Part 28

795 47 5
                                    

[Steve szemszöge]

Hirtelen elkezdett nyöszörögni én meg konkrétan mindent fellökve rohantam oda hozzá.Ő átfordult a hátára mire én megfogtam a fejét és az ölembe hajtottam.Végig néztem rajta tele van üvegszilánkal a teste.Felkaptam mire nyögött egyett gondolom mert fájt ahogy a testéhez értem levittem a laborba ahol Bruce kizavart mindenkit.Közben Tony szerzett egy tabletet.

-Amanda kérlek mutasd a Fun-House kamera-felvételeit!-Stark

-Még mindig nem vagy a főnököm bádogdoboz!-szól vissza az M.I.

-Mi van Péntekkel?-kérdezi Pietro

-Semmi csak a Fun-House nincs benne Péntek rendszerébe.-magyarázta el Bruce

-Nekem viszont teljesítened kell a parancsaimat szóval a tabletre ami előttem van mutasd mi történt Ashleyvel!-szóltam bele a beszélgetésbe

-Pillanat Steve!

-Kösz Amanda!

-Rád miért halgat?-kérdezi Nat

-Mert ő Ash leendő férje szóvalllll......-húzta el száját Wanda amit én elengedtem a fülem mellet

-Tegnap amikor filmeztünk engem is beoltott Amanda,csak hogy utána Ash rászólt hogy nekem is engedelmeskednie kell.-magyaráztam el de közben betöltött a videó.Ash fel-alà sétált majd neki dőlt az üvegnek.Ami felrobbant és így beleált a testébe az üveg. Minden tiszta már csak maradandó sérülés nélkül kéne hogy túlélje.

Fèlórával később Bruce lépett ki az ajtón.

-Hogy van?-pattantam fel egyből amire ő csak mosolygott egyet

-Nyugi szőke herceg!Nincs baja a hercegnődnek viszont az egyik szilánk a nyakát vette célba így a hangszálai megsérültek viszont ha 1 vagy inkább 2 -biztos ami biztos- napig nem beszélne meg tudnak gyógyulni.Mindjárt fel kel szóval majd bemegyek elmagyarázom neki hogy mi a szitu utána gyertek ti is oké?-néz ránk mi pedig bologattunk.Starknak nagyon bűntudata van Daniel és a "robbanás" miatt is.

-Gyertek!-szól ki Bruce pár perc múlva bementünk én egyből bementem legközelebb Ash-hez és volt is egy jópár szék így leültem Ash mellé megfogtam a kezét és megcsokoltam azt.

-Figyelj Ash!Sajnálom ezt az egészet.Mármint hogy Daniel itt van és amiket mondtam meg azt hogy miattam robbantottad fel az ablakot fent és hogy...-Stark folytatta volna de Ash fejét mosolyogva megrázta és intett hogy hagyja abba. Még egy ideig beszélgettünk amikor Ash szorított egyet a kezemen.

-Igen?-nézek rá mire a többiek is elhalkultak.Ő rá mutatott Wandára majd a fejére.Inen már értettem.-Wanda nem olvasnál a gondolataiban?-nézek rá és mutatok Ashre

-Tényleg!Milyen okos vagy!.....Igen hallak.Ash azt akarja mondani hogy először is:Ami oda fönt és a konyhába történt Sajnálja ő tényleg nem akar...Nem Ashely ezt nem fogom elmondani nem a te hibád.Az az idióta exed tehet az egészről.-mondta Wanda Ash szemébe nézve akinek lefojt egy könycsepp az arcán amit egyből letörölt.-Ashley!Haragszol ha..tudod nagyon kiváncsi vagyok hogy Daniel mit csinált.Megnézhetem?-kérdezi Wan óvatosan

-Wanda!Ez bunkoság!-szól rá Clint mire Ash megrázta a fejét majd Wanda szemébe néz és bólint egyet de közbe Nat-re mutatott és neki is bólintott.

-Azt mondja hogy inkább tudjuk meg én és Nato hogy mi történt és akkor legalább azt is tudjuk hogy milyen ember.-Wanda és Nat megnézte az emléket és mindkettőjüknek lecsorgott egy-egy könycsepp.-Sajnáljuk Ash!-mosolygott keserűen Wanda Nat meg bólogatott.Ash meg megrántotta a vállát-már amennyit a tudta-és el mosolyodott.Wanda elnevette magát majd Nathez fordult.-Azt mondja legalább össze törhette az orrát.-itt Nat is nevetett

-Aha ez jól hangzik szerintem mi megyünk sziasztok srácok!-Köszönt el Clint majd mindenki kiment kivéve Brucet.

-Ma még inkább aludj lent majd holnap vissza mehetsz a szobádba ott van egy pizsi.Hoztak neked a lányok a szobádból.Na sziasztok jó éjt!-Ash biccent et egyet én meg intettem.Lehajoltam Ashhez és olyan szenvedélyes csókot váltottunk mint még soha.

-Nagyon aggódtam érted...-nem hagyta hogy folytassam mert eltátogott egy Sajnálomot.Én megint megcsokoltam.

-Nem a te hibád.Figyelj szerintem öltözünk át majd aludjunk.Pihenned kell.-mosolyogva bólint egyet majd bement a paraván mögé én gyorsan átöltöztem csak hogy Ash kopogott a paravánon.

-Igen?-nézek rá de ő rámutat a saját polójára és a pizsi pólóra majd a séruléseire-Segítsek?-nézek ra mosolyogva.Ő pedig szégyenlősen bólint egyet.

Segítettem átvenni a polóját közben akárhol a bőréhez értem libabőrös lett ezért végig mosolyogtam.Örülök hogy én váltottam ki ezt az érzést belőle.Ő meg végig szégyenlősen nézett rám a kipirosodott arcával.Amint átöltözött befeküdtem az ágyába ő meg mellém a fejét a mellkasomra hajtotta.És az egyik kezét a feje mellé tette.Én meg a derekára.Felkelt és elkezted mutogatni.Először egy like jelet majd valahogy elmutatta a holdat majd rám mutatott.Itt mindketten elnevettük magunkat.

-Neked is Jó éjt Ash!-Belepusziltam a hajába ő meg utána bólogatott.Visza hajolt és néhány percen belül el is aludt.

<><><><><><><><><><><><><><><><> Sziasztok Felhők! Itt JustMe remélem ez a rész is tetszett ha igen nyomj egy csillagot és komizz !Nem sokára hozom a folytatást és a vélemények jöhetnek.
R.I.P.
2020.08.28
🕊🕯🖤

28🕊🕯🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Puszii

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now