29

9.5K 371 0
                                    

Hayır olamaz ne yapıyor bu çocuk.Gözlerimi hızla kapattım.O sırada Adar

-"Canım açabilirsin gözlerini."

-"Adar mal mısın ?Sana meraklı değilim ben.Üzerine sapık hiç değilim."

-"Yezda bir kere bak"

-"Adar sapık mısın ya?"dedim ve o sırada o sinirle gözlerimi hızla açtım tereddütle altına kaydı gözlerim.Şort mu ne yani şort mu vardı altında.

-"Şort olduğunu niye söylemedin Adar"

-"Canım böyle şeylere alışmalısın ben senin kocanım."

-"Bu gerçek bir evlilik değil Adar"

-"Evet öyle şimdi söylediklerimi iyi dinle İstanbul'a gidiyoruz hazırlanalım artık"

-"İyi tamam ya" dedim ve hızla eşyaları toplamaya başladım.Bavullara fırlatıyordum eşyaları.Adar hala glüyordu.Bu çocuğa artık karşı çıkamıyordum.Nefret ediyorum ya nefret.

-"Bak bir de söyleniyor gıdıklayım mı?"

-"Bence sen üzerine tişörtünü giy Adar."deyip üzerine bir tişört fırlattım.Havada yakaladı ve üzerine geçirdi tişörtü.O sırada Adar'ın telefonu çalmıştı.Adar telefonu açtı.

-"Söyle Aras.Ne saçmalıyorsun sen?Hayır!Onu İstanbul'a gönderin Afşın'a söyle siz gelin hayır annem gelmesin onun ne işi var kadın başına otursun oturduğu yerde acil bir şey olursa gelir tamam biz hemen geçiyoruz siz gelin"deid eli titreyerek.Gözünden yaş süzüldü.Hemen ayağa kalktım ve yanına gittim gözündeki yaşı sildim.

-"Neler oluyor?"

-"Babam devamlı bayılıyormuş Yezda.Ne yapacağız bilmiyoruz?Oradaki doktorlar kötü olduğunu İstanbul'a gitmesi gerektiğini söylemişler.Ona bir şey olursa ne yaparız Yezda?"

-"Ağzından yel alsın Adar.Koskoca kazım Ağa'ya ne olacak.Turp gibi adam."

-"Bİlmiyorum Yezda ama hiç hayırlı bir şey gelmiyor aklıma."Adar'ın gözünden yaş akmaya devam ediyordu.Ona sıkıca sarıldım ve hıçkırarak ağlamaya başladı.Bizi neler bekliyor başımız rahat olacak mı bilmiyorum ama hareketli günler bizi bekliyor bu kesin.

BİR PEÇEN İÇİN DÜNYAYI YAKARIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin