Part 30

760 47 0
                                    

-Ashley-ről van szó!-megállt és mostmár rám figyelt

-Valami baj van?-néz rám aggódóan

-Nem nem csak kérdezni szeretnék valamit.-nyugtatom meg

-Nem korai még az esküvő?-néz rám mostmár poénkodva

-Mi?De!Nem ezt akartam.Esténként még mindig vannak rémálmai.Csak nem szokott felkelni mert mellete vagyok és sikerül megnyugtatnom.De van hogy motyog álmában és szeretném megtudni hogy mivan vele viszont lehet ha őt kérdezem meg az nagyon rosszul érintené...-kezdek bele

-Szoktál érteni valamit az álmaiból?-kérdez rá de szerintem tudja miről van szó

-Csak egy mondatot,,Ne hívj Ley Ley babának"-amint ezt kimondtam Stark elsápadt és a kezében lévő villáskulcsot azt aztalra csapta.Majd elővett két poharat és whisky-t

-Amikor a H.Y.D.R.A.-nál volt volt egy pasas aki mindig így hívta.És az a pasas...az a pasas...-inen már mindent értettem...

-Értem.De ez azt jelenti hogy...-itt Tony folytatta

-...hogy azt álmodja amikor...-itt egyszerre hajtottuk föl az italt

-Akkor nem csoda hogy szedte azt a gyógyszert.Mit kéne csinálnunk?-nézek rá

-Ismerős helyzet.Hagyjuk még egy kicsit és ha nem múlik el van egy módja hogy ne keljen elmondania de elmúljon.

-Ismerős helyzet?-kérdezek vissza

-2012 New York-te jó ég.Tony ugyan ezt élte ár-Szerintem ez a Stark név balszerencséje.Na mind1 adunk neki 4 napot ha nem sikerül akkor jön az én módszerem.Esténkét nem tudom mit csinálsz,nem akarom tudni viszont ne hagyd hogy rémálom miatt keljen fel.

-Rendben.Viszont Stark!Ne felejtsd el. Holnap reggel találkozó Fury-val.Mindekettek megyünk.Tudod mit jelent ez?

-Igen.Új csapattagunk lesz...

[Irói szemszög]

Másnap korán reggel Steve és Tony elmentek Fury-hoz.És meglett beszélve hogy az új csapattaggal mi lesz.Vissza indultak és beszóltak a toronyba hogy mindenki menjen le a nappaliba mert híreik vannak.Közben már mindenki a nappaliba volt és pont ekkor jött le Ashley is.

-Jó reggelt Ley Ley baba!-szólt egyszerre Clint és Pietro mire Ashley össze törte a kezében lévő poharat.

-Hogy hívtatok?-kérdezi remegő hanggal ami a többieknek nem tűnt fel..

-Ley Ley baba!Tökre aranyos baba pofid van és a Ley Ley meg az Ashley-ből van.-magyarázta Pietro

-Majd jövök.-ezzel kihátrált a szobából és befordult az egyik folyosón és ott próbálta szabályozni a lélegzetét.Közben a konyhába.Tony és Steve megjöttek majd körbenéztek.

-Hol van Ash?-kérdezi Steve

-Hát az előbb itt volt,kapott egy tök cuki becenevet majd falfehéren elment.-mondta Wanda.A ujjonan érkezők furcsálva majd ijedten néztek egymásra.

-Mi volt a becenév?!-kérdezik egyszerre

-Jesszus!Clint-ék adták neki mert cuki babapofia van és..-Nat folytatta volna

-Mi volt a becenév?-kérdezi újra Tony

-Ley Ley baba!De nem értem miért...-folytatta volna de Tony megint beleszólt

-Rogers menj!Majd később megbeszéljük.Ne hagyd hogy rohama legyen!Én addig beszélek velük.-mutat a többiek felé,Steve bólint majd elindult megkeresni Ashley-t.

-Soha többet ne hívja semelyikőtök így légyszíves!-néz rájuk kérlelően

-Oké de miért is?-kérdezi Pietro

-Mert...így a H.Y.D.R.A.-nál hívták...és borzasztó emlékeket idéz fel neki.-próbálja úgy magyarázni hogy ne keljen kimondania de a többiek megértsék

-Te jó isten!Sajnáljuk!Mi nem ezt akartuk!-mindenki megértette és Clint oldódott fel előszőr.

-Nincs gáz!Nem tudtátok.

Közben a folyosón Ashley próbál mélyeket lélegezni és elterelni a gondolatait miközben folyamatosan törli le a könnycseppeket és azon gondolkozik hogy hogy tudna lenyugodni.

-Ashley!-rohan hozzá Steve legugol és magához szorítja a lányt aki szerelme egyenletes szívritmusa hallatán szépen-lassan megnyugszik.-Minden oké?-kérdezi miközben egy kicsit eltávolodik.

-Köszönöm!-mondja majd megcsókolja a barátját.-Steve soha többet nem akarom hallani azt a nevet.-motyogta a mellkasába miközben újra megöleli.

-Nem fogod igérem.-suttogja a lány fülébe

-Steve?Lehetne hogy vissza mész és elmondod a többieknek hogy feljtsék el az egészet?Én is mindjárt jövök csak rájöttem mit kell tennem ahoz hogy lezárjam a múltam.-néz az említett szemébe

-Biztos megleszel?-kérdez rá , Ashley meg bólint.Feláltak majd váltottak egy erőt nyújtó csókot.Ash elment a szobájába a cuccaiért míg Steve vissza ment a többiekhez.

-Mizu?-kérdezi Pietro

-Semmi baja.Viszont azt kérte hogy csináljunk úgy mintha semmi nem történt volna.-néz a többiekre Steve majd leült 

-És hol van?-kérdezi Nat

-Azt mondta hogy rájött hogyan zárja le a múltját és mindjárt jön.-nézek rájuk

-Várj!Ha az ő módszere akkor...Óoohh nem muszály maradni,ezt az infót már csak holnap fogjuk tudni megbeszélni.-nevet Tony

-Miért is?-néznek rá kérdőn a többiek

-Mert ha...-folytatta volna de Ash rontott be.Letekerte a fűtést és az 500 lapos csomagot letette a kandaló elé mellé meg egy csomó tollat majd megfogott néhány farönkököt bevágta a kandalóba meggyújtotta majd leült pontban elé törökülésben majd elkezdett írni.Közben Tony oda sétált hozzá és lehajolt.

-Te most tényleg elkezted?-néz a lányra kérdőn Tony, aki nem is figyelt rá-Ahhh Ashley valami fontosat akartunk neked mondani,tényleg most kellet elkezdeni ezt?-folytatja-És én idiota most úgy beszélek hozzád hogy tudom hogy transzban vagy.-fújtat egyet dühében.

-Te meg miről beszélsz?-kérdezte Steve

-Ashley-nek van egy szokása.Ha valami nagyon rosszul érinti akkor fog egy csomag lapot leül közel a tűzhez és ki ír mindent ami nyomasztja.-magyarázta Tony

-És ezzel mi a baj?-Bruce

-Az hogy ez az egész 4-bármennyi óráig tarthat és olyankor se kép se hang.

-Ohh de jó!-ironizál Wanda

-Na mind1 holnap meg beszéljük.Én mentem!-mondta Stark majd elment.

Ashley egész nap írt még enni se és mosdóba se ment el.Van hogy könnyezett van hogy nevetett van hogy csak mosolygott.Steve töbször ránézett hogy minden rendben van-e.Este felé észrevette hogy kezdenek ki fogyni a lapjai a lánynak így hozott még egy csomaggal.

-Azért majd aludj is valamit!-suttogta majd megpuszilta a homlokát és elment.

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now