Part 33

767 40 0
                                    

[Ashley szemszöge]

Amint kitettük a lábunkat meghallottuk a zene tompa hangját.Beszáltunk a liftbe és lementünk az adott emeletre.Ahogy kinyílt az ajtó megcsapott az alkohol szaga és megláttuk a zsúfolt táncoló tömeget.Kerestük a fiúkat de nem nagyon találtuk így a pulthoz mentünk és kertünk 3 italt.2 perc múlva megint egyedül maradtam mert Bruce és Visio elvitték a lányokat viszont Bruce-tól megtudtam hogy merre van Thor és Steve.

-Sziasztok!-köszönök nekik hogy észrevegyenek de mind2-en elnémultak

-Gyönyörű vagy!-mondta Steve majd megcsókolt.Amikor elváltunk a kezét a derekamon hagyta.

-Köszönöm!-pirultam el

-Lady Ashley!Apám üdvözletét és Asgard legjobb italából küldött egy palackkal neked!Légy megtisztelve!Ezt csak a királyi családok szokták fogyasztani.-mondta Thor miközben átnyújtott egy igen díszített palackot

-Köszi Thor!Megkóstoljuk?-nézek rájuk felváltva akik meg vállat vontak.Kértünk a pultostól 3 poharat és töltöttünk.

-Egézség!-koccintottunk majd mindhárman ki ittuk a kis poharat.Olyan volt mintha maró savat ittam volna de amúgy meg finom volt.Köhögve markolászta a torkom miközben megjelent mellettünk Nat és Wanda párosa is.

-Te jó ég!-köhögök még mindig miközben a többiek nevettek-Ez nagyon finom de nagyon mar!-nézek a palackra majd iszok még egy pohárral ami már nem már annyira.

-Hölgyeim és Uraim!-szólt a mikrofonba Tony-Köszönjük hogy eljöttek.Ma az én egyetlen hugocskámat ünnepeljük aki nem csak hogy bosszúálló lett hanem új rekordot döntött a sebészeti egyetem diploma eredményével is ami nem más mint 126%!!Mégegyszer gratulálok Ashley!-néz rám és látszik hogy már nincs magánál teljesen-Most meg!Akármennyire is nem szeretnéd megkérlek hogy gyere fel a színpadra és énekelj nekünk egy számot!Ezt a gyönyörű hangot mindenkinek hallania kell!-én próbálok hátrálni de a többiek megfogtak és fellökdöstek a színpadra.-Köszönöm a többieknek!Most pedig átadom a mikrofont Ashley-nek és élvezzük a hangját amit szeret rejtegetni!-adja át a mikrofont és még oda súgom neki hogy Meg fogom ölni

-Köszönöm szépen a gratulációkat!Most akkor jöjjön egy régebbi de csodálatos szám a Rihanna-Diamonds!-ránézek a zenészekre akik bólintanak majd elkezdik.Ránéztem a srácokra majd lehunytam a szemem és beleéltem magam a számba.Elkezdtem énekelni miközben ide oda dölöngéltem csukott szemmel.Egyik kezemmel a mikrofonra kulcsoltam a másikkal pedig a ruhám oldalát biriszgáltam.

Amint elénekeltem kinyitottam a szemem és körbe néztem óriási tapsvihar fogadott ami nagyon jól esett.Lejöttem a színpadról és próbáltam a legrövidebb úton az én kis társaságomhoz de persze töbször meg kellet állnom gratulációt és dícséretet megköszönni.Amint oda értem kifújtam a levegőt ők meg mosolyogva néztek rám.Már nyitották a szájukat amikor közbe szóltam.

-Senki nem gratulál és dicséri a hangon!Úgy érzem egész este ezt fogom hallgatni.Viszont ezért természetesen meg is ölöm Tony-t!-nézek rájuk full komolyan mire mindenki elnevette magát.Oda állok Steve mellé majd rákulcsolom az ujjaim az ujjaira majd rá mosolygok ő vissza rám.Mind leültünk egy asztalhoz beszélgetni miközben ittunk én,Steve és Thor az Asgardi piát ittunk a többiek meg bort és pezsgőt.Egy idő után a másik két páros elment táncikálni,Pietro is talált magának valakit.Majd Steve engem is elhivott.

-Táncolunk?-kérdezi én mosolyogva megragadom a kezét és behúzóm a tömegbe.Ahogy elkezdtünk táncolni a zene átváltozott egy lassú számra.Össze mosolyogtunk majd én a kezeimet összekulcsoltam a nyaka körül míg ő a derekamra rakta a kezeit.Elvesztünk egymás szemeiben majd Steve megcsókolt.Levegő hiány miatt elváltunk és a homlokunkat egymásnak támasztottuk.

Este még táncoltunk egy kicsit majd elköszöntünk a többiektől és felmentünk Steve szobájába.Amint az ajtót becsuktuk Steve a derekamnál fogva a falnak nyomott és megcsókolt.

-Túl jól nézel ki ebben a ruhában!-mondta majd újra megcsókolt.Tudom hogy nem tenné meg amíg én nem egyezek bele így a nyakkendőjén fogva kezdtem el az ágya felé húzni miközben még mindig csókolt.Rádőltünk az ágyra ő meg a két kezét kitámasztotta a fejem mellet.

-Biztos?-kérdezi

-Bízok benned!-mondom majd ott folytattuk ahol abbahagytuk.

Ami utána történt maradjon a mi titkunk pár szóval annyi hogy a kapcsolatunk új szintre lépett.

~másnap~

Reggel Steve karjai közt keltem 7:46-kor mosolyogva emlékeztek vissza a tegnapra.Steve még aludt így én halkan felöltöztem ,ki osontam a szobából és a konyhában csináltam mindenkinek reggelit,kávét és a többieknek fájdalom csillapítót.A kávék alá pedig egy kis tűzet csiholtam hogy meleg maradjon.Mindenki szobája elé kitettem a reggelit.

-Péntek ha bárki fel kell üzend meg neki hogy nézzen ki az ajtó elé mindenek előtt!-szólok az M.I.-nek majd behátráltam Steve szobájába hogy véletlenül se lökjem meg a tálcát amikor bemegyek és lerakom az asztalra a cuccokat.Majd hirtelen egy kezet éreztem a derekamon összerezzentem és fel is sikítottam volna ha nem érzem meg Steve jellegzetes illatát.Mosolyogva fordulok meg majd adok csókot az említettnek.

-Szia!-mosolygok

-Szia!Merre jártál?-próbál átnézni a hátam mögé az asztalra

-Csináltam reggelit!-fordulok meg felkapom a tálcát és leülök vele az ágyra.Ő meg mosolyogva követ. -Palacsinta!

-Köszönöm!-néz rám hálásan majd megcsókol.

Megettük a reggelit és kimentünk a nappaliba mindenki ott volt és látszott rajtuk a másnaposság rendesen.Össze néztünk a barátommal majd egyszerre kezdtünk el nevetni.

-Ennyit ért a reggeli amit csináltam?Úgy néztek ki mint akin 200 víziló ment át.-nézek rájuk nevetve mire mind felnéznek és csúnya nézéssel jutalmaznak.Steve közben leült-Tudom mi a megoldás!Auxilium!Szia Szikra!Te másokat is tudsz gyógyítani?-nézek a főnixemre

-Én csak téged de te másokat is tudsz.Ut bene!-vel csak hozzá kell érned az adott személy halántékához.-magyarázza az új szuper hasznos képességem Szikra

-Szuper!Bármi képesség amiről még nem tudok?-nézek rá kérdőn

-Csak a teleportálás az amiről tudok.És most hogy mondod ma már muszály lessz neked elhívnod a fivéreket.Már így is idegesek.

-Jól van!Majd ma elhívom őket.De most gyógyítsuk meg ezeket a szerencsétleneket.-nézek a többiekre akik egyszerre mutatnak be nekem.Ez egy tök jó kép is lehetett volna... Oda léptem Pietro-hoz mert ő volt legközelebb hozzáérintettem a mutató és a középső ujjam a halántékához majd kimondtam.

-Ut bene!-ahogy kimondtam Pietro-nak a szeme szivárványos lett majd megint az eredeti és rám kapta a fejét.

-Ez bevált!Kösz Ash!-mondta majd el is rohant ahogy ezt a többiek meglátták mind könyörögni kezdtek hogy nekik is.Sorra mentem majd miután mind meggyógyultak szóltam nekik hogy kapnak 1 órát utána beszélünk a fivérekkel.

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now