yirmiüç

273 22 4
                                    

hocalarımızın azarını yedikten sonra herkes çadırlarına dağılmıştı. ne var yani kaybolduysak sizde ağaçlık alanda bizi kamp yapmaya getirmeseydiniz.

çadıra girdikten sonra jenoya bakmaya başladım. o da konuşmasını istediğimi anlamış olmalı ki,boğazını temizleyip lafa başladı.

-anlatacaklarımı bölmeden dinle tamam mı

-tamam

-seninle uzun zamandır arkadaşız ve önceden nasıl hayat dolu oldugumu, ne kadar çok güldüğümü biliyorsun. hatırlarmısın bilmiyorum ama liseye geçmeden önceki son yaztatilimizi beraber geçirmiştik. beraber denize falan gitmiştik. o zamana kadar her şey normaldi ve seninle aramda iyiydi. ama sana karşı anlamdıramadığım bir ilgim olmaya başlamıştı. seni herkesten kıskanmaya başlamıştım. sürekli seninle görüşmek istiyordum. sürekli seni düşünüyordum. kendi kendime yorumladıgımda en yakın arkadaşımdın ve bu normaldi. seninle görüşmek istemem veya kıskanmam.... ama zaman geçtikçe seni her gördüğümde ve temasta bulunduğumuzda kalbim gereğinden fazla hızlanıp heyecan yapıyordum. bunu o zamanlar en güvendiğim kişiye anlattım. babama...

gözleri gittikçe daha da dolarken sessizleşti. nefeslenip devam etti.

-senin bana davranışlarını, benim sana olan hislerimi... ama o benim beklediğimin aksine sert karşılayarak benim bir ucube oldugumu, asla bir erkekle başka bir erkeğin sevgili olamayacağını, erkeklerin kadınları kullanmaları gerektiğini anlattı, hatta annemi başka bir kadınla bile aldattığını söyledi... beni o gün sana olan hislerim yüzünden bayılmana kadar dövmüştü. seninle görüşmemem için tehdit bile etmişti.... onu dinlemezsem anneme zarar vereceğini falan söyleyip durdu. bu olaydan sonra annemle ortada hiçbir şey yokken boşanmak istedi..

burukça gülümsedi ama hala gözlerinden yaşlar akıyordu...

-boşandılar... ve o aldattığı kadınla evlenmiş. bir sene olmadan da kalp krizinden ölmüş. ama onun bende bıraktığı etki yüzünden asla sana tekrar yaklaşamadım. zaten gelsemde sen kabul etmezdin. çünkü sana karşı hiç iyi şeyler söylemedim. ama senin bana olan duygularının da farkındaydım.

-jeno'ya...

ellerimi tutarak bana daha da yaklaştı

-eğer sende istersen en başından başlayalım. benim o hayat dolu olduğum jenoykenki halimden. benimle sevgili olur musun jaemin? söz veriyorum seni bir daha yarı yolda bırakmayacagım.

gözyaşlarını silerek dudaklarına bir öpücük bıraktım..
belki çabuk affediyordum ama ben onu o da beni seviyordu.

-olurum jeno.

.
.
.

.
.
.

obaaaa e bunlar sevgili oldu ya

dengesiz |nominWhere stories live. Discover now