4

25.2K 986 21
                                    

İnanmamıyorum sanki her şey bir kabustan ibaret.Bu nasıl bir vahşet.Nutkum tutulmuş bir şekilde Adar salağına bakıyodum.Sonunda dudaklarımı aralayıp ağzımdan bir kaç kelime döküldü.

-"Ne diyorsun sen?Nasıl insansın?Niye bana bunu yapıyorsun? "dedim.Benim yanıma yaklaştı.Elini yanağıma koydu ve yüzümdeki ıslaklığı sildi.

-"Yezda'm neden böyle konuşuyorsun.Her şey düzelecek korkma ölmeyeceğiz.Sakin ol her şey düzelecek."dedi.Tam bir şey söyleyecktim ki babam araya girdi.

-"Yezda şuan ne dediğin ya da ne yaptığın umursanmıyor o peçe açıldı evleneceksiniz aranızda bu çocuğa inanıp bir ilişki olduğunu mu ya da sana inanıp olmadığunu  mu düşüneyim bir şey farketmez artık iş işten geçti kızım."

-"Baba kıyma bana.Bunu yapma n'olusun yapma."

-"Adar yarın aileni de al gel.Yezda'yı isteyin de fazla dillenmesin bu muhabbet."

-""Tamam babacığım.Allah sizden razı olsun."dedi ve babamın elini öptü.Sonra abimle tokalaştı.Ve bana doğru döndü geldi ve alnımdan öptü.

-"Artık benim eşim benim yuvamı kuracak kadın olacaksın kendine iyi bak sevdiceğim."dedi.Ben dişlerimin arasından

-"Cehenneme git  Adar.Senden nefret ediyorum.Bunu engellemek için elimden gelen her şeyi yapacağım."

-"Engelleyemeyeceğini sen de biliyorsun güzelim.Kendini hazırlasan iyi edersin"dedi sessizce. Karanlık bir gülümsemeyle  ve acı gerçeği yüzüme vurarak  arkasını dönüp konağın kapısından çıktı.

BİR PEÇEN İÇİN DÜNYAYI YAKARIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin