Part 35

766 39 1
                                    

[Ashley szemszöge]

-A ruháink meg azért ilyenek és nem a számunkra megszokott mivel hogy a kiválasztott földi így földi ruhákat vettünk fel.Viszont van valami amiről meg Szikra se tud.Van egy negyedik képességed ami tőlem van... , harcban nem fogod tudni használni csak álmaiban vagy látomás formákban fognak megjelenni.Jövőbe látás.Egy-két jelenetet vagy hosszab tartamot látni fogsz a jövőből.Viszont egy probléma van ezzel az egésszel hogy senkinek nem beszélhetsz arról amiket láttál kivéve egy embert.Van egy mágus aki a New Yorki szentélyt őrzi.Ismerjük személyesen vele megbeszélheted ezeket és tudom hogy minden filmben az van hogy nem szabad megváltoztatni a jövőt de mint tudjuk ez mindig megtörténik.Csak akkor szólhatsz bele a jövőbe ha a mágus megengedi. Amikor senki nem tudja mit kell csinálni te majd megoldod a helyzetet. Ezért kérem a többieket hogy ne kérdezősködjenek mivel te nem tudsz hazudni így előbb utóbb kiszednék belőled.-mondta.Humm..De jó...egy idegennek kell kibeszéljem a bajaimat..

-Szóval ha például látom ahogy valaki lesérül vagy ne adj isten meghal.Én elintézhetem hogy ne legyen baja?-kérdezek rá

-Fogjuk rá!-kacsint rám

-Hogy hívják a mágust?-kérdezi Tony

-Dr.Stephen Strange.Talán ismeri?-kérdezi Félix

-Igen ismerem.Kiváncsi leszek hogy fog kijönni Ashleyvel.-nevet Tony mire a testvérek is mosolyognak egyet

-Van még valami?-kérdezi Steve tudja hogy túl akarok esni ezen az egészen

-Nem ha jól tudom.-rázza a fejet Luther

-Szuper!Akkor most megtanulok teleportálni!-patanok fel.

Lementünk az egyik hangárba a többiek meg azért jöttek hogy nézhessék a szerencsétlenkedésem.

-Oké.Két fajta mondja van.Az egyik az hogy elképzeled a helyet.Elképzeled azt hogy hirtelen megjelensz ott aztán arra koncentrálsz.A másikat én még nem próbáltam mert az a közös erőnk miatt jött létre.Hangosan kell kimondanod a pontos koordinátákat majd a Ianuae Magicae-t kifejezést és meg jelenet ott.

-Oké előszőr a másodikat próbálom ki.-mondtam majd elővettem a telefonom ki kerestem a Hawai tengerpartot.

-Majd jövök!-intek a többieknek.-Sz.é. 28°27′ H.ny. 154°40′ Ianuae Magicae!-mondtam lecsukott szemmel majd különös érzést éreztem majd egy hirtelen rántást.És utána éreztem egy lágy szellőt.Kinyitottam a szemem és Hawai tenger parton voltam.Nem hiszem el.Sikerült!Felhívtam Tony-t videó hiváson.Amint felvette bele kiáltottam a telefonba.

-Alohaa!!!!-nevetek-Sikerült!Hawai-n vagyok!-mutatok körbe a telefonnal

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

-Alohaa!!!!-nevetek-Sikerült!Hawai-n vagyok!-mutatok körbe a telefonnal.Közben látom ahogy a többiek csodálkoznak mert az biztos hogy a nem a telefonról néztek.-Itt sokkal jobb idő van gyerekek!Legközelebb fürdő ruhát is hozok.-ők mind nevetek majd Luther beszólt

Láthatatlan FőnixDonde viven las historias. Descúbrelo ahora