9

18.6K 666 25
                                    

Adar'ın boyun damarları gözükmeye başlamıştı.O sırada Baran gelip beni kucağına aldı.Ben ne yapacağımı şaşırmıştım.O sırada beni bir el çekip aldı.Ve Adar'ın kafa attığını gördüm sonra Baran Adar'a yumruk attı.Adar Baran'ı yere yatırdı ve ardı arkası kesilmeksizin yumruk attı.Adar'ı omuzlarından tuttum ve bağırdım.

-"Bırak onu kes artık öldüreceksin."dedim

-"Ölmeyi haak etti piç benim olana nasıl el sürer lan!"

-"Bırak artık o benim Yekta dışındaki tek arkadaşım."

-"Öyle arkadaş mı olur lan çıldırtma beni.Ne diyosun sen?"

-"Adar o şey o yani nasıl açıklasam..."

-"Neyi açıklayacaksın çıldırtmayın lan beni bırakın da şu piçi geberteyim."

-"Ya onun tercihleri farklı."

-"Ne tercihi tercihine başlattırma ."

-"Cinsel olarak anlasana bırak şimdi onu."dedim kızararak.

-"Ne?"dedi ağzı bir karış açıktı.Hemen üstünden kalktı bende Baran'ı kaldırdım.Baran'ı bir kontrol ettim.Bayağı hasarlıydı.

-"Baran kusura bakma."

-"Önemli değil Yezdacığım.Merhaba ben Baran"dedi Adar 'a elini uzatarak.Adar gözleri fal taşı gibi açılmış titreyerek elini tutmuştu.Sonra aradan bir dakika geçti hala bunların eli ayrılmıyor.Adar en son elini çekti.Benim kulağıma 

-"Yezda bu şimdi bana bir şey yaparsa bir dakikadır elimi tuttu.Bir an hiç bırakmayacak sandım sağ elimi keseceğim ya da ömrümün sonuna kadar hiç kullanmayacağım."

-"Yaptığın çok ayıp Adar.Düzgün davran biraz bir şey yapmaz o."dedim o sırada Baran kulağıma eğildi.

-"Gıcık edeyim mi biraz onu"dedi bende göz kırptım.

-"Ya sevgilinde çok taşmış senin olmasaydı ben kapardım canım"dedi.Eee yuh yani o nasıl bir asılma şeklidir.

-"Valla Hollanda'ya git bas nikahı Baran siz daha çok yakışıyorsunuz bakıyorumda."dediğimde Adar bildiğin bağırmıştı hemde avazı çıktığı kadar.

-"Kızım kaçık mısın keçileri mi kaçırdın.Sende bir ... git birazdan seni geberteceğim yoksa."dedi.Yapar mı yapardı Baran'a sarıldım ben beni iyice çekti kendine.

-"Kendine iyi bak balım.Sana da hoşçakal güzelim."dedi Adar'a göz kırparak.

-"Hastaneye git tamam mı kusura bakma seni seviyorum Barancığım.Yeter teyzeye selamımı söyle."dedim ve uzaklaştı.

-"Lan bana Adar Kayıoğlu'na göz mü kırptı.Ben bu çocuğun...Ya ne diyor lan bu güzelim dedi şerefsize bak sen.Sende hiç sahip çıkmıyorsun eşin olacak insana asıldılar seni korudum insan beni de korur."

-"Kendini koruyamıyor musun?"

-"Olsun yani bir sahiplen yani kafana yerleştir şu duyguyu benim olduğu kadar da seninim hayır benim değilsin dersen evlendiğimiz günden itibaren her gün bir kızla birlikte olurum her gün onlara ait olurum sakın bu cevabı verme."

-"Öyle bir şey yap seni öldürürüm tamam mı asıl sen beni çıldırtma sana bir yapıştırırım esnaf tükürüğü gibi yere yapışırsın.Daha fazla bni çıldırtmadan düş önüme"dedim kulağını çekerek.

-"O nasıl vuruş taktiğidir Yezda Hanım"

-"Eeee o da bizde sır olsu yani."dedim.Anlaşılan hoşuna gitmiş gibiydi sinir oldum yine of.Bu kadar yakın olmamız doğru değil ama ben ne yapabilirim yani.Evli olacağız ve ilk önce sadakat benim için bunu yapması gerek .Yoksa elbette istemem yaniher gün başka kadının koynunda Adar'ı sevmesemde sonuçta kocam olacak yani.Restauranttan içeri girdiğimizde hiç kimse yoktu beni manzaraya karşı garsonlara ve iç kısma ters gelecek şekilde oturttu.Sonra servis açıldı ve garsona bir iki şey söyledi.Garson da gitti.

-"Adar niye kimse yok."

-"Çünkü ben öyle istedim."

-"O nasıl oluyor beyefendi."

-"Burası bizim Yezda birazdan garsonlar da çıkacak ve sen peçeni açıp rahatlıkla kahvaltını yapacaksın bende doya doya o güzel yüzünü izleyip doymaya çalışacağım."dedi bir dakika beni yanaklarım alev mi aldı?Yok ya sadece sıcak hava değil mi?Lütfen öyle olsun utanmıyorum her halde.

-"Teşekkür ederim ama bu kadar zahmet etmene gerek yoktu."

-"Zahmet değil istek"dedi .Şimdi herkes gitmişti ve o koca restaurantta iki kişiydik peçemi açtım ve kahvaltı yapmaya başladık.Eskilerde aile yaşantılarımızdan bahsetmeye başladık.Ve güzelce kahvaltımızı bitirdikten sonra beni eve bırakıp şirkete geçti.Babama bir sürü şey sıraladıktan sonra odama çıktım.Güzelce etrafı falan topladım sonra sıcak duşun altına girdim.Telefona baktığımda on cevapsız arama ve hepsi tahmin edildiği gibi katıksız öküzdendi.

-"Ya sen niye aramalarıma cevap vermiyorsun bana burda kriz geçirtiyosun güzelim.Beni endişelendirmek gibi bir fantazin mi var anlamadım ki."

-"Benimde kendime göre işlerim vardı açamadım kusura bakma yani Allah Allah."

"Neyse sadede geliyorum yarın alışverişe çıkacağız düğün için seni saat 10 da alırım tamam mı?"

"Tamam hoşçakal."

"Hoşçakal"dedi ve telefonu kapattı.Bende kendimi sıcacık yatağımın kollarına bıraktım.

BİR PEÇEN İÇİN DÜNYAYI YAKARIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin