Part 32

753 39 0
                                    

[Ashley szemszöge]

~2 órával korábban ~

A lányok beszálltak a kocsiba majd elindultunk.Út közben végig beszélgettünk és zenét hallgattunk én meg élveztem az új kocsim és vagy 90-el mentem.Egyszer csak valaki mellettünk a kocsival elkezdett dudálni és intett hogy álljunk félre.Én félre áltam mi meg kiszáltunk a kocsiból.Egy 60-és férfi szállt ki a kocsiból.

-Megvagytok kis csitrik!Megvagytok!Legutobb amikor erre jöttetek akkor is így száguldottatok.De most megvagytok!

-Uram mi először használjuk ezt a kocsit!-próbáltam elhitetni vele hogy nem tudjuk miről beszél

-Persze,persze!Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen,önző,pökhendi és buta hogy így száguldozzon!Hah!De most már megvagytok!Felvettem videóra!Simán megmutathatom a rendőrségnek!-én nem bírtam tovább túlságosan mart a lelki ismeret-furdolás mert teljesen igaza volt.Beültem a kocsiba.Oké hogy új kocsi meg minden de igaza volt.Mivan ha előttük valakit?A fejemet a kormányra hajtottam és azt az egy könnycseppet ami kiszabadult le töröltem kb. 2 percig ültem ott majd Nat és Wanda beszálltak a férfi meg elhajtott.Furcsálva néztem a lányokra miközben beindítottam a kocsit.

-Rájött hogy tényleg nem mi voltunk azok akikről beszélt,bocsánatot kért majd elhajtott.-mosolyog rám Nat én meg még mindig furcsálva néztem rájuk.

-Menjünk már!-szól rám Wanda én meg elindultam amikor oda értünk várakozóan nézek rájuk.

-Akkor hova?-kérdezek rá.Ők meg elráncigáltak egy csomó boltba , .még fodrászhoz is mondván hogy csillogjon a hajunk.Már csak cipő és a ruha hiányzik de előtte a lányok még elvileg elakarnak vinni egy boltba.Aztán meg álltunk egy fehérneműbolt előtt.Majd mindketten rám néztek.

-Most mivan?És mit csinálunk itt?-nézek rájuk felváltva

-Veszünk valami szépet Steve-nek.-Mondták majd beráncigáltak a boltba meg se tudtam szólalni.Konkrétan rámerőszakolták a csipkés bugyikat és a melltartókat.Legközelebb akkor tudtam megszólalni amikor már a bolt előtt voltunk 3-3 csipkés fehérneművel.

-Ti nem vagytok normálisak!-mondtam majd elindultam a ruha boltba a lányok egyből megtalálták az igazit én meg még mindig a próba szobába vagyok és a lányok sorra adták be a ruhákat.

Már kezdtem feladni amikor a lányok beadtak egy vörös ruhát.Imádtam!Már csak felpróbálni kell.Tökéletes volt.Mentem ki a lányokhoz akik egy kanapén ültek míg várnak rám.Amint kimentem elállt a lélegzetük.

-Ki ez a sexy lány?-kérdezi vigyorogva Nat

-Steve elfog ájulni!-mosolyog Wanda én meg fülig pirultam

-Köszi lányok.

-Megyek hozok cipőt!-ált fel Wanda majd visszatért egy ugyan olyan vörös magas sarkúval.

- A-A nem terveztem kitörni a nyakam én ezt biztos nem veszem fel.-tiltakoztam

-Nem kérdés volt.Na gyerünk próbáld fel!-adta oda a cipőt Nat.Én felvetettem és pont a méretem volt.-Szuper!Fizessük ki és igyunk valamit!

Kifizettük a cuccokat majd elindultunk a Starbuck-ba. Nat kapott egy hívást így levált de 2 percen belül vissza is tért.Már fájt a fejem a hangzavartól és a zsufoltságtól amit utálok.Igy siettetem a lányokat és az italokat a kocsiba ittuk meg.Épp léptünk ki a lányokkal a liftből miközben veszekedtünk.

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now