Part 19

954 58 11
                                    

Kicsit több időbe telt de megkaptam amire számítottam...

-A bor.Sajnálom én nem akartam.-csalódottan engedtem egykeserű mosolyt és hagytam a francba mindent

-Semmi baj!Persze a bor!Kicsit sok volt...-egyből beleegyeztem akármennyire is fáj ahogy ezeket kimondom de muszáj volt.Még jó hogy nem tudja hogy nem tudok berúgni.Viszont észre vettem hogy közbe megérkeztünk úgy hogy felpattantam mielőtt elsirom magam.-Én most megyek

Kirohantam a gépből és egyből felrohantam a szobámba de sajnos ahhoz a nappalin keresztül kell elmenni és mindenki ott volt köszöntek de rájuk se nézve tovább mentem és a szobámig meg se áltam ahol zokogva csusztam le a falon.

[Steve szemszöge]

Minden vágyam volt megcsókolni Ashley-t és nem bírtam tovább viszont amikor visszacsokolt nagyon meglepődtem de rájöttem hogy 2 üveg bort most ittunk meg és kihasználni nem akarom úgy hogy részeg.Ő egyből fel ment én meg összeszedtem a 2 albumot és a levelett majd felmentem a nappaliba mindenki ott volt és a folyosót nézték gondolom ott ment el Ash.

-Megmondanád miért rohant el az előbb előttünk sírva Ash?-kérdezte Stark-és miért van nálad a családi albumunk?

-Ennyire rosszul sikerült a vizsga?-kérdezte Wanda

-Ashley hozta el az albumot.Nem tudom miért sírt lehet a temető miatt és nem.Borzasztó jól teljesített.tessék!-dobtam le eléjük a levelet.

-Várjatok!Mindenki tippeljen hogy mennyit ért el!-szólt közbe Clint

-Nekem 89% volt!-szólt közbe Bruce

-Akkor Ashnek tuti 80%!-itt elröhögtem magam

-Te meg min nevetsz?Bocs úgy értem röhögsz?-Sam

-K...ko..komolyan 89?!?-folytatom a röhögést

-124%?!?Te jó ég ez egy zseni!!!!-kiáltott fel Nat ki gondolta volna hogy ő nem bírja ki!

-Tessék?-lepődött meg egyszerre Tony,Bruce és Visio

-Az eddigi legjobb eredmény 1998-ban volt 93%!-Visio

-Az én húgom!-büszkélgetett Tony-Tuti meg veszem neki azt az új kocsit amit kinézett!

-Hé Nat szerintem menjünk fel mert Ash még mindig sír!-Wanda

-Honan tudod?-kérdezett vissza Pietro

-Ő a skarlàtboszi hagyd már!-legyintett Clint

Ők elmentek én meg elmentem az edzőterembe...

[Nat szemszöge]

-Hé Natasha!Gáz van!Ash nem a barátai miatt sír hanem Steve miatt!-szólalt meg a fejembe Wanda de már hozzászoktam

-Mi honnan tudod?

-Belenéztem Steve fejébe!

-Jó menjünk!

-Hé Nat szerintem menjünk fel mert Ash még mindig sír!-szólt most élőben Wan

Amint beléptünk megpillantottuk Ashleyt a fal aljába és sírt miközben a fejét a lábára támasztotta.Wandával leültünk a két oldalára és átöleltük miután kicsit alább hagyott a sírása megszolaltunk.

-Steve miatt sírsz igaz?-kérdezett rá Wanda

-Uhummm-bólintott Ash!Tudta hogy nekünk nem tudna hazudni...

-Mit csinált?Esküszöm kiherélem!-Fenyegettem meg

-Berúgott, megcsokólt aztán rájött hogy ő nem akart megcsokolni és csak a pia miatt volt.Utána én is arra fogtam hogy ne tűnjek annyira hülyének de én egyébként nem tudok berúgni.-hüppöhött Ash bennem meg felment a pumpa

-Steve se tud berúgni biztos félre értettél valamit!

Aztán Ash megmutatta nekem is és Wandának is az emléket (imádom Wandának ezt erejét) és teljesen igaza volt. Rogers hazudott!! Hogy merészeli?!?

-Steve nem rúgott be ő képtelen rá a szérum miatt akárcsak te! Szóval hazudott!!-erre a mondatokra Ash megint elkezdett zokogni nálam meg ennyi volt.Senki nem hülyitheti a barátnőmet!!!

Wanda vigasztalta meg Asht én meg addig elmentem Steve-hez.Kivágtam az edzőterem ajtaját és 2X annyira jobban csaptam be magam után. Ő, a jóságos hős hazudott!Ijedten nézett rám miután rájött hogy mennyire dühös vagyok fenyegetően indultam meg felé.

-Rogers hogy képzelted!?!Beléd meg mi ütött?!Elvileg te sosem hazudsz!!!

-Nat te meg miről beszélsz?-kezdett el hátrálni

-Ashley-ről te barom!Miattad sír odafent!Mi az hogy megcsokolod aztán kijelentes hogy a bor miatt volt úgy hogy te nem tudsz berúgni!!

-Mivan?-kicsit próbáltam megnyugodni

-Ashley fent van a szobájában és sír. Nem a barátai miatt hanem mert te, másnéven a pasi aki tetszik neki megcsókolta de aztán egyből a piára fogta!De nem ez még nem elég!Még ott a rá adás ,hogy te nem tudsz berúgni így hazudtál is neki!-vázoltam fel neki a helyzetet

-Nem arra mondtam hogy a pia miatt mert én részeg voltam hanem Ashley miatt nekem is nagyon tetszik de nem akarom úgy csókolni hogy másnap megbánja mert részeg volt.-felelte letörtem mire megvilágosodtan!Ash azt hitte hogy magára értette azt hogy részeg de Steve meg Ash-re

-Ohh istenem!!!-nevettem el magán ezen az abszurd helyzeten

-Most mivan?

-Ashley nem tud berúgni!Ő full komolyan gondolta azt a csókot mert tetszel neki és most fent van és csalódott mert abba a hitben van hogy te viszont nem akartad!

-Nat ha nem haragszol fel megyek, beszélnem kell vele!

-El is várom

Elindultunk fel és Ash szobájába mentünk volna fel de ahogy Wanda meglátta Steve-t az ajtó előtt álva "elvarázsolta" hogy felpofozza magát!

-Ezt azért mert megbántottad Ash-t ,hazug!-szólt oda gúnyosan Stevenek Wanda

-Wanda!Steve nem hazudott, nem magára értette hogy részeg hanem Ash-re ezért nem akarta megcsokoni mégegyszer mert nem akarta kihasználni!

Wanda elgondolkodott de aztán megadta magát.

-Ha mégegyszer miattad látom sírni a saját kezeid fogják okozni a halálod!-sziszeszegte neki Wan én csak elmosolyodtam

-Beszélnem kell vele!-Steve indult volna de Wanda viszarántotta

-Ma már nem! Álomba sírta magát.-mondta Wanda és elment.

-Ezt elszúrtam!Holnap Furyval találkozom!-motyogta magába Steve .Hah!Azt hitte nem hallom!

-Igen el!Jobban is fogalmazhattál volna...De javítsd ki,most hogy tudod hogy ő is kedvel nincs mi vissza tartson!Fury után beszélj vele!De én most mentem mert már este van.Jó éjt!-fogtam magam és leléptem.esküszöm!Ezek ketten rosszabbak mint egy Latin szappanopera...

<><><><><><><><><><><><><><><><> Sziasztok Felhők! Itt JustMe remélem ez a rész is tetszett ha igen nyomj egy csillagot és komizz !Nem sokára hozom a folytatást és a vélemények jöhetnek.

Arra gondoltam 20.rész alkalmából hogy lehetne egy Kérdezz-Felelek de ne tőlem kérdezzetek hanem a karakterektől.Pls Ashley-től vagy a bosszúállóktól.De ha akartok tőlem is lehet csak mindig írjatok elé hogy kinek szól a kérdés! Ez a rész alá jöjjenek majd a kérdések és ha összegyűl egy pár kérdés akkor egyik rész után megválaszolom őket.

Puszii!

Láthatatlan FőnixWhere stories live. Discover now