otuziki

274 14 4
                                    

-beş dakikan var anlattın anlattın, eğer sebebin geçerli ise seni affederim! ama geçerli değilse bir daha benimle konuşmaya bile çalışma!

gülümseyerek konuşmaya başladı

-o gün xiaojunu yakaladıktan sonra beni evime kadar takip etmişti. sana sahip olabileceğini, benden seni alacağını söylüyordu. çünkü neymiş babam ondan annesini almış.
başta onu takmadım ama hergün evime gelmeye başlamıştı ve ben evde olmadığımda annem evdeydi. ona bir şey olmasından korktum. beni rahat bırakması için ne gerektiğini sordum. senden ayrılmamı istedi yoksa anneme bile zarar verebileceğini söyledi. kabul etmedim. ama geceleri bize gelmeye devam etti. hatta bir gün eve gizlice girdiğini bile yakaladım. böyle olunca istemeye istemeye senden ayrılmaya mecbur kaldım. evde her gece ağlamaya başlamıştım. annemde benim için endişelenince ona olayı anlattım. dün xiaojun un annesiyle konuşmuş. ve onun bize bir daha zarar veremeyeceğini anlatmış anneme. bu yüzden sabah ilk işim senin yanına gelmek oldu. biliyorum seni bırakmamalıydım ama korktun jaemin korktum. ne olur affet beni.

yere çökerek ağlamaya başlamıştı. gerçekten de pişmandı.
onun yanına eğilerek çenesinden tutarak bana bakmasını sagladım.

yüzüne yaklaşarak dudaklarına minik bir öpücük kondurdum.

-eğer bir daha beni bırakmaya çalışırsan seni öldürürüm!

-affettin mi beni? gerçekten mi?

sevinçle ayağa kalkarak beni de kaldırdı. aniden üzerime atlayarak kollarını boynuma doladı ve boynuma öpücükler bırakmaya başladı.

-jeno bırak artık! jenoooo!

-tamam. hadi sınıfa gidelim. yanına oturacam daha.

salak bu çocuk.

.
.
.

.
.
.

.
.
.
ve finaaaal kçslclx hikayem nasıldı? umarım begenmissinizdir.

dengesiz |nominWhere stories live. Discover now