Part 3

1.5K 73 6
                                    

[Steve szemszöge]

Nagyon megdöbbentünk az előbbi infoktol hogy van egy másik Stark,hogy elrabolták és Tonyt se láttam még ennyire idegennek be kell hogy vállam egy kicsit aggódtam érte. (ti bírjátok stony-t? Én nem -szerk) Viszont amikor megláttam a lányt a laptopon kicsit elált a lélegzetem.Gyönyörű volt . Barna enyhén göndör haja és csodaszép mogyoró barna szeme. Kár lenne nem megismerni....Tony elinditotta a videót!

-Hello Stark!-vigyorgott a képbe Rumlow.Akaratlanul is ökölbe  szorult a kezem-Valószínű kiváncsi vagy hol van Vashugi....Nyugodj meg egyenlőre még nem kezdtük el a kísérleteket veled eggyütt akartuk.-Hátra szólt a tudósoknak hogy mehet és megláttuk a lányt.Sok helyen vérzett gondolom péppé verték már.Egy sport melltartóban és melegítő nadrágban volt .-Képzeld Stark meg tudtuk hogyan kell nem csak egy hanem több mutációt elvégezni egy emberen szóval itt a mi gyönyörű,szívós és vérpezsdítő alanyunk.Lehet kipróbálom egy körre majd a kísérlet után feltéve hogyha túl éli.-hirtelen sikiltoznk és zokogni kezdett a lekötött asztalon és közbe adták be neki a putáns szérumot.-Fájdalmas napoknak nézünk elébe de legalább még így is gyönyörű.-Vigyorodott még mindig Rumlow .Ugy behúztam volna neki eggyet de nem tehettem.-Viszlát Stark!-és vége a videókban.

-Te jó ég!-szólalt meg először Nat és akármennyire is kőszívű bérgyilkosban adja ki magát van szíve és nagyon eggyüttérző így megölelte Tony-t aki némán könyezett. Majd hirtelen felállt fel ment az emeletre egy kisebb képett szorongatott majd megszólalt.De nagyon durván rekedten-Köszönöm hogy eljöttetek. Viszont menjünk haza nekem neki kell állnom keresni nektek meg aludni sem ártana.-Mindenki bólintott és némán haza mentünk.Egyből a szobákba mentünk kivéve Tonyt aki a Laborba ment...

<><><><><><><><><><><><><><><><>
Sziasztok Felhők!
Itt JustMe!Remélem tetszett a rész ha igen nyomjátok egy csillagot és comiba jöhet a vélemény !Puszii!

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now