XVI.

1.3K 61 5
                                    

,,A teď snad roztomilá nejsem?"

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,A teď snad roztomilá nejsem?"


Když si celá rodina sbalila své věci, skoro každý se vydal svou vlastní cestou.

Carlisle a Esme jeli do Denali, Alice a Lucas do Paříže, Rosalie a Emmett cestovali každý týden jinam a Camille a Jasper...

Camille a Jasper se rozhodli, že se vydají na místo, kde se narodili. Texas.

Od té doby, co utekli od Marii tam nebyli a chtěli vidět jak moc se všechno změnilo. A bylo jasné, že se toho změnilo dost.

Když vystoupili z letadla, museli na sobě mít více vrstev oblečení, aby sluneční paprsky nedopadaly na jejich kůži, protože se nemohli třpytit před takovou spoustou lidí. 

,,Kam chceš jít jako prví?" Zeptal se Jasper. ,,Nejdříve do hotelu a potom bych se chtěla jít podívat na hřbitov." Odpověděla Camille. ,,Proč hřbitov?" Zeptal se zmateně Jasper. 

,,Chci se podívat na náhrobek. Říkala jsem vám, že otec přežil, tak by mě zajímalo, kdy byl proměněn. A pokud tam bude mít matka podobné datum úmrtí jako otec, znamená to, že byla také proměněna. A pokud byla proměněna, je tu možnost, že žije a to já tak trošku nechci." Vysvětlila Camille a Jasper přikývl.

Pravdou také bylo, že Camille už po proměně nikdy neviděla svou rodinu. Nikdy se nezajímala o jejich životy, nebo o to jak dopadli. Teda do té doby, dokud nezjistila, že její otec přežil. 

Zařídili si malý hotelový pokoj, kde si rychle vybalili a šli na hřbitov, který ale bylo trošičku těžší najít, když bylo všechno přestavěno. 

Nakonec se jim to povedlo, ale byl tu další háček. Mezi stovkami hrobů museli najít hroby, kde ležela Camilliyna rodina, což bylo ještě těžší.

Hledali velmi dlouhou, ale nakonec ho našli, protože to byly jedeny z největších hrobů. 

,,Tak, tady leží celá má bezohledná, namyšlená, arogantní, krutá a sobecká rodina. Doufám, že aspoň shnili v pekle." Řekla Camille. Prohlédla si všechna jména a zastavila se u posledních. 

Christian Lockwood 7.10. 1685 - 23.1. 1730 (45 let)

Angela Lockwoodová 4.11. 1688 - 15.3. 1773 (84 let)

Camille Lockwoodová - 5.6. 1707 - 9.4. 1725 (18 let)

,,Náš rod neskončil otcem a matkou, ale pouze matkou. Už několik let se lidé učí lež. V každé učebnici bylo, že můj otec zemřel pár měsíců po matce, ale tady je napsané, že zemřel už v roce 1730 ve věku 45 let. 39 let před matkou." Řekla zmateně Camille a trochu se zamračila. 

Camille byla opravdu zmatená, protože všude se psalo a říkalo, že celý rod skončil v roce 1773 jejím otcem i matkou, ale na náhrobku bylo napsané, že v tom roce zemřela pouze její matka.

Red eyes (Jasper Hale/ Twilight Saga)Kde žijí příběhy. Začni objevovat