Part 2

1.5K 73 1
                                    

[Tony szemszöge]
Olyan 9 óra lehetett és épp a laborban bütykölten a páncélt és rossz előérzetem volt .Megis történt a baj mikor vészjelzést kaptunk ilyenkor mindenki automatikusan rohan a nappaliba. Én értem be utoljára de ez szokásos volt szóval hanyagoltuk...

-Mi történt?-tért rá egyből a lényegre Rogers

-Biztos valami hülye megint rányomott véletlenül a gombra... Mi történt volna?1 hónapja itthon ülünk....-panaszkodott Nat miközben én a tableten ügyködttem

-Péntek!Minden a vetítőre!-szólaltam meg végre.

Ledöbbentem amikor megláttam hogy hol a baj...

-Ashley...-suttogtam-Csapat!Készülj mind kimegyünk!Út közbe megbeszéljük! Bruce te nem jösz készítsd az orvosi részleget vészhelyzet esetére -adtam ki a parancsot határozottan mire mindenki két másodpercig döbbenten nézett rám majd elindultak.

-Istenem mond hogy nincs semmi baja...

================================
A quinjeten ültünk fel-alá járkálok idegesen már vagy tíz perce a többiek meg csak nézték nem mertek meg szólalni de Nat tizperc után megtörte a csendet.

-Oké mégis mi a francért kellet 10-körül ki tudja hova mennünk ?-csattant fel

Én megálltam és lerogytam az egyik ülésre.

-Van egy húgom...-hangon rekedt volt és halk -Ashley,Kaliforniában él sebészeti egyetemre jár 21 éves.Van egy vészhelyzeti gomb a konyha pult alatt és automatikusan bekapcsol ha kiveszik a fegyvert ami mellete van. Ráadásul Ash vagy húszezerszer nyomta be. És mondtam neki hogy azt csak legnagyobb vészhelyzetnél nyomja be mert akkor jön az egész csapat.-egy kis csend -Nem akartam hogy tudjanak róla mert akkor gyengepontomként használják föl mint utolsó családtag és hogy ne essen bántódása így nem sokan ismerik. 

Nagyon megdöbbentek.Hosszú csendes percek után megérkeztünk leszáltunk a kert mellet.Felvettem a páncélt és előre mentünk az ajtó be volt tőrve .Nagyon megijedten. Rohantam be a házba ahonnan hallottam hogy egy romantikus film ment .

-Ashley! Ashley!Ash! Ez rohadtul nem vicces!Ash hol vagy?-kiabáltam kétségbe esetten a többiek is bejöttek Rogers kezdett szólongatni!

-Hé,Stark! Gyere ide!-szólt oda nekem mikor oda értem nagyon megdöbbentem és szomorú voltam.

-Alfred...-ejtettem ki a nevét.A lakájunk aki szinte fel nevelt minket itt fekszik a lábam előtt egy golyóval a fejében.

-STARK!!TE JÓ ÉG GYERE GYORSAN!-kiáltott Wanda

Oda rohantam és egy hullát láttam a földön mellete bor rágcsák arcmaszkcuccok stb. Barna haja eltakarta az arcát és nem látni ki volt.

-Ugye ő nem a húgod?!-szólalt meg Barton

-Nem tudom-szepén lassan oda sétáltam minden egyes lépésnél mintha plusz egy  1 kilós követ tettek volna a szívemre.Legugoltam a testhez kisimitottam a hajat az arcából és egy cseppet megkönnyebbültem de meg mindig szorongtam.-Nem.Ő Lexi Ash legjobb baráta úgy néz ki csajos estet tartottak.

-Figyelj Stark! Golyónyomok a falban és egy üres injekció és fegyver a földön szerintem elvitték-mondta Nat

-Hé itt egy Pen-Drive!-szólalt meg a szélvész srác!

Levettem a páncélt,elvettem a Pen-Driveot és rohantam Ash gépéhez felnyitottam és az egyik felén a mi közös képünk a másikon Lexi és Ash közös képe volt a háttér egyből bedugtam és egy e-mail és egy jelszó volt, beléptem az e-mail-ra és egy videót kaptunk...

<><><><><><><><><><><><><><><><>
Sziasztok Felhők!
Itt JustMe! Tudom nagyon gonosz hogy itt hagytam abba de cserébe előbb jött rész! Lehet hogy napi szinten hozok majd mert sokkal gyorsabban megy mint gondoltam...remélem ezért ez a rész is tetszett ha igen nyomj egy csillagot és komizz !Nem sokára hozom a folytatást és a vélemények is jöhetnek.Puszii

Láthatatlan FőnixDove le storie prendono vita. Scoprilo ora