9

2.6K 273 161
                                    

Katsuki:

Sikitir!

Sikitir!

Cidden yapıyor!

Cidden yapıyor!

Artık benim sözümü dinleyeceksin öyle değil mi?

Evet.Her zaman.

( Aman Tanrım küçük oğlum büyüyorrr!! - Katsuki'nin iç sesi iç çığlığını ortamı bozmamak için duyarlı bi vatandaş olup sesli atmadı. Katsuki'nin iç sesine bi alkış! )

İzuku kafasını yavaşça kaldırdı ve zümrütlerini gözlerime dikti. Kararlılıkla bakıyordu bana. Sağ elini eski yerine geri koydu ve gözlerini bu sefer dudaklarıma dikti. O an dudaklarımı yalamadan edemedim. Ve hareketim onun da dudaklarını yalamasına sebep oldu. Ah! Çıldıracağım! Onu öpmek istiyorum!

Sol elinin işaret parmağını yüzüme doğru yaklaştırdı. Daha demin yaladığı için ıslaktı. Sikeyim! Utandığı için başını eğerek yapmıştı ama bu bile fazlasıyla tahrik ediciydi. Parmağı yavaşça dudağımın kenarına dokundu. Açık yaramın üzerinde ıslaklığını hissettim. Aynı zamanda sıcak nefesi dudaklarıma çarpıyordu. Farkında olmadan onun dudaklarına doğru eğildim. Gözlerini gözlerime çıkardı. Koyulaşmış zümrütlerimi gördüm. Kızarmış yanaklarını. Arzuyla açılmış dolgun dudaklarının arasından görünen tatlı pembe dilinin yavaşça hareket edişini.

"Şimdi daha iyi misin Kachaan?"

Keşke sesin hep bu koyu tonda söylese adımı. Dudakların böyle benim için açılsa, dilin sadece benim için dönse böyle arzuyla.

"Daha iyi olacağım."

İşini bitiren sol elin boynumdaydı. Yutkunmak zorunda kaldım.Gözlerin ellerinin altından kayan adem elmama kaydı. 

Seni öpmek istiyorum.

Söyle gitsin!

"Seni..."

Gözlerini gözlerime çıkardın. Beklentiyle bakmaya başladın.
İzuku. Umarım gördüğüm bu sikik arzu parıltıları sadece benim uydurmam değildir. Çünkü daha öncede söylediğim gibi. Benim için ok yaydan çıktı. Artık beni hiçbir şey durduramaz.

Yavaşça üstüne doğru eğildim. Sadece bir kaç santim var artık aramızda bu geç kalınmış edebi buluşma için. Kulaklarım uğulduyor. Gözlerim kapalı ve.

Ah.

Dudaklarımda tatlı yumuşaklığın var.

Geç kalma için çok üzgünüm millet! Yazarchana çok kızmayın (bu bölümden sonra kızgın kalabilir misiniz bilmem gerçi shsjjsjd).

Awwww. Yazıyorum ama nasıl yazıyorum! Yazarken fells geçirmekten bi kaç kez soluklanmam gerekti :D ;).

Bölümü nasıl buldunuz? Lütfen yorum yapmayı unutmayın düşünceleriniz benim için çok önemli. Sizi seviyorum minna! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

anonim: senden nefret ediyorum / anonim: seni seviyorumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin