24

10.1K 402 5
                                    

Sabah kalktığımızda ben Adar'ın üzerindeydim.Kalkmaya çalıştım ama sımsıkı tutmuştu her zamanki gibi ben de tekrar uyumaya devam ettim.

Gözlerimi açtığımda Adar yanımda yoktu.Kalktım ve Adar'ı aramaya çıktım.Adar'ı bulduğumda bir kaç adamla hararetli bir şekilde konuşuyordu.Yanlarına gittiğimde Adar bana dönerek

-"Beni evde bekle.Ben benzini doldurayım"dedi.

-"Hayır yanında duracağım"

-"Bir kere sözümü dinle"dedi.Öyle mi sana gösteririm bakalım itaat edelim bir de.Arkamı döndüm ve sessiz bir şekilde eve gittim.Aradan bir süre geçtikten sonra Adar geldi ve

-"Hadi gidelim"dedi bende başımı öne eğerek onu takip ettim.Madem itaat eden bir eş istiyor bende öyle olurum.Arabaya bindik başım eğik hala oturuyordum.

-"Güzelim neyin var?"dedi Adar.Ben de nazlı gelin gibi başımı yana büktüm.

-"Bir şeyim yok beyim"dedim.Gülmemek için kendimi zor tutuyordum.

-"Ne?Bey mi?Saçmalama Yezda!"

-"Sen öyle diyorsan beyim"

-"Yezda başını bir yere mi vurdun bey falan olmak istemiyorum.Hem ben senin arkadaşınım beyin değil!"dedi arkadaş mı karım değil arkadaşım demişti.Tamam arkadaşım o evet Yezda sen ne zannettin.

-"Şaka yaptım niye beyim deyim çocukluk arkadaşıma"dedim gülerek.Adar'a baktığımda gülümsemem yavaş yavaş soldu çünkü dişleri sıkılı bir şekilde yola bakıyordu.Omuz silkerek kendimi uyumaya bıraktım.

-"Yezda geldik hadi kalk odada uyursun" Adar'ın sesiyle uyanmıştım.Odamıza doğru yürümeye başladık asansöre bindik.Odaya geldiğimizde Adar bavullarımızı taşıyan adama para vererek göndermişti.

-"Canım ben banyoya giriyorum"dedi

-"Tamam hadi sen gir.Ben de sonra gireyim"dedim.Adar banyoya girmişti.Ben de kitap okumaya başlamıştım.O sırada Adar'ın telefonuna mesaj gelmişti.Merakıma yenilerek telefonu aldım ve okumaya başladım

-"HALLEDİLDİ"

Kimdi bu?Ne için Adar'a böyle saçma bir şey gelmişti.O sırada banyo kapısının kilidi çevrildi panikle telefonu elimden düşürdüm.

-"Telefonumu mu kurcalıyorsun şimdide"

-"Kurcalarım sanane"

-"Yüzsüzlüğünde bu kadarı"dedi gülerek.

-"Aldatmadığını nereden bileyim"

-"Saçmalama lütfen.Hem bu bir gerekçe değil."

-"Tamam bundan sonra ne sen benim hayatıma ne de ben senin hayatına karışıyoruz iyi mi?"

-"Tamam hanım efendi.Öyle olsun.Herkes istediği zaman istediği kişiyle istediği şekilde olsun"dedi.Ben sinirlenmişmiydim.

-"Benim de istediğim tam olarak bu.Belki gerçekten de aşık olabileceğim birini bulurum ha ne dersin?"dedim ve daha ona söz hakkı tanımadan hızla banyoya girdim.Üzerimdekileri parçalarcasına çıkarmıştım.Demek öyle ha.İstediğimiz zaman istediğimiz kişiyle.Öyle olsun bakalım.Kim daha güçlü?Uyuyan aslanı uyandırdın Adar.Kendi sonun olacağım....

BİR PEÇEN İÇİN DÜNYAYI YAKARIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin