XXXII.

878 40 4
                                    

,,Ty mě taky

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

,,Ty mě taky."


Další ráno musel každý balit všechny věci, které potřebovali na cestu.

Bylo tolik míst, kam museli jet a tolik lidí, kolik museli požádat o pomoc

Camille doufala, že přesvědčí všechny, aby se přidali. Přece jen toho po nich moc nechtěli. Nežádali předce o to, aby bojovali proti Volturiovým, jen potřebovali svědky.

,,Dobrá, vyrazíme, ať to máme za sebou." Řekl Jacob, ale zarazil se, když venku viděl Sama. Všichni se podívali stejným směrem jako Jacob a také ho zahlédli.

Všichni přestali s balením svých věcí a vydali se za dům.

Camille došlo, že tam nebyl jen tak, ale kvůli Alice a Lucasovi.

,,To ti posílá Alice. V noci přešli s Lucasem přes naše území." Řekl Sam a předal Carlisleovi krátký vzkaz.

,,Carlislee?" Zeptala se Esme. ,,Opustili nás." Povzdechl si, když si vzkaz přečetl. ,,Proč?" Ptala se smutně Rosalie. ,,To nepíše." Odpověděl Carlisle.

Camille se cítila trochu špatně. Chtěla jim říct, že je neopustili jen tak, ale nemohla. Slíbila Alice, že to neřekne.

Nemohla to nikomu říct, ale přála si, aby mohla. Neměla moc ráda tajemství, ale tohle musela uschovat u sebe.

Věděla, že jsou ostatní zklamání z toho, že je Alice a Lucas opustili, protože si mysleli, že si akorát chtěli zachránit své vlastní životy.

,,Ty víš, proč odešli." Řekl Jasper, když stáli sami v jejich pokoji. Camille nic neříkala, věděla, že to není otázka, takže nemusela odpovídat.

,,Slíbila jsem, že to nikomu neřeknu." Řekla Camille nakonec po chvíli a Jasper si povzdechl. ,,Dobře. Pojď, už musíme vyrazit." Řekl Jasper a oba dva se vydali pro svědky.

Nebyla to příliš dlouhá cesta. Hlavně pro to, že to byli upíři a mohli využít svou rychlost

,,Věděli jsme, že tu budete. Teda spíš jsme v to doufali." Řekla Camille a podívala se na své staré přátele.

,,Camille, Jaspere. Nečekali jsme vás." Řekla dívka s krátkými a hnědými vlasy a přišla k nim. ,,Už dlouho jsme se neviděli." Dodal kluk taktéž s krátkými a hnědými vlasy.

Oba dva také měli velmi bledou pleť a červené oči.

,,Potřebujeme vaši pomoc." Řekl narovinu Jasper. Dvojice se na sebe podívala, než se otočili znovu na Camille a Jaspera.

,,O co jde?" ,,Potřebujeme nějaké svědky. Volturiovi nás a naši rodinu chcou zabít za něco, co jsme neprovedli. Chceme je přesvědčit, že jsme neudělali nic špatného." Vysvětlil Jasper jejich situaci.

,,Charlotte, Petere, prosím." Prosila Camille a velmi doufala, že jim pomůžou.

Věděla, že už pro ně udělali spoustu věcí, takže by pochopila, kdyby jim nechtěli pomoc.

,,Za co vás chtějí zabít?" Zeptal se Peter.
,,Myslí si, že jsme stvořili nesmrtelné dítě, ale není to tak. Pomůžete nám?" Zeptala se Camille s nadějí v hlase.

,,Rádi vám pomůžeme. Jste naší přátelé." Odpověděla nakonec Charlotte. Camille se usmála co nejvíce mohla a vtáhla ji do pevného objetí.

,,Musíme jít shánět další svědky. Dáme vám adresu, kde žijeme a pojedete tam." Řekl nakonec Jasper.

Jasper a Camille se rozloučili a šli dál.

,,Zase jsi se mi vkradla do domu?" Zeptal se muž ve středním věku a stál ke Camille a Jasperovi zády.

,,Technicky vzato to není tvůj dům." Řekla Camille a protočila očima. ,,Zabil jsi původní majitele a zůstal u nich doma." Dodala a muž se na ně konečně otočil.

Mohlo mu být kolem sedmadvaceti. Měl blond vlasy, které končili těsně pod čelistí, jeho rysy byly ostré, nos byl trochu větší a rty malé.

,,No tak. Kde je ta zábavná Camille?" Zeptal se a usmál a Camille musela také. ,,Našla si rodinu, začala se živit pouze zvířecí krví a hlavně se vdala." Odpověděla s úsměvem.

,,Chyběla jsi mi." Řekl nakonec a objal ji. ,,Ty mě taky." Řekla, než se odtáhla se.

,,Co tedy potřebuješ?" ,,Svědka." Odpověděla. ,,K čemu?" ,,Jdou po nás a naší rodině Volturiovi." Odpověděla velmi stručně.

,,No, můžeš se mnou počítat. Dlužím ti to za záchranu mého života." Řekl muž. ,,Děkuju, Nathanieli." Poděkovala Camille.

Někdo si odkašlal a Camille i Nathaniel se podívali na Jaspera.

,,Omlouvám se... Nathanieli, tohle je můj manžel Jasper. Jaspere, tohle je Nathaniel. Potkala jsem ho padesát let po tom, co mě Maria proměnila. Byla jsem na lovu a našla jsem ho, když umíral. Bylo mi ho líto, tak jsem ho proměnila." Vysvětlila Camille a Jasper s Nathanielem si podali ruce.

,,No, myslím, že můžeme jet domů. Doufám, že ostatní přesvědčili více lidí." Řekla Camille po chvíli ticha a všichni tři se vydali zpět do Forks.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Место, где живут истории. Откройте их для себя