.Az egyikben egy zöld lányt láttak aki fel-alá járkált.

-Gamora!-suttogja Ashley mire az említett felkapja a fejét

-Kik vagytok?-kérdezi

-Peter,Drax,Mordály,Mantis és Groot barátai!Kiszöltetünk.-mondja Ashley majd betont az ajtón

-Mégis hogy?-kérdezi Gamora de Ashley nem figyel rá bele kapaszkodik Gamorába majd elteleportált a bázisra a nappaliba és vissza.Egy másodpercre se maradt csak Gamorát vitte vissza.

A bosszúállók mind a kamerát figyelik amikor neki ütközött valami.Kicsit később jöttek rá hogy egy holttest volt ami fel volt gyújtva néhány másodperccel később Gamora jelent meg a nappaliba.

-Gamora!-kiált fel Quil majd megölelte a lány és Groot is rácsimpaszkodott a nő bokájára

Ashley vissza tért a hajóra majd elhelyezték a 2. bombát.Tovább ment és keresgélni kezdték Thanos szobáját/irodáját/helységét.Kb.45 perccel később és vagy 80 katona után megtalálták a szobát.Mind hárman véresek,sebesek,sérültek és fáradtak voltak hisz még is harcolnak már egy ideje.Ashley feladata volt elintézni Thanos-t a fivérek meg megkeresték a köveket.Thanos hátára csatolta a 3. bombát de úgy hogy ne tűnjön fel neki.Amint ez megvolt elmenekültek.Tudta hogy máshogy esélyük sincs.A lány megtalálta Luther-éket akik a kezükben szorongatták a végtelen kesztyűt rajta 3 kővel.Egy kisebb űrhajóban pihentek meg.

-Megvan!És a 4. bombát is leraktuk.Mehetünk.-mosolyog Félix mire Ashley meggyógyította és vissza teleportált vele a többiekhez.Luther is meggyógyította majd ő következett.

-Figyelj Ashley ezeket a köveket eltudom pusztítani.Ennyi erőt meghagytam magamnak hisz tudod.Láttam a jövőt.-mosolyog mire ő is vissza mosolyog oda adta neki a köveket mire ő mind a hármat megsemmisítette.Konkrétan porrá változott a kezében.Luthert vissza teleportálta majd ő vissza jött hogy felrobbantsa ezt a szar kupacot a távvezérlésűvel.Levált az űrhajóval amiben van majd felrobbantotta a francba az egészet.Öröm volt végig nézni.A messziben megláttott egy kamerát amit nagyjából felismert.Oda irányította a hajót majd kihorgászta a kamerát.Kicsit megnézte közelebbről is.

A földön mindneki idegesen pattant fel amikor Luther is vissza tért.

-A köveket megszereztük és elpusztítottuk.Ashley-nek pár sérülése van de nem láttam semmi komolyat.Felrobbantja azt a koszfészket és jön.-mosolyog Luther mire mind érdeklődve néznek a TV felé

-4 bombát vittünk.A két végébe egyet-egyet és egyet középre tettünk. Szerintetek hol van a negyedik?-Kérdezi vigyorogva Félix

-Ne!!-nevet Mordály

-De de!Ashley valahogy Thanos hátára rakta úgy hogy ne tűnjön fel neki.-nevet Félix és mintha végszó lett volna az egyik hajó levált majd Thanos gépe felrobbant.Ujjongva pattantak fel kivéve azokat akik együtt éltek Ashley-vel.Ők addig nem ünnepeltek míg nincs velük a lány.Hirtelen az egyik kamera át váltott majd Ashley-t kezdte el venni ahogy megpróbálja behorgászni a kamerát.Tony segít neki mire a lányhoz közeledik a rakéta.Ash beviszi majd elkezdi nézni.

Ash nagyon figyeli a kamerát de nem látott rajta mikrofont.Letette egy asztalra majd elment és szerzett egy író eszközt és égy füzetet.

Tony te vagy az?Ha igen tolass előre ha nem hátra.-Írta a lapra és felmutatta a kamerába a kis készülék meg közelebb jött mire Ashley mosolyogni kezdett

Hallotok?Igen-előre Nem-hátra-írta a következő oldalra mire az elkezdett tolatni és Ashley meg bolint

Gondolom Lutherék már kitálaltak.Jól vagyok Thanos halott és nincs több veszély felőle.Vissza teleportálni nem tudok mert nagyon kifáradtam de elindulok repülővel.Mivel tudom hogy tuti aggódnátok így végig láthattok majd hogy élek és nem öltem meg magam:)-írta a lapra majd megint megmutatta

-Nem fogja tudni elvezetni.Egy olyan repülőt nagyon bonyolult vezetni.-mondja Mordály.Ashley beült a vezető ülésbe majd letette maga mellé a kamerát.Pár percig csak nézte a gombokat, gondolkozott,majd mintha már erre született volna felkapcsolta a gépet és beírta úticélnak a földet majd elindult.Elkezdett nézelődni mire két hasznos dolgot is talált.1 elsősegély dobozt és egy szerszám dobozt is.Előszőr az első segélyt használta majd ellátta azt a néhány kisebb-nagyobb sebet amilye volt majd elvette a szerszámos ládát és elkezdett bütykölni a panelban.Kivette a mikrofont és át tette a kamerába.

-Ha hallotok tollason a kamera.-mondja ki hangosan mire a TV előtt mindenki meglepődve néz Ashleyre de Tony tolatott.-Szuper!Király vagyok!Csatlakoztassatok egy mikrofont a kamera kapcsolójához és akkor én is foglak titeket hallani.-magyarázza majd hátra dől a székben és felteszi a lábát a másik székre.Tony megteszi amit a lányt kért majd beleszól.

-Haló?Ashley hallasz?-kérdezi Tony mire Ashley felkapja a fejet és elvigyorodik-Szóval igen.Szép volt kislány. Megcsináltátok!-nevet Tony mire Ashley is elneveti magát

-Utálom ha így hívsz!-mondja majd hátra ment egy takaróért majd belebújt és bekuckozott a vezető ülésbe miközben a gép automatában megy a föld felé-Melyik szuper-gonosznak van az űrhajóán rajz füzet,takaró,Ceruzák és figyu mit találtam.-mutat egy zenei lejátszási listát a kamerába

-Az a lista az enyém!Majd kérem vissza!-szól bele a mikrofonba Peter Quil

-Mert az nem egy szuper-gonosz gépe hanem az enyém.-mondja Gamora-Mellesleg köszönöm hogy megmentettetek!Remélem kényelmes a takaróm.-nevet Gamora

-Igen persze!...-mondja-De Steve pulcsija jobb..-teszi hozzá halkan mire nevetés hall a másik oldalról-Ti ezt hallotátok!-kapja fel a fejét ami kivolt pirosodva-Ez a mikrofon sokkal jobb mint gondoltam.-motyogja

-Igen tudom.-szólal meg megint Quil-Én szereztem neki.

-Úgy érted loptad!-mondta Mordály

-Ha haza érsz biztonságban megkapod az összes pulcsim csak gyere.-veszi át a mikrofont Steve mire Ash kuncog egyet

-Az összeset...?-kérdez vissza

-Azt amit tőled kaptam nem,de a többit igen.-mosolyog Steve a vonal másik végén

-Meg egyeztünk.-motyogja majd álomba szenderült...

A többiek mind szétszeledtek.Az őrzők és Carol úgy döntöttek megvárják Ashley-t. Steve meg kint maradt a kanapénál hogy a barátnőjét figyelhesse.

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now