Capitolul 3

340 33 2
                                    

"My past is an armor I cannot take off, no matter how many times you tell me the war is over"

Unde-i Zayn? mă gândesc și mă uit în jur. Aud apa care curge, probabil e în duș.

Îmi scot telefonul din buzunar: 10:22. Pe lânga oră, văd și douăsprezece apeluri pierdute de la Ashley, și două de la Eleanor. Zece mesaje, toate de la Ashley. Nici nu le citesc, le șterg, n-am chef acum.

Imi întorc capul când aud ușa de la cameră deschizându-se.

"Buna dimineața, frumoasa adormită," zice Zayn cu un zâmbet. E acoperit doar cu un prosop prins la talie. Recunosc că e foarte chipeș. Părul șaten, care acum era ud, ciufulit și arăta aproape negru îl făcea să pară adorabil.

"Neața," răspund zâmbind. "Am auzit aseară că vorbeai cu cineva. Ashley?" întreb deși știu deja răspunsul.

Zayn dă uşor din cap. "Și era foarte enervată."

"Trebuie să fac un duș," mai bine nici nu întrebam, nu am chef acum de morală.

De multe ori rămân pe noapte la Zayn. Am mai spus ca are un pat imens? Privim filme, vorbim până dimineața. Îmi place să vorbesc cu Zayn. E singurul care mă înțelege, în afară de Ashley. Părinții săi sunt mereu plecați cu lucrul. Trăiește cu ceilalți doi frați ai săi, care sunt foarte diferiți de Zayn, umblă mereu cu drogurile și alcool-ul.

Intru în baia atât de familiară, și las apa fierbinte să calmeze sentimentul de ură pe care îl am față de tot ce mă înconjoară. Dușul face ca totul sa pară mai ușor.

***
Ies din duș, mă șterg cu prosopul și mă îmbrac. Mă pornesc spre camera lui Zayn. Încerc să nu mă împiedic de toate corpurile ce dorm pe jos. Când am pus mâna pe clanța ușii, dorind să o deschid, am auzit niște strigăte și m-am oprit.

"Lasă-mă în pace Kevin"

"M-am săturat de tine. Înainte erai de al nostru, dar acum umbli dupa ea ca o lipitoare" îl aud pe Kevin strigând furios.

"Îmi pare rău că nu mai petrec timpul cu tine, umblând pe la petreceri și drogându-mă" strigă Zayn înapoi enervat.

"Așa deci? Nu umbli pe la petreceri, da? Pot să știu atunci de ce le organizezi dacă nici nu iai parte la ele?"

Okay, destul. Deschid ușa. Amândoi se uită la mine.

"Pentru ce ai venit Kevin?" îl întreb eu plictisită.

"Te căutam. Ieri, după ce m-ai sunat și mi-ai spus că vii încoace, nu te-am mai văzut" zice Kevin complet liniștit, de parcă până acum nu l-am auzit cum țipa la prietenul meu cel mai bun.

"Eram la Zayn în camera," zic puțin cam dur și îmi pun Iphonul în buzunar, după ce verific dacă nu am mesaje noi. "Iar acum poți să pleci," continui deschizându-i ușa.

Kevin mă priveşte uimit. "Foarte bine. Oricum, încercam să-i explic lui Zayn că nu are de ce umbla după curve", zice calm. Nici n-am reuşit să înţeleg ce a spus, că Zayn l-a apucat de tricou şi l-a lipit de perete.

"Ce ai spus?" întreaba Zayn furios.

"Am spus că.." repetă Kevin zâmbind. Este întrerupt de pumnul lui Zayn. Se retrage şi îi mai dă un pumn.

"Zayn, înceteaza! Nu merită," strig încercând să-l iau de pe Kevin, care sunt sigură că nu vrea să ajungă cu faţa plină de vânătăi.

"Cum ai numit-o?" întreabă din nou Zayn, lovindu-l din nou în maxilar.

"Dă-i drumul!" strig din nou, nu pentru că îmi fac griji din cauza lui Kevin, dar nu vreau mai apoi să-l doara pumnul pe Zayn. Nu merită.

Zayn îşi întoarce capul spre mine, roşu la faţă de furie. Îl aruncă pe Kevin la podea. Acesta încearcă să se ridice, ducându-şi mâna la nas, din care curge sânge. Mă aşez pe pat aşteptând să-l dea afară din cameră pe Kevin. Mă uit în gol şi realizez a mia oară cât de tare m-am săturat de viaţă. Dacă aş fi normală, dacă aş avea o viaţă normală, oamenii nu ar ajunge să mă numească curvă.

"Eşti okay?" mă întreabă Zayn şi se aşează pe pat lângă mine.

"Nu", răspund sincer şi îmi acopăr faţa cu mâinile, uitându-mă în jos.

"Vino aici" zice Zayn ridicându-ne pe amândoi în picioare şi strângându-mă în braţe. "Nu-l lua în seamă, e un idiot" şopteşte Zayn la urechea mea.

"Nu de asta sunt aşa"

"Hey," zice în timp ce mă îndepărtează uşor ca să se poată uita în ochii mei. "Atunci ce s-a întâmplat?" întreabă când îmi vede ochii trişti.

"M-am săturat de tot. Mama, tata, Mia..din cauza mea. Mă cert cu Eleanor, Haley e în Londra, cu Justin aproape că nici nu vorbesc, iar tu cu Ahley tot timpul trebuie să aveţi grijă de mine să nu fac o prostie. Vreau o viaţă normală, o familie"

Among The Fallen [H.S]Where stories live. Discover now