Part 31

811 43 0
                                    

[Írói szemszög]

Másnap reggel Ashley még mindig írt.Amint a többiek jöttek reggelizni mind megkövülten álltak az ajtóban míg Ashley fel nem ált.

-Kész!Mostmár menni fog!Igen menni fog!-Kezdett el ünnepelni miközben felvette Steve pulcsiját ami mellete volt.Felkapta az összes lapot és kiment a teraszra a többiek meg követték.A lapokat letette az asztalra majd a kezével elkezdett egy óriási tűzgömbött formázni.A többiek meg még mindig némán néztek rá.Az egyik kezével a tűzgömböt fogta míg másikkal a lapokat.

-Quod te non occidit, te fortior facit-mondta majd feldobta a több mint 500 lapot és a tűzlabdával felrobbantotta őket.-Ami nem öl meg az meg erősít!-ismételte meg most a saját nyelvèn majd végignézte amíg a kis papírcafatokat elfújja a szél.Kicsit megszédült és így hirtelen bele markolt a korlátba két kézzel.Mire Steve mellette termet és megtartotta.

Ezután mindenki bement reggelizni és utána a nappaliba ültek beszélgetni. Ash Steve mellet ült.Kezeiket összekulcsolták és Ash feje Steve vállán pihent majd egy idő után elaludt és ezt Steve is észre vette.Elköszönt a többiektől és felvitte Ashley-t a szobájába.Letette az ágyára megcsókolta a homlokát és elment edzeni.Fél 1 körül Ashley felkelt és lement a konyhába ebédet csinálni.Lasagne-t csinált browne-val amit még nem volt hajlandó elővenni.Közben végig mentek a zenék ő meg táncolva énekelt.Fél 2 körűl végzett.

-Péntek szólj mindenkinek hogy kész az ebéd.-mondta majd folytatta az táncolást. Pietro,Wanda és Clint érkeztek meg először akik beálltak táncolni majd jött Tony is aki szintén énekelt és szépen lassan szállingoztak be a többiek is.Steve amikor bejött adott egy csókot Ashley-nek megpörgette majd mind leültek.

-Először isssss csináltam Lasasgne-t ami remélem hogy ízleni fog de előre szólok hogy hagyjátok helyet a desszertnek.-mosolygott a többiekre.Evés közben mindannyian beszélgettek és nevetek.

-Ashley mire fel ez a jókedv?-kérdezi Clint

-Előszőr aludtam rémálom nélkül deeeeeee Pietro segítenél?-kérdezte Ashley és 4 másodpercen belül már desszertes tányérok voltak előttük.-Köszönöm na akkor a desszert pedig az én saját receptemből készített Brownie lett.-letette eléjük a süteményt.Néhány percen belül elfogyott.Átmentek a Fan-House-ba és a délutánjukat ott töltötték.Este felé járt az idő és mindenki vissza vonult a szobájába kivéve Ash-t aki Steve szobájába ment.

[Ashley szemszöge]

Steve-vel megbeszéltük hogy ma nála alszok.Átmentem viszont eszembe jutott hogy nincs nálam pizsi.

-Steve vissza kell menjek pizsamáért.Mindjárt jövök.

-Ne!Ne menj!Vedd fel az egyik pólóm!-szól ki a fürdőszobából.Oda mentem a szekrényéhez kivettem az egyik rövid ujjú pólóját és felvettem.Pont összefogtam a hajam amikor Steve jött ki póló nélkül és pizsama nadrágba.Végig mértem és a kockahasánál meg akadtak a szemeim.Amint észre vettem mit csinálok éppen elkaptam a tekintetem és a falat kezdtem el nézni miközben érzem hogy elpirulok.

-Jól áll neked a pólóm.Többször kéne hordanod.-mondta majd közelebb lépett és megcsókolt.Csókunk egyre szenvedélyesebb lett.A kezem a mellkasán és a hajába túrva pihen az ő kezei meg a derekamon.Érzem Steve érintését a pólóm alatt és libabőrös lettem tőle.Szépen lassan elkezdtünk araszolni az ágyhoz én meg megijedtem.Majd ledőltünk.Steve befeküdt mellém majd megszólalt.

-Tudom hogy megijedtél amikor elkezdtünk jönni az ágy felé.Megértem és nem kell félned.Ameddig nem akarod addig nem fog megtörténni.-mondta majd megcsókolt én egyből visszacsókoltam

Láthatatlan FőnixTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon