XIV.

1.6K 62 4
                                    

,,Musel ji sem přivést?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Musel ji sem přivést?"

Camille to nedalo a začala přemýšlet.

Jestli přežil její otec, mohla i matka. A popravdě nevěděla, kdo byl horší, jestli matka nebo otec.

Oba dva se k ní nechovali příliš dobře. Oba dva ji i párkrát uhodili, ale nikdo to nevěděl.

Nakonec se zvedla z postele a šla do obývacího pokoje, kde se posadila mezi Jaspera a Edwarda.

,,Přemýšleli jste někdy nad svým životem, když jste byli ještě lidé. Na rodinu, rodiče a další?" Zeptala se a všichni se na ni překvapeně podívali.

,,Ne. Proč se ptáš?" Zeptal se Carlisle. ,,Já jen... " Začala, ale zarazila se. Podívala se dolů a začala si hrát s rukávem.

,,Když jsem včera odešla, tak trošku jsem narazila na někoho, koho jsem už nikdy v životě nechtěla vidět a teď mám trošku obavy, že se ukáže i druhá osoba." Přiznala a vzhlédla.

,,Kdo?" ,,Christian Lockwood..." Začala, ale nechala malou pomlku. ,,...Můj otec. Myslela jsem si, že je mrtvý, ale když jsem odešla do pokoje, objevil se na balkoně." Řekla Camille. ,,Co se stalo dál?" Zeptal se okamžitě Jasper a Camille poznala v jeho hlase starost, ale i hněv.

,,Přesunuli jsme se do lesa a začali bojovat. Nakonec to skončilo tak, že jsem ho odhodila na území vlků, kde ho jeden roztrhal na kusy." Odpověděla.

,,Tak to máme po starostech ne? Třeba to byl on, kdo zabíjel." Řekl Emmett. ,,Ne." Řekla Camille a zakroutila hlavou. ,,Říkal, že kdyby to byl on, už je mrtvá polovina Forks." Dodala a opřela se o Jaspera, který si ji vzal okolo pasu a dal pusu do vlasů.

,,A neřekl třeba, kdo jsou ti upíři, kteří zabíjí." Zeptal se Carlisle. ,,Ne. Podle mě to ani nevěděl." Odpověděla Camille.

,,Neřekl v podstatě nic, co by bylo důležité. Ani neřekl, proč tu byl. A teď se obávám, že se objeví i má úžasná matička." Řekla velmi sarkasticky.

——————

Uplynulo dalších pár dnů a napadení moc neubývalo. Upíři si dál zabíjeli a Cullenovi popravdě nevěděli, co mají dělat.

Camille byla ráda, když přišla bouřka a mohli jít hrát baseball, při kterém by se mohla odreagovat a užít si čas s rodinou.

Celá rodina se dostala na kraj lesa a Camille se postavila před celou rodinu.

,,Fajn, jde se rozdělovat." Řekla Camille a ušklíbla se. ,,Esme, budeš jako vždycky na čtvrté metě a budeš rozhodčí. A první tým bude tvořit Edward, Emmett, Alice a Lucas. A Alice bude jako vždy nadhazovat. Takže Rosalie, Jaspere, Carlislee, jdeme jim nakopat zadky."

Camille, Carlisle a Rosalie, se začali hádat, kdo půjde první na pálku.

Zrovna, když se rozhodlo, že Rosalie půjde na pálku, ozval se zvuk motoru a Camille se otočila směrem ke zvuku a viděla že Edward jel v Emmettově džípu i s Bellou.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Where stories live. Discover now