Part 45

611 42 11
                                    

[Ashley szemszöge]

December 20.-e van mindjárt itt a karácsony és én még nem vettem senkinek semmit.A tervek nagyjából megvannak kivéve Steve-e.Semmi ötletem nem volt.Ma egyedül keltem de hozzá szoktam mert Sam és Bucky (akik beköltöztek a bázisba) elráncigálták futni mondván hogy amióta barátnője van nem fut rendszeresen.Persze engem nem zavart főleg hogy egy hete már folyamatosan minden reggel úgy kelek fel hogy a WC-be kell hogy rohanjak mert rám tört a rosszúllét.Ma reggel is a fürdőszobában vagyok és gondolkozom hogy mi bajom lehet.Elronotttam a gyomrom?Az nem 1 hétig tartana.Beteg vagyok?Lenne más tünet is.Aztan hirtelen eszembe jutott hogy már késik is néhány napja.

-Amanda!Sürgősen hívd ide Wandát és Natet!-suttogtam erőtlenül miközben lecsusztam a földre.Hallom hogy kopognak az ajtómon de ha felállok vagy szolásra nyitom a szám simán elájulok vagy elhányom magam.Benyitottak a szobába de amint felnézek megint a WC fölé kellet görnyedtem.A lányok amint meghallotak bejöttek a fürdőbe és Nat fogta a hajam míg Wanda hozott egy pohár vizet.

-Köszönöm.-mondom erőtlenül miután végeztem

-Beteg vagy?

-Lekísérjünk Bruce-hoz?-kérdezi Natasha egyszerre Wandával

-Szerintem ez nem betegség lányok.-nézek rájuk jelentőség teljesen mire mind a ketten döbbentem néznek rám.

-Wanda ittas meg vele 1 liter vizet én addig veszek tesztet!-mondja Nat vigyorogva majd elrohant.Én nevetek egyet rajta majd Wanda segítségével feltápászkodtam de még mindig nagyon szédültem.Wan tényleg megitatott velem egy csomó vizet és mire megittam Natasha lépett be.

-Tessék 3-mat vettem.2 simát és 1 kiírja hogy hanyadik hétben jársz ha pozitív lenne.-mondja mosolyogva én már kevésbé szédültem így bementem a fürdőbe megcsináltam a 3 terhességi tesztet,letöröltem és kimentem a lányokhoz az ágyon feküdve vártak.Befeküdtem középre majd várni kezdtünk.Mind a hárman néma csöndben vártunk.

-Letelt az 5 perc Ash.-mondja Amanda-Sok sikert!

-Köszi Amanda!-suttogom halkan a lányok megfognak egy-egy tesztet így én is a kezembe fogtam az utolsót.

-3...2...1...Pozitív...-mondjuk egyszerre.A lányok sikítva ölelnek meg két oldalról-igen még Nat is- a teszteket levertük a földre és begurultak az ágy alá.De jó majd hajkurászhatok...Ekkor hirtelen ki csapódott az ajtó.Steve, Bruce, Bucky, Sam,Clint, Pietro és Tony álltak előtte.Most mégis csak örülök hogy beestek a tesztek az ágy alá...

-Minden oké?-kérdezi Steve aki elég furcsálva néz minket a többi fiúval.Én elnevettem magam majd felvettem Steve egyik pulcsijat mert kezdtem fázni.

-Igen!Igen persze!-bólogatnak vigyorogva Naték mire én megint elnevettem magam

-Miért vigyorogtok úgy mint akinek most teljesült az álma?-kérdezi Pietro

-Mert megtörtént.-mondja Nat majd rám pillant én meg meghatódva nézem és próbálom letörölni a könnyeimet.

-Ashley miért sír?-kérdezi Tony mire mind rám nézek én meg inkább a földet kezdem figyelni

-Semmi lényeges miatt!Na hess!Most csajos duma van!-mondja Wanda majd elkezdi kiterelni a fiúkat ésrájuk csapja az ajtót két perc sem telt el de megint kopogtak.

-Mivan?-kiált egyszerre a két nő mellettem

-Bent van a telóm és a listám!Megint filmet néznénk.-hallom meg Steve hangját fel szedem az említett cucokat majd oda lépek az ajtóhoz,kinyitom nyomok egy hosszú,szenvedélyes csókot Steve ajkaira mire körülöttünk többen is Uuuuu-uzni kezdtek.Elszakadtam tőle oda adtam neki a cuccait és a fülébe súgtam;

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now