34

8.9K 312 10
                                    

Yolda kendimi kaybetmiş bir şekilde yürürken bir araba yaklaştı.Yanımda durduğunda Adar zannetmiştim ama değildi.O çocuktu.Camı açtı ve gözlüklerini çıkardı.

-"Gideceğiniz yere bırakabilirim."

-"Sayende gidecek yerim kalmadı."

-"Bana gelebilirsin."

-"Hayatıma sıçtın gel evime diyorsun.Seni gebertirim anlıyor musun uzak dur benden"

-"Nerede kalacaksın."

-"Sanane.Seni ne ilgilendirir."

-"Tamam ama kapım her zaman açık"deyip göz kırptı.Sonrada uzaklaştı.Hey Allah'ım ya hayatıma sıçtı gel evime benimle yaşa diyor salak cidden salak.Kalacak bir oda buldum.Burası kötüyü ama bir günlüğüne idare edebilirim.Ertesi günde gider otobüs bileti alırım.Yatağa uzandım kötüydüm gerçekten kötü.Neden bana inanmadı insan bir dinlerdi en azından.Hani beni seviyordu.Her neyse o da aşkıda canı cehenneme.O sırada kapı yumruklanmaya başlandı.

-"Kimsiniz?"

-"Oda servisi." Ne oda servisi mi bu kadar vasat bir yerde mi o da enteresan.Kapıyı açtım o sırada uzun boylu saçları kısa kesim siyah saçlı sakallı bir genç içeriye daldı beni kucağına alıp yatağa fırlattı.

-"Napıyorsun?"

-"Hizmet veriyoruz güzelim"deyip gülmeye başladı üzerimdeki etek sıyrılmaya başlamıştı.Çığlık atıyordum fakat karşı koyamıyordum.Ağlamaya başlamıştım.O sırada çocuğun arkasından biri belirdi.Çocuğun bacağımı okşayan elini oradan çekip sırtına burktu ve vurduğunda bayıltmıştı.Ben gözlerimi kapatmıştım.Adam elini koluma dokundurunca istem dışı çığlık atmaya başlamıştım sonra beni sarmıştı sıkıca

-"Güzelim sakin ol benim"

-"Çek elini senin ne farkın var ondan"diye bağırdım.Bu oydu Adar olmasını çok isterdim ama yok artık ben vazgeçtim o benden vazgeçmiş zaten.

-"Gel seni eve götüreyim tama bir şey yapmayacağım olmazsa seni diğer evime götürür anahtarı sana veririm hadi Yezda hadi güzelim."

-"Hayır bırak beni."dediğimde beni kucakladı ve arabaya bindirdi.

-"Ne sana ne başkasına zarar veririm.Anlıyor musun?"dedi bana dönerek.Ben susmuştum Adar neredesin neden Adar neden bu şekilde bıraktın gittin beni.İsmini bilmediğim biri bile bana güven vermeye çalışırken her defasında benim güvenimi sarsıyor.


Multimedia da yeni çocuk var arkadaşlar lütfen yorum yapın yorumlarınızı özledim siz yorum atmayınca şevkim kırılıyor :(

BİR PEÇEN İÇİN DÜNYAYI YAKARIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin